Jasně, chci ho taky a nencháme ho ani postoupit ze skupiny.Ataner wrote:Co tu řešíte hoďte mi Hippa rovnou do skupiny já se toho nebojím...vlastně ještě může postoupit z druhého místa co...tak nic no..![]()

Moderator: Czech Moderators
Jasně, chci ho taky a nencháme ho ani postoupit ze skupiny.Ataner wrote:Co tu řešíte hoďte mi Hippa rovnou do skupiny já se toho nebojím...vlastně ještě může postoupit z druhého místa co...tak nic no..![]()
říkáš si, že nováčkovi štěstí přeje, když jsi tu poprvé, co?mantel wrote:Jasně, chci ho taky a nencháme ho ani postoupit ze skupiny.Ataner wrote:Co tu řešíte hoďte mi Hippa rovnou do skupiny já se toho nebojím...vlastně ještě může postoupit z druhého místa co...tak nic no..![]()
No a pak se z toho snu probudíme.
GeorgeTT wrote:.
Pekne, dajme tipovačku, obdrží FK TRNAVA za 6 zápasov 50 gólov?
Tipnu 30..Raduuza wrote:GeorgeTT wrote:.
já myslím, že jen 49
Ja tipujem, že dostane 51...no a 52 strelíAtaner wrote:Tipnu 30..Raduuza wrote:GeorgeTT wrote:.
já myslím, že jen 49![]()
![]()
si asi nevidel moj káderHippopotamus wrote: Ja tipujem, že dostane 51...no a 52 strelí
Raduuza wrote:Tak ještě jeden a jdeme na to, kdo to asi bude???
No se mnou to nebude az tak zhavy,tym mi starne a uz nevydrzi co pred tim,tak bych tve sance na postup videl ve stejne urovni jak ty mojeroman.zloch wrote:Raduuza wrote:Tak ještě jeden a jdeme na to, kdo to asi bude???
Ahoj paní, děkuji za pozvání do tohoto pro mě velmi prestižního turnaje. Při pohledu na přísný, jistě zkorumpovanýlos jsem myslel, že budu s mistrem Ázerbájdžánu bojovat o poslední místo, ale po několika "motivačních" zprávách Ti oznamuji takto veřejně, že se tedy pokusím postoupit. Ovšem má to jeden háček, potřebuji vědět přes koho, neboť tým S.S.C. Kenny Juniors je výborný a celek Husičova 11 je ještě výbornější, no snad kdyby spolu oba zápasy zremizovali
tak mám šanci, tímto tedy vyzývám Mr. Randoma nebo jak se jmenuje ten plejboj co tvoří náhodné výsledky, aby začal konat. S přáním dobré hry se loučí Kenji
Já jsem na tom podobněSexton wrote:No se mnou to nebude az tak zhavy,tym mi starne a uz nevydrzi co pred tim,tak bych tve sance na postup videl ve stejne urovni jak ty mojeroman.zloch wrote:Raduuza wrote:Tak ještě jeden a jdeme na to, kdo to asi bude???
Ahoj paní, děkuji za pozvání do tohoto pro mě velmi prestižního turnaje. Při pohledu na přísný, jistě zkorumpovanýlos jsem myslel, že budu s mistrem Ázerbájdžánu bojovat o poslední místo, ale po několika "motivačních" zprávách Ti oznamuji takto veřejně, že se tedy pokusím postoupit. Ovšem má to jeden háček, potřebuji vědět přes koho, neboť tým S.S.C. Kenny Juniors je výborný a celek Husičova 11 je ještě výbornější, no snad kdyby spolu oba zápasy zremizovali
tak mám šanci, tímto tedy vyzývám Mr. Randoma nebo jak se jmenuje ten plejboj co tvoří náhodné výsledky, aby začal konat. S přáním dobré hry se loučí Kenji
A z akého dôvodu si neveríš na Pattricka?MilanSLOVAKIA wrote:Konečne sme sa dostali opäť aj do tohto pohára a začíname prvým víťazstvom nad MrakymPostup je však pravdepodobne v nedohľadne