Tak jo, přesvědčil jsi mě a nešel jsem ještě spát a dotvořil dnešní intuici do finále
tímto by jsme měli mít osmičku statečných ve čtvrtfinále hotovou.
Zástupce rumunských barev (Razvanica) uhájil letos 7 pozici v divizi A , hodně bude záležet,jestli dá do zápasu všechno , čeká ho totiž aspirant na bednu a zeleno-smajlíkový král z kopečku.
Nabitý tým v euforii právě poprvé ve své historii (heh se mi to i rýmuje) překračuje bránu do nejvyšší ligy....sebevědomí čiší jak z hráčů,tak i z jejich lodivoda a jestli mě můj odhad neklame,tak toto by pro kopečkovic družinu neměla být poslední zastávka v turnaji.
Nenechte se plést pozicí v divizích, ač teprve seveřané vyhráli 4 ligu,tak jsou to právoplatní obhájci poslední Mince a soupeř,kterého dostali do cesty byl právě dnes dopoledne od nich skalpován ve finále Stratovarius cupu.
Takže od Vikingů se neočekává nic jiného než opět finálová učast.
Další obrovský tým mého turnaje, svou eru už měl a završil jí v turnaji mistrů,který ovládl....pomalu na citizens dochází síly,ale ještě stále je to mančaft plný želatinových bombardáků ...pokusí se Grady pomstít finále palova turnaje? má jedinečnou možnost příští pondělí.
Obrovské překvapení letošního ročníku A divize a nakonec sympatická bramborová medaile....dlouho žil ve stínu slavnějšího bratra (Daja) ,ale ted konečně vyšla jeho hvězda a pořádně to na SP rozzářila.....Milko by mohl být černý kůň playoff .......co mu nahrává? - Má v utoku CF k pohledání , bývalého Leteňáka - Henrique Adolfo -, který rozhodl minulý zápas hattrickem a je jasně vidět,že hraje tento turnaj srdcem
V Kozojídkách se Kubímu podařilo postavit kádr ala Frenkič a začíná sklízet ovoce, bude mu to stačit na A divizního Milka? uvidíme, v roli outsidera může jedině překvapit a jít do zápasu s čistou hlavou.
Velké překvapení turnaje, sokolíci na sebe moc neupozornují a najednou jsou mezi 8mi nej.
Tady už ovšem najít snadného soupeře je věc prakticky nemožná, proti palovi budou muset spoléhat na všechny čejčské-svaté.
Palo patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu co B divize nabízejí a možná i sám umyslně se nahoru nežene,,,do čtvrtfinále dostal nejhratelnějšího možného soupeře a měl by ukázat svou sílu a zkušennost , semifinále a boj o medaile je hodně blízko pro Zlínské rockery.