No já musim letos dorazit i kdybych se měl rozvádět..palo wrote:jestli přemýšlíš jestli na dva nebo na tři dny tak na tři to nejde...ps2512 wrote:Já ještě popřemýšlím![]()
(a jinak nevím nad čím bys mohl přemýšlet)

Moderator: Czech Moderators
No já musim letos dorazit i kdybych se měl rozvádět..palo wrote:jestli přemýšlíš jestli na dva nebo na tři dny tak na tři to nejde...ps2512 wrote:Já ještě popřemýšlím![]()
to je správný přístup !!!Ataner wrote: No já musim letos dorazit i kdybych se měl rozvádět..
Správně Mirdo, jestli si letos ten sraz neprosadíš, tak jseš u mne mrtvej Homolka...palo wrote:to je správný přístup !!!Ataner wrote: No já musim letos dorazit i kdybych se měl rozvádět..
Problém je tato větapalo wrote:jestli přemýšlíš jestli na dva nebo na tři dny tak na tři to nejde...ps2512 wrote:Já ještě popřemýšlím![]()
Hadis wrote: program bude stejný jako loni.
ps2512 wrote: Problém je tato věta
hlavně ne duchypalo wrote:ps2512 wrote: Problém je tato věta
Hadis wrote: program bude stejný jako loni.![]()
![]()
![]()
klidně můžeš něco vypustit...
Máme to chápať tak, že jedna ti bola málo?ps2512 wrote: Problém je tato věta
no a proč myslíš, že to přesouvám do Prahy?Hadis wrote:
A ještě k Radůzce, mám ten dojem, pokud si to dobře pamatuju, žes mi říkala, že letos jedeš taky, i kdyby ses rozvést měla
Sezóna na jihu Moravy končí 15.6.2014, tj. sraz bude nejdříve víkend poté, tj. 20.-22.června 2014
Sice v Praze je blaze a dalo by se tam taky slušně zapařit, ale ať přemýšlím jak přemýšlím, ubytovna se sklípkem tam asi nebude.Raduuza wrote: no a proč myslíš, že to přesouvám do Prahy?![]()
Ale nemyslel, editovánoRaduuza wrote: a myslím, že Grady měl na mysli někoho úplně jiného
Hadis wrote:Sice v Praze je blaze a dalo by se tam taky slušně zapařit, ale ať přemýšlím jak přemýšlím, ubytovna se sklípkem tam asi nebude.Raduuza wrote: no a proč myslíš, že to přesouvám do Prahy?![]()
Nezbude Ti nic jinýho, než sednou se šerifem do auta a on Tě tam doveze, nemusíš chodit pěšky
Ale nemyslel, editovánoRaduuza wrote: a myslím, že Grady měl na mysli někoho úplně jiného
To je slovo do praniceRaduuza wrote: když budu chtít, hodím šerifa do svýho auta a přivezu se sama![]()
Hadis wrote:
Sezóna na jihu Moravy končí 15.6.2014, tj. sraz bude nejdříve víkend poté, tj. 20.-22.června 2014
palo wrote:Hadis wrote:
Sezóna na jihu Moravy končí 15.6.2014, tj. sraz bude nejdříve víkend poté, tj. 20.-22.června 2014![]()
![]()
![]()
ten termín ne,to bych byl namydlený...![]()
![]()
![]()
jestli to půjde tak až ten další,jako loni...
byl bych namydlený,spláchnutý,vyřízený a v pr....Raduuza wrote:
ty nevíš, že když jsi namydlenej, že se musíš spláchnout?