SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Hippopotamus
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by Hippopotamus »

kopeckar wrote:Hrošíku cesta je volná Damned a nejen ona letos SP cup vypouští. Jen potvrzení mého tvrzení o nejsilnějším áčku za poslední roky, jestli vůbec mě nejsilnějším. :mrgreen:
Prvá veta pičovina, druhá rovnako :mrgreen:
frankie_doparoma wrote:Kazda sezona je stejne kvalitni, vzdy je to vyber 16 nejlepsich z sp.
Pred čiarkou pičovina, za čiarkou tiež :mrgreen:

Hádajte sa ďalej, vtipné čítať :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
tomkycz

Post by tomkycz »

to je pičovina 8)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Hippopotamus wrote:
frankie_doparoma wrote:Kazda sezona je stejne kvalitni, vzdy je to vyber 16 nejlepsich z sp.
Pred čiarkou pičovina, za čiarkou tiež :mrgreen:

Hádajte sa ďalej, vtipné čítať :mrgreen:
picovina.
jednak to bylo v jedny vete protoze to patri k sobe, takze kdyz uz, tak je to jedna picovina a ne dve
kazda sezona je stejne kvalitni z toho pohledu, ze je to aktualni vyber 16 nejlepsich celku kterym se podarilo dostat na vrchol pyramidy. Samozrejmne ze je rozdil mezi vykonama tymu a treba co stacilo v paty sezone na mistra, by ted nestacilo ani na ucast v Acku, ale je stejna picovina to porovnavat jako treba ze by ted pele tak nevladl fotbalu jako ve sve dobe. Ve sve dobe byl proste nejlepsi a tecka. To samy jako na sp, kdyz nekdo breci ze na trhu nikdo neni a ze driv to bylo lepsi = picovina, furt je to stejny, furt je to vyber hracu co jsou k prodeji, pro kazdeho setjny, takze neexistuje lepsi/horsi.....
pro me je 10. tym v Acku lepsi nez jakejkoliv tym z Becka, kterej treba to Acko vyhraje pristi sezonu s 90bodu, ale to bude az pristi sezonu
a nebo kdyz si nekdo nasetril 3/4 trilionu a je v hacku a skoupi 40hracu s bp 75+, tak furt jakejkoliv tym z Acka pro me bude lepsi. proc? protoze je v Acku, to je jedine meritko, o tom ta hra je
prevedeno do skutecnosti, vem si ze do ctyrky v LM se dostane Real, Paris, Arsenal a AC, a ze by bill gates koupil druholigovou Vlasim a koupil do ni Messiho, Zlatana, Ronalda atd. ktery ctyri kluby by byli nejlepsi v Evrope? Vlasim protoze ma nejlepsi hrace? ne! byla by to ta ctyrka z ligy majstrov
to ze by Vlasim byla silna, o tom neni pochyb:) ale tu svoji silu a potencial musi teprv potvrdit, tim ze postoupi do prvni ligy, tu pak vyhraje aby pak tu LM mohla vyhrat
a tak treba to ze je na sp nakej efkar co ma na cisla lepsi kadr nez vitez Acka je absolutne nepodstatny, efkar krom toho ze ma dobrej kadr nema nic, vitez Acka je sampion a vladce SP a ma neoddiskutovatelnou jistotu ze je nejlepsi, stejnou jako ten kdo skonci v A 10. ze je jen devet lepsich tymu v xx. sezone nez ten jeho

napsat to ze tohle Acko je nejsilnejsi v historiji, by melo aspon trochu odpodstatneni kdyby autor dotycneho vyroku mel statistiky vsech sezon, coz samozrejmne nema, takze = picovina
a i kdyby je mel a tahle by byla nejlepsi tak to stejne nic nemeni na tom ze je to picovina....
takze abych ti to shrnul; picovina, picovina a picovina

napicenou;)

ps. kdyz Isis vyhrala Sp cup, tak ja v ty samy sezone mel kvalitnejsi zakladni 11ku nez ona, nizsi agresi nez ona a i nizsi vekovej prumer... dalo se rict, ze mam lepsi tym, ale ona ho mela nejlepsi (v sp cupu), vyhrala druhou nejcennejsi torfej sp cupu a ja picu a o tom to je
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kopeckar

Post by kopeckar »

koukám okurková sezóna, když frankie komentuje jeden příspěvek 2x, aniž by mu jeho autor na jeho odpověď odpověděl. A přitom ve svém vlastním turnaji má v komentářích pavučiny. Že by to bylo tím, že se nedostal do finálových bojů? Nebo tím, kdo se tam dostal? Nedejbože aby mu to tak ještě vyhrál.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

kdyby si svuj mozek vyuzival i na neco jinyho nez na honeni svyho ega, leceni si mindraku v onlajnovce, tak by se dopracoval k vysledku (i kdyz uznavam, v tvem pripade, velmi tezce a komklikovane dopracoval, hold kde neni potencial nejsou ani schopnosti, ze)
ze jsem "nekomentoval tvuj prispevek po druhe", ale ze jsem reagoval na Hippa, to ze v tom byla zminena tva picoidne-mongoloidni teorie o tom ze tohle Acka je nejlepsi za 55 sezon dozadu a aspon 100 dopredu (kvuli tomu ze v ni ses ty a protoze ji urcite nevyhrajes, stjne jako si nevyhral ani sp cup, tak se snazis vytvaret mantru o tom ze tohle je best off acko historie, takze az skoncis 3./4. aby ti neinformovani mohl z tvejch blbejch kecu nabyt dojmu ze to tvoje x. ty misto je vlastne takovej malej pohar pro Ackare....)

a k Jatkam :mrgreen:
minule jsem vypadl dokonce v prvnim kole mam takovej dojem, takze to jen na tvou narazku na to ze davam souhrny jewn kdyz v nich jsem ja
Tyhle Jatka jsem usporadal jen z povinnosti, ze stejny jako hraju posledni dobou cely espe, proste me to nebavi a ja nejsem tak obetavej jako ty abych na sp obetoval cas a ubiral ho tak treba mymu synovi, ja kdyz nechce a nebo me to nebavi, tak se na to proste vyseru, sorry :mrgreen:
minulej rocnik, jsem shrnul a napsal zaver (ted na to koukam) az po vic jak mesici po finale a reporty byli taky jen tak spis zpetne a strucne aby se nereklo, ted jsem ve fazi kdyz uz ani zpetne ani strucne, ale vubec
takze dle tve teorije, kdyby si Jatka vyhral, musel by muj finalovy report prijit asi v roce 2093 oproti mesicni prodleve u mcgreadyho, protoze asi takovej je rozdil mejch smypatiji k tobe a mcgradymu - mesic/ 80let (a to pripominam, u toho kdo o me napsal ze by neprezil kdybych byl v Acku nad nim :mrgreen: )

btw. ale vidis, ty ses furt stejna sracka i v okurkovy sezone, misto aby si se vyjadril k ty zhovadilosti co si napsal, tak misto toho jen picujes na vedlejsi veci, protoze sam moc dobre vis (i kdyz si to mozna asi neumis prinzat) ze si napsal hroznou sracku

ps; to ze nemam chut a cas na sp a veci kolem, mi nebrani cist forum v praci a kdyz me neco zaujme, coz se jako nestava v posledni dobe vubec teda, tak ctouci poctim svym nazorem :p
i kdyz fakt, ze driv kdyz jsem se nudil v praci forum bylo prvni co jsem poustel, ted je to az psoledni moznost po tom co uz nevim kam jit a mam vsechno precteny....

edit2: a jestli ti preju ve finale Jatek? samozrejmen ze ne, za prve proto ze hrajes proti Hippovi a malokomu bych pral vic nez jemu a za druhe, tobe preju maximalne tak gangrenu na varlata, sveraci kazajku a denodenni elektrosoky aby si nemel moznost obtezovat lidi kolem sebe (kazajku pr ten posledni duvod, elektrosoky aby se ti aspon jednou rozsvitilo v hlave a ta gangrena jen z toho duvodu ze jsem neprjicna kurva;))
kopeckar

Post by kopeckar »

Jen se zeptám, píšeš jako debil, protože debil jsi a nebo jen proto, že ti to připadá neotřelé. Prosím aby ses pro příště vyvaroval vůči mé osobě všech invektivit. Můj příspěvek byl slušný a jestli si myslíš, že máš nade mnou nějakou převahu těmi hovny co ti padají z úst, tak tě z toho vyvedu. Nemáš.
:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

pisu jako debil proto ze s tebou chci ztracet co nejmin casu, protoze vim ze je to jak hazet perly svinim, tak pisu rychle a s chybama a vubec se za to nestydim, dulezity je obsah a ne forma.
a s tema hovnama nad tebou zadnou prevahu neziskam, to mas pravdu, protoze neni uz co ziskat, nad tebou ma prevahu i automaticka pracka.
a pros o co chces, jebu na tebe, budu si psat jak a co budu chit;)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote: Hádajte sa ďalej, vtipné čítať :mrgreen:
Nevtipnější "čítání" za posledné měsíce. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Něco vtipnějšího :

MÁM V PLÁNU ÚTOČIT NA TITUL V POHÁRU :P :P :P :P :P :P :P
- při své aktuálně šesté účasti v divizi A :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

IFK Jednota Dlouhá Třebová 1 - 4 Noldor

výkony: 132 - 146

Súper je líder (a v podstate už istý víťaz) divízie C.2, ja som v C.7, výsledok asi jasne hovorí, ktorá divízia akú má kvalitu :lol:

Budúce kolo hrám konečne doma (už bolo na čase prvýkrát od začiatku sezóny, nakoľko je 8. kolo SP poháru), tak dúfam, že Pabitos so svojím belgickým tímom Landstormes (aktuálne 5. v B.2) dostane vo Švédsku stopku :)

Btw. dnešný Mccgradyho pohárový zápas je tak na jebnutie dokonalý :mrgreen:
...new beginning...

Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:IFK Jednota Dlouhá Třebová 1 - 4 Noldor

výkony: 132 - 146

Súper je líder (a v podstate už istý víťaz) divízie C.2, ja som v C.7, výsledok asi jasne hovorí, ktorá divízia akú má kvalitu :lol:

Budúce kolo hrám konečne doma (už bolo na čase prvýkrát od začiatku sezóny, nakoľko je 8. kolo SP poháru), tak dúfam, že Pabitos so svojím belgickým tímom Landstormes (aktuálne 5. v B.2) dostane vo Švédsku stopku :)

Btw. dnešný Mccgradyho pohárový zápas je tak na jebnutie dokonalý :mrgreen:
Nemám co dodat.....dnešní den byl pro mě moc důležitý :idea:
tomkycz

Post by tomkycz »

Mccgrady wrote:Nemám co dodat.....dnešní den byl pro mě moc důležitý :idea:
hnus !!! :evil:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

...new beginning...

kopeckar

Post by kopeckar »

Hippopotamus wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=55 :!:

Chlapec kráča za obhajobou.
Že se mu nechce výše s takovým potenciálem. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Azor

Post by Azor »

Hippopotamus wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=55 :!:

Chlapec kráča za obhajobou.
Dnes mu vystavil Pan Random stopku: Armia - Olymp 1:1 (3:4 pen.) V:147-142
Tak ho můžeš pozítří "pomstít" :wink: Nicméně je jisté, že si v případném finále zahraješ se zástupcem divize B.2
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”