Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 32 - right now ( new design )

Post by Dajo »

Milko wrote:
palo wrote:čtvrfinálová představovačka opět za 1 :wink:
Súhlas s Palom. Mohycani chvália pána domáceho aj za BANNER :wink:
Aj Dajo chváli. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
kopeckar

Post by kopeckar »

Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pomalu na citizens dochází síly,ale ještě stále je to mančaft plný želatinových bombardáků

Díky to mě potěšilo :-) Sice se nedaly ty bombony jíst, ale prdel to byla jak svině :lol:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás. :mrgreen:
No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po B :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kopeckar

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote:
kopeckar wrote:Ve světle událostí posledních dní SP CUP nabývá náš čtvrtfinálový zápas ještě na větší atraktivitě a skalp pravděpodobného vítěze SP cupu by nás moc těšil. Domácí budou muset to nejlepší nasadit hned ráno ve finále SP cupu a tak uvidíme s čím pak vyrukují na nás. :mrgreen:
No ak neporazíš zajtra Razvu, tak by som ti ešte raz odporúčal prejsť divíziami od H po B :mrgreen:
Tak už jen kvůli tomu jsem prostě musel. :mrgreen:

RiverPlate - ŇOUMÍCI. 0:1 (144:148)
Sice to není skalp letošního vítěze SP cupu, ale i tak nás každé vítězství nad některým z našich divizních soupeřů pro příští sezónu potěší. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera :)
...new beginning...

palo

Post by palo »

Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera :)
to se těš... :wink:
(teda jestli se mi podaří prodrat přes Andrewa :roll: )
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote:
Hippopotamus wrote:Na Gradyho stárnucí tím som narazil tretíkrát za posledných 12 dní a tretíkrát mi (našťastie) nestačil, takže sa teším na semifinálového súpera :)
Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberú :mrgreen:
...new beginning...

palo

Post by palo »

Hippopotamus wrote: Neboj, už na teba skúšam panenky Voodoo. Ak mi to s nimi nevyjde na tvoj zápas s Andrewom, tak v našom následnom spoločnom zápase už určite zaberú :mrgreen:
jsem si říkal co mě to dneska tak všude píchá... :roll:
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

palo wrote:
Já myslím že podaří :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImage
ImageImage-----------------------------------------------------------------------ImageImageImageImageImageImageImage
ImageImage

Poslední hrací den lonské sezony byl mega černým dnem pro šerifského kolegu z Draculovi země.....po ranním prohraném finále Hernán cupu dostal "kopečkádu" i tady.
Na zápase se projevil právě ten ranní souboj ve finále Hernánu a odpočatí Kopečkovic vypálili rumunskou půdu a jako první si zajistili vstupenku mezi čtverku nejlepších.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageImage
ImageImage-----------------------------------------------------------------------ImageImageImageImageImageImageImage
ImageImage

Opět souboj Hippo/Grady....a opět stejný výsledek , dál jde seveřan......Grady to bohužel tak trochu vzdal předem ,když koukám do sestavy,tak se do ní propracoval i "želatinák" s výkonem 56 ,kterej byl tenhle týden ve slevě v Lidlu při zakoupení trhacího pugétu a jednoho kindrvája. 8)
Gratulace obhájci trofeje.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ImageImage
ImageImage

Tak tentokrát už padla kosa na kámen....Kubajdí chytl 2 rudé a s turnajem se loučí.
Naopak v dresu Mohykánů padl další hattrick,tentokrát se prosadil druhý do party (Davy Vleminckx) , bývalý Letenák Henrique Adolfo šetřil munici a tentokrát se prosadil pouze jednou.
Černý kůň turnaje se tak sune vesele dál a je tu velká šance,že by se další Mince stěhovala opět na Slováč. 8)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Image
ImageImage-----------------------------------------------------------------------Image
Image

Výustění čtvrtfinále přijde zítra dopoledne , v moravském derby zajíždí favorit ze Zlína na pudu Čejče , věřím,že namotivovaní domácí stržení publikem budou proti silnějšímu a zkušennejšímu soupeři dupat celých 90 minut.

A že je v Čejči už ted vyprodáno dokládá tato tajně pořízená fotka ze zákulisí při rozcvičce Stratovarius.....domací fandové neponechali nic náhodě a soupeře si přišli očíhnout. 8)

Image
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
palo

Post by palo »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pěkně... :wink:
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Srandičky srandičky....:-)

Tuto informaci musíme rázně dementovat, na Čejči žádné ploty nemáme :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
palo

Post by palo »

Sokol Čejč - Stratovarius 1:2 (137:141)
Bylo to tak tak,rozhodčí 25% a my koupíme redku... :roll:
Domácí si nás přes plot dobře očíhli a ještě čtvrt hodiny před koncem vedli 1:0,naštěstí se podařilo otočit.
Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa... :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote: Hned po zápase zasedalo představenstvo které rozhodlo,že v semifinále porazíme Hippa... :wink:
Tí museli pekne slopať počas zápasu... 8)
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”