Aspoň to nemáte takové fádníPaToM wrote:Pôvodom nie, ale už býva aj on na Slovensku. Je to Izraelčan ruského pôvodu. Aspoň tak som sa dočítal...palo wrote:Ona má za manžela Slováka,ne?

Moderator: Czech Moderators
Aspoň to nemáte takové fádníPaToM wrote:Pôvodom nie, ale už býva aj on na Slovensku. Je to Izraelčan ruského pôvodu. Aspoň tak som sa dočítal...palo wrote:Ona má za manžela Slováka,ne?
Verím, že tvoj prípad to nie je, ale toto je príspevok na úrovni tých Čechov, ktorých viac serie úspech cudzinca v drese Slovenska ako teší úspech vlastných športovcov (a že takých Čechov je kurva veľa)...Sokol Cejc wrote: jj, Slovena jak poleno
Hippopotamus wrote:Verím, že tvoj prípad to nie je, ale toto je príspevok na úrovni tých Čechov, ktorých viac serie úspech cudzinca v drese Slovenska ako teší úspech vlastných športovcov (a že takých Čechov je kurva veľa)...Sokol Cejc wrote: jj, Slovena jak poleno
Tak Bílek měl část viny za neúspěch ve kvalifikaci MS, nicméně je to o větší části o samotných hráčích. Takže dle mého Vrba asi postoupí na ME, bo je navíc rozšířená účast, ale taky si spálí prsty, bo s českým nároďákem by neudělal nic ani Mourinho.Hadis wrote:
JE to stejné jako s Bílikem ve fotbale, tam jsme urvali 3/4finále s Portugalskem, ale stejně ho nikdo nevynášel do nebes.
Lojza sice asi taky udělal pár chyb, nicméně je to hlavně v hráčích. Ale prostě to se pisálkům nehodí, lepší je to celé hodit na trenéra, však samozřejmě za vše může trenér. Jarda to řekl úplně přesně, ta kritika je úplně jak u Bílka. Nyní je u kormidla Vrba a změní se něco? Dle mého nic, většina fotbalistů v nároďáku nestačí na evropskou špičku, budeme mít i problém postoupit ze skupiny na ME, i když se rozšířil počet účastníků.palo wrote:Na fízlárně s tomkyczem
Azor:
3.A Tvůj názor na média?
3)Hodně silný prostředek k ovlivnění názoru populace. Stačí tendenčně točené reportáže a lidi mají o všem jasno. Zprávám se dá věřit sotva na ČT, nova a prima je bulvár. Noviny a časopisy to samé. Z jedné zprávy můžeš vyjít jako hrdina, ale i gauner, podle potřeby reportéra... Brát hodně s rezervou...
Já nelezu Hadamczikovi do prdele, uznávám, že udělal asi i pár chyb, nicméně třeba v deníku zlo na něho pořád nadávali. Ale takhle to nemá být, média mají být objektivní, bohužel (velká) část novinářů si o sobě myslí že jsou bohové a že můžou napsat o komkoliv cokoliv. Však Růžička taky pozná jejich "sílu", pokud se mu nebude dařit.Hadis wrote:Azore, Tvůj náhled na věc se mi zdá až úsměvný ( abys dobře pochopil, úsměvný pro mě ).
Pokud srovnáváš Bílka s Hadamczikem, tak v jednom je spojitost, na obě mužstva se nedalo dívat.
Jak jsem psal, rozumím fotbalu, takže tady vím o čem mluvím, v hokeji tu hloubku postrádám, ale jako obyčejný fanoušek musím říct, že ta hra byla o ničem.
Opět bych se jenom opakoval, takže to shrnu.
Hadamczik kope kolem sebe, nemá koule na to, aby řekl, nezvládl jsem to, odcházím, on místo toho řekne, že za to můžou média.
To, co občas vypustí nějaký hráč, co pod ním hrál do novin, i když se to bere s rezervou, něco na tom bude.
To je asi tak vše, co bych Ti k tomu řekl, vytáhni tu hlavu z prdele Hadamczika a uvažuj normálně.
A k tomu závěru, ano nároďák pod jeho vedením měl určité úspěchy, ale to měl Bílek taky a všichni byli rádi, když odešel.
Mimochodem, Vrba dokáže vymyslet takovej systém hry a přesvědčit naše hráče, že se na to aspoň bude dát dívat. Kdežto pod Bílkem jsme jen trapně koukali na časomíru, kdy tam bude devadesátá, abysme mohli jít na pivo a nadávat....
vy všichni děláte jakobyste tomu rozumněliHadis wrote:Já nejsem moc nadšenej, že je tam zpátky Růža, spíš byl to viděl na Jandače, Říhu či Vůjtka, ale prostě tak to je do MS 15 tak zůstane.
Už za pár týdnů se ukáže, jestli se vedení unáhlilo, či zvolilo dobře.
Tak nakonec 1:2. ParádaPaToM wrote:No Plzeň zatiaľ veľmi dobre. Síce oba góly aj so šťastím, ale to k tomu patrí.A Bolek chytá výborne (pravda, tiež so šťastím, but who cares...), to o ňom viem už odvtedy, čo chytal za Senicu.