Už aby to bylopalo wrote:Fc Mantel - Stratovarius 2:3 (141:142)
Tak se mi ještě naposled podařilo vyřadit Mantela,než mě zase začne všude drtit...

Moderator: Czech Moderators
Už aby to bylopalo wrote:Fc Mantel - Stratovarius 2:3 (141:142)
Tak se mi ještě naposled podařilo vyřadit Mantela,než mě zase začne všude drtit...
Rád bych ale obávám se že Ražva mě zruší jak žádost na byt...mantel wrote:Už aby to bylopalo wrote:Fc Mantel - Stratovarius 2:3 (141:142)
Tak se mi ještě naposled podařilo vyřadit Mantela,než mě zase začne všude drtit...Zatím holt stále tahám za kratší konec já. Gratulace k postupu a koukej dojít daleko.
No nakoniec to bolo až moc ľahké, nejako sa môj tým dostal do velikej a už dosť dlhej krízy, kvôli ktorej sme neodohrali dobrý zápas tuto a hlavne sme v lige až na 14. mieste. Neuveriteľný priebeh tejto sezóny.Milko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Ut 5 Nov 2013 (10:00 CET)
Sipkari ?? - ?? FC DAC
Doctor zatiaľ ide ako parný valec a očakávame, že zvalcuje aj Milana. Netvrdíme, že to bude ľahké, ale v tomto zápase favorizujeme domácich...
ŠKoda a ešte raz veľká škoda doctordoctor46 wrote:RiverPlate - Sipkari 1:1 (141:140) čk:0-1
4:3 na penalty
Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..![]()
Ja by som nenazval tvoj postup šťastným, ale skôr zaslúženýmoliwapol wrote:The Last Mohycan 1 - 2 ACS Pardubice
139 - 140
Mohycanum se dnes moc nedařilo.
Milko v našem zápase suveréně nastřelil agresivitu,já hrál tak na hraně co si mužu dovolit (70%) a je z toho 1 červená na každý straně skoro ve stejný minutě.
Se štěstím jsem dnes postoupil a ve finále mě čeká Razva.
Bohužel moje modlitba za přijatelnějšího rozhodčího nebyla vyslyšena a tak jedu k řezníkovi(96%)
držím palce!!!oliwapol wrote:Razva je jasný favorit,přece jen se udržel v Ačkuale pro vítězství udělám hodně
budu to potřebovatpalo wrote:držím palce!!!oliwapol wrote:Razva je jasný favorit,přece jen se udržel v Ačkuale pro vítězství udělám hodně
diky moc,nabuduce sa budem viac snazit,chcel by som si zahrat aj finale...Milko wrote:ŠKoda a ešte raz veľká škoda doctordoctor46 wrote:RiverPlate - Sipkari 1:1 (141:140) čk:0-1
4:3 na penalty
Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..![]()
Bol si blízučko finále... Každopádne super výkon a myslím, že ani semifinále nie je žiadnym sklamaním a za predvedené výkony si zaslúžiš absolutórium