Moderator: Czech Moderators
hruuuza!palo wrote:gratuluju,chudák oliwka musí být na prášky,zvlášť v Minci takový zářez nepotěší...
Hippovi se v semifinále vyhneš tak to není uplně bez šancí ten uspěch ještě vylepšit!
jaaaaj, no nechel by som byť teda v tvojej kožioliwapol wrote:hruuuza!palo wrote:gratuluju,chudák oliwka musí být na prášky,zvlášť v Minci takový zářez nepotěší...
Hippovi se v semifinále vyhneš tak to není uplně bez šancí ten uspěch ještě vylepšit!
hned po tom zápase jsem chtěl tým ve vzteku rozprodat,ale pak jsem si uvědomil že mě čeká finále Nelinky (vítězné) a tak ještě chvilku počkám.
Ďakujem pekne. Robíme v tíme, čo sa len dá a uvidím, či nezabojujeme o našťastnejší tím celej histórie Mincepupajdi13 wrote:
ČTVRTFINÁLE
Nádherně nalajnované v jeden jediný sobotní den.
ACS Pardubice... 2 - 2...(5:6p)... FC DAC
147 : 138
No - tak potvrzuji mou doměnku z předešlého příspěvku ( Milan štístkem Mince 33 ), i kdyby už ted nic neuhrál,tak ten titul je jeho----po prvním výkonu 124 vykostil na penalty Kolíkov a ted pro změnu sundal v penaltách oliwku ,který zahrál o 9 bodíků navíc......na zdraví a na DAC![]()
Som rád, že si nič rozumného nevymyslelšutr wrote:Přemýšlím Pupajdíku, ale nic mne nenapadá
zkus sekeru...Hippopotamus wrote:Som rád, že si nič rozumného nevymyslelšutr wrote:Přemýšlím Pupajdíku, ale nic mne nenapadá