Oba pánové šli do hry s maximalním nasazení - co na to rozhodčí ? 3 červený,dvakrát tahal na stranu Ždáru a to rozhodlo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

První překvapení turnaje, sokolík nám řádně a hlavně nenápadně vyrostl a už začíná kousat v turnajích, ted to pocítil George a s turnajem se loučí, gratulace do Čejče.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zabral dal do zápasu všechno, jeho šanci na uspěch zhatila poslední minuta první půle,kdy oslabil jeho tým LB a v 10ti celý druhý poločas už neměli domácí sílu překvapit ,takže postupují citizens a já gratuluju.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nečekaně vyhecovaný mač.....dostal jsem dokonce 2 PM od Jirky Bendise (Ataĺanta Sprice) , že žádá opakování zápasu,protože ta agresivní domácí družina měla dostat červené karty,ale nakonec jí dostal právě on a Kubajdí to uhrál po Frenkiovsku na 11 žlutek.
Budu muset Jirkovi vysvětlit system týmové agresivity

Gratulace do Kozojídek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zatím nejsilnější zápas playoff , remíza by asi slušela víc, palo si to ovšem rozhodl už v normální hrací době a tak se šelma Krůů s Mincí loučí.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nebyl bych to já,abych si nepřihřál svou polívčičku, ale tohle si to zaslouží.....tenhle zápas to byla One Man Show bývalého Letenského hrotáka Henrique Adolfo,který rozhodl svým hattrickem o postupu Mohycánů nad Bohemkou .
Takovýhle zápas mého bývalého miláčka a zrovna v mém turnaji.....to prostě zahřeje u srdíčka.