Pěkně Radu.Raduuza wrote:večerní hodiny přály více Hippovi, je vidět, že mládí více vydrží![]()
![]()
![]()
Mccgrady City Football team 1 - 2 Noldor
139 - 145
gratulka

Moderator: Czech Moderators
Pěkně Radu.Raduuza wrote:večerní hodiny přály více Hippovi, je vidět, že mládí více vydrží![]()
![]()
![]()
139 - 145
gratulka
Hihi, to mě rozesmálomrakoplas44 wrote:Pěkně Radu.Raduuza wrote:večerní hodiny přály více Hippovi, je vidět, že mládí více vydrží![]()
![]()
![]()
139 - 145
gratulka
Radúúú, nie takto verejne, nechaj si to pre sebaRaduuza wrote:večerní hodiny přály více Hippovi, je vidět, že mládí více vydrží![]()
![]()
![]()
Taky mě to napadlo, ale věř mi že jsem to kontroloval třikrát.crueface1 wrote:Nemáš tam Romčo chybu? Není přece možný,abych se s tou svojí sebrankou dostal až do finále..to se mi nepodařilo ani,když chlapci kopali 149![]()
Ano počítá.palo wrote:a velké finále se do střelců počítá nebo ne?
No kdyby ne, tak už su přeci ožralý, ne?palo wrote:a velké finále se do střelců počítá nebo ne?
Jé, ony to jsou vlastně dva zápasy, jo? To je smutný...mrakoplas44 wrote:Tak už je třeba naplánovat velké finále a jako vždy dva přáteláky a ve druhém nastavit penalty. První zápas se hraje u týmu z B skupiny a to je Noldor.
Tak plánujte a pak dejte vědět.
Ano dva a to v 11.1.2014 v 10:00 a 14:00.tosa_CZ wrote:Jé, ony to jsou vlastně dva zápasy, jo? To je smutný...mrakoplas44 wrote:Tak už je třeba naplánovat velké finále a jako vždy dva přáteláky a ve druhém nastavit penalty. První zápas se hraje u týmu z B skupiny a to je Noldor.
Tak plánujte a pak dejte vědět.