Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
kopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás.
No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po B
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás.
No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po B
Tak už jen kvůli tomu jsem prostě musel.
RiverPlate - ŇOUMÍCI. 0:1 (144:148)
Sice to není skalp letošního vítěze SP cupu, ale i tak nás každé vítězství nad některým z našich divizních soupeřů pro příští sezónu potěší.
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera
to se těš...
(teda jestli se mi podaří prodrat přes Andrewa )
Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera
to se těš...
Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberú
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:
Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberú
to se těš...
Poslední hrací den lonské sezony byl mega černým dnem pro šerifského kolegu z Draculovi země.....po ranním prohraném finále Hernán cupu dostal "kopečkádu" i tady.
Na zápase se projevil právě ten ranní souboj ve finále Hernánu a odpočatí Kopečkovic vypálili rumunskou půdu a jako první si zajistili vstupenku mezi čtverku nejlepších.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Opět souboj Hippo/Grady....a opět stejný výsledek , dál jde seveřan......Grady to bohužel tak trochu vzdal předem ,když koukám do sestavy,tak se do ní propracoval i "želatinák" s výkonem 56 ,kterej byl tenhle týden ve slevě v Lidlu při zakoupení trhacího pugétu a jednoho kindrvája.
Gratulace obhájci trofeje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak tentokrát už padla kosa na kámen....Kubajdí chytl 2 rudé a s turnajem se loučí.
Naopak v dresu Mohykánů padl další hattrick,tentokrát se prosadil druhý do party (Davy Vleminckx) , bývalý Letenák Henrique Adolfo šetřil munici a tentokrát se prosadil pouze jednou.
Černý kůň turnaje se tak sune vesele dál a je tu velká šance,že by se další Mince stěhovala opět na Slováč.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Výustění čtvrtfinále přijde zítra dopoledne , v moravském derby zajíždí favorit ze Zlína na pudu Čejče , věřím,že namotivovaní domácí stržení publikem budou proti silnějšímu a zkušennejšímu soupeři dupat celých 90 minut.
A že je v Čejči už ted vyprodáno dokládá tato tajně pořízená fotka ze zákulisí při rozcvičce Stratovarius.....domací fandové neponechali nic náhodě a soupeře si přišli očíhnout.
Sokol Čejč - Stratovarius 1:2 (137:141)
Bylo to tak tak,rozhodčí 25% a my koupíme redku...
Domácí si nás přes plot dobře očíhli a ještě čtvrt hodiny před koncem vedli 1:0,naštěstí se podařilo otočit.
Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa...