.
.

Moderator: Czech Moderators
už bys měl zvolit jinou hláškumrakoplas44 wrote:Hmmmmm. Opět se nemůžu najít.
to vypadá, jako by ses vůbec nesnažilHippopotamus wrote:Neónky už plavú späť do svojho akvárkaAle len tak sa nedali, čakal som rozhodne ľahší zápas a jasnejší výsledok ako 1:0
Tezky zapas, tezky. I ja jsem s nim mel problemymantel wrote:Ani to nebolelo a jsem venku. Áčko dnes vyběhne k důležitému finálovému zápasu, tak jsem na Íčka vyrukoval s béčkem. No a nestačilo to. Po výkonech 142:143 jsem se štěstím vykopal pentle a v nich to jasně projel. Gratulace soupeři.
P.S. A vystřel z té divize E, nemáš tam dávno co dělat.
Pá 21 Únr 2014 (14:00 CET) JPD ?? - ?? Mission ImpossibleAtaner wrote:Nečekaně jdeme dál,přesto že nám příští zápas asi bude vystavena stopka panuje spokojenost..![]()
JPD 4 - 3 Husičova 11
určitě to bude tak napínavý a zajímavý zápas jak arsenal s bayernemimpossible wrote:Pá 21 Únr 2014 (14:00 CET) JPD ?? - ?? Mission ImpossibleAtaner wrote:Nečekaně jdeme dál,přesto že nám příští zápas asi bude vystavena stopka panuje spokojenost..![]()
JPD 4 - 3 Husičova 11
Byl bych rad kdyby se ti tva prognoza splnila![]()
I kdyz koukam, ze ty uz jsi (zatim) Ceckar. Tam to ja nikdy nedotahl
Tak to díky..Raduuza wrote:
určitě to bude tak napínavý a zajímavý zápas jak arsenal s bayernem
Tak nám to íčko pěkně zdecimoval,přesto asi zasloužený postup..impossible wrote: Byl bych rad kdyby se ti tva prognoza splnila![]()