kdyby si svuj mozek vyuzival i na neco jinyho nez na honeni svyho ega, leceni si mindraku v onlajnovce, tak by se dopracoval k vysledku (i kdyz uznavam, v tvem pripade, velmi tezce a komklikovane dopracoval, hold kde neni potencial nejsou ani schopnosti, ze)
ze jsem "nekomentoval tvuj prispevek po druhe", ale ze jsem reagoval na Hippa, to ze v tom byla zminena tva picoidne-mongoloidni teorie o tom ze tohle Acka je nejlepsi za 55 sezon dozadu a aspon 100 dopredu (kvuli tomu ze v ni ses ty a protoze ji urcite nevyhrajes, stjne jako si nevyhral ani sp cup, tak se snazis vytvaret mantru o tom ze tohle je best off acko historie, takze az skoncis 3./4. aby ti neinformovani mohl z tvejch blbejch kecu nabyt dojmu ze to tvoje x. ty misto je vlastne takovej malej pohar pro Ackare....)
a k Jatkam
minule jsem vypadl dokonce v prvnim kole mam takovej dojem, takze to jen na tvou narazku na to ze davam souhrny jewn kdyz v nich jsem ja
Tyhle Jatka jsem usporadal jen z povinnosti, ze stejny jako hraju posledni dobou cely espe, proste me to nebavi a ja nejsem tak obetavej jako ty abych na sp obetoval cas a ubiral ho tak treba mymu synovi, ja kdyz nechce a nebo me to nebavi, tak se na to proste vyseru, sorry
minulej rocnik, jsem shrnul a napsal zaver (ted na to koukam) az po vic jak mesici po finale a reporty byli taky jen tak spis zpetne a strucne aby se nereklo, ted jsem ve fazi kdyz uz ani zpetne ani strucne, ale vubec
takze dle tve teorije, kdyby si Jatka vyhral, musel by muj finalovy report prijit asi v roce 2093 oproti mesicni prodleve u mcgreadyho, protoze asi takovej je rozdil mejch smypatiji k tobe a mcgradymu - mesic/ 80let (a to pripominam, u toho kdo o me napsal ze by neprezil kdybych byl v Acku nad nim

)
btw. ale vidis, ty ses furt stejna sracka i v okurkovy sezone, misto aby si se vyjadril k ty zhovadilosti co si napsal, tak misto toho jen picujes na vedlejsi veci, protoze sam moc dobre vis (i kdyz si to mozna asi neumis prinzat) ze si napsal hroznou sracku
ps; to ze nemam chut a cas na sp a veci kolem, mi nebrani cist forum v praci a kdyz me neco zaujme, coz se jako nestava v posledni dobe vubec teda, tak ctouci poctim svym nazorem :p
i kdyz fakt, ze driv kdyz jsem se nudil v praci forum bylo prvni co jsem poustel, ted je to az psoledni moznost po tom co uz nevim kam jit a mam vsechno precteny....
edit2: a jestli ti preju ve finale Jatek? samozrejmen ze ne, za prve proto ze hrajes proti Hippovi a malokomu bych pral vic nez jemu a za druhe, tobe preju maximalne tak gangrenu na varlata, sveraci kazajku a denodenni elektrosoky aby si nemel moznost obtezovat lidi kolem sebe (kazajku pr ten posledni duvod, elektrosoky aby se ti aspon jednou rozsvitilo v hlave a ta gangrena jen z toho duvodu ze jsem neprjicna kurva;))