Ja budem doma asi o 22:30, takže pre mňa je to rovnaké.palo wrote:Tak teda,potencionální Hujeři,co byste řekli na tu středu 5.3. po 20.hodině ???
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XX - Na fízlárně s oliwapolem
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
A ctvrtek?PaToM wrote:Ja budem doma asi o 22:30, takže pre mňa je to rovnaké.palo wrote:Tak teda,potencionální Hujeři,co byste řekli na tu středu 5.3. po 20.hodině ???

-
Jj, štvrtok by bol v pohode.palo wrote:A ctvrtek?
Ale čo na to ostatní? Tí by asi radi odstránili konkurenciu. Predsa len - cena je lákavá.

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
OK - tak teda ctvrtek 18:15,nebo ctvrtek 20:00?
Jeste se tu vyjadrete jak to komu vyhovuje a dame uz nejaky pevny termin...

Já stejně zapomenu na oba, nicméně v 18:15 budu na sto pro u compu, tak bych si nakonec vzpomenout mohl. A PaToMa bych vůbec nezval, zase proti němu budeme všichni vypadat jako neschopní trotli.palo wrote:OK - tak teda ctvrtek 18:15,nebo ctvrtek 20:00?

-
Môže byť.palo wrote:Tak co ostatni - ctvrtek 18:15?

FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Nikdo se tu už neozývá,takže termín pro Hujer Trophy je čtvrtek 6.3. 18:15-18:30 !!!

-
nevyhovujepalo wrote:Nikdo se tu už neozývá,takže termín pro Hujer Trophy je čtvrtek 6.3. 18:15-18:30 !!!

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
neser...ps2512 wrote:nevyhovujepalo wrote:Nikdo se tu už neozývá,takže termín pro Hujer Trophy je čtvrtek 6.3. 18:15-18:30 !!!

-
neseru, už jsem bylpalo wrote:neser...ps2512 wrote:nevyhovujepalo wrote:Nikdo se tu už neozývá,takže termín pro Hujer Trophy je čtvrtek 6.3. 18:15-18:30 !!!

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
------------------------------------------------------------Na fízlárně
---------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s Hernánem Crespem:
Ahoj,toto je předvolání Na fízlárnu !
Na rozehřání je tu malý dotazník...
Socccerproject:
Proč máš takový název týmu a co znamená?
Zde nebude odpověd asi nějak zajímavá. Je to podle italské týmu FC Inter Milano a z důvodu, že už od mých snad osmi let je to můj suverénně nejoblíbenější tým.
Proč máš takový nick a co znamená?
Zase nijak převratná odpověd. Nick mám podle tehdejší hvězdy v útoku Interu Hernána Crespa.
Jaké jsou Tvé nejbližší a dlouhodobé ambice na SP?
Nejbližší ambice jsou asi takové, abych se občas přihlásil a nezanikl můj účet. Dlouhodobé? Nevím, bude to i hodně záležet jakým směrem se vydá SP. Pokud bych cítil, že by se opět mohl trochu zvednout, tak bych asi opět něco zkusil, v opačném případě…nevím.
Kdo Tě k SP přivedl nebo jak ses k němu vlastně dostal?
Dostal jsem se k němu přes fórum na stránkách http://www.fcintermilano.com, kde se o tom dva přispěvovatelé bavili a mě to zaujalo, tak jsem to zkusil a chytlo mě to neskutečným způsobem.
Co se Ti vybaví z Tvých začátků na SP?
Neskutečná zábava, neskutečný relax, neuvěřitelné soutěžení a velká online přátelství. Když si vzpomenu na ty jména, tak se mi to úplně vrací…Koffi, Frankie Doparoma, Happyna, Foxir, Jencha, Adriano, Pavel, Patqa, Bart, atd. atd. atd. Nerad bych na někoho zapomněl.
Co považuješ za své největší úspěchy na SP?
Bude toho asi víc. Pět vítězství v A-divizi. První při mé první cestě (sezóna 24) a čtyři po sobě jdoucí při mé druhé (sezóny 40 až 43). Šest vítězství v SP poháru. Opět jedno při mé první cestě, (sezóna 25), dále čtyři po sobě jdoucí triumfy (v sezónách 36 až 39) a následováno posledních vítězstvím (v sezóně 41), což byl asi největší úspěch, jelikož to znamenalo zisk double. A ještě trochu i to, že při obou cestách jsem získal všechny poháry od H až do A. Při první cestě postupně, jen se dvěmi pauzami v E a C divizi. Při mé druhé cestě dokonce bez jediné pauzy.
Tvá nejcennější turnajová trofej?
Všechny jsou cenné a nerad bych na nějakou zapomněl.
Kolik času denně na SP strávíš?
Bývaly to i 2-3 hodiny denně, sedm dní v týdnu. Teď tak hodina za týden…
Koho ze SP světa znáš osobně?
Hodně manažeru hlavně ze srazu ve Velkých Pavlovicích.
Nejlepší zahraný týmový výkon?
154
Největší zklamání na SP?
Osobně žádné. Globálně řečeno, z toho co se s SP děje.
Tvůj největší manažerský přehmat?
Nechci, aby to znělo nějak povýšenecky, ale žádný si neuvědomuji. Kdybych se měl vrátit a něco změnit, tak bych nezměnil vůbec nic.
Dostal jsi někdy ban? (za co?)
Ne. Nikdy jsem nic neprovedl co by mohlo vést k banu a jsem za to moc rád. Podvádění nemám rád nikde a o to víc mě mrzí, kam se naše politická společnost řítí, ale to jsem zabředl do bahna z kterého raději rychle pryč.
Co Tě na SP nejvíc baví?
Momentálně asi nic. Spíš jedu trochu ze setrvačnosti a aby nezanikl můj účet.
Co Tě na SP nevíc rozčiluje?
Kam se SP vydalo. Z obrovského boomu, kdy to hrálo přes 40 tis. lidí v době kdy jsem vyhrál svůj první A-divizní pohár, to nechal Sjarel neskutečně padnout. Škoda!!!
Jaký byl nejvyšší stav Tvého účtu na SP?
Něco málo přes 300M.
Máš představu o Tvém nejlepším nákupu/prodeji hráče na SP?
Ano, byl to CF- Fischer, kterého jsem ve 20-letech jako hráče mimo mládežnického centra koupil za 780 tis., s jedním nehlavním skillem kolem 75..který následně vyrostl až na výkon 74 při agresivitě 8% a provázel mě celou mou druhou cestou z H-divize až k triumfům v A-divizi.
Máš představu o Tvém nejhorším nákupu/prodeji hráče na SP?
Měl jsem asi štěstí, ale nikdy jsem neměl nákup, který by byl vyložený propadák, protože já nikdy nekupoval drahé nevytrénované hráče z mládežnických center. Má strategie byla úplně jiná.
Máš na SP nějaký vzor? (mužstvo/manažer)?
Byl to asi Bart Simpson a jeho Sokol Oldřichovice.
Oblíbené SP turnaje?
Je jich spousta, které jsem měl moc rád.
Nejlíp organizované SP turnaje?
Viz. Předchozí otázka.
Na kterého soupeře se Ti vůbec nedaří?
Momentálně nezodpověditelné.
Na kterého si naopak věříš?
Viz výše.
S kterým manažerem si nejvíc rozumíš a s kterým naopak vůbec?
Výborně si rozumím s Pavlem-Bohemians Jeníkov, Xixorem-FCB Shucadlo a množstvím dalších. Na druhou část otázky s klidným svědomím mohu odpovědět, že snad za celou dobu jsem neměl žádný větší konflikt s nikým a jsem za to upřímně rád.
Jak dlouho poté,co ráno vstaneš,zjišťuješ ligový výsledek?
Zjišťoval jsem to hned po zapnutí PC. Teď vůbec.
Jak snáší Tvoje rodinka čas,který na SP trávíš?
Snášela to statečně, ale nevím jestli se ji to líbilo…
Jakou největší prasárnu jsi provedl(a) za dobu účinkování na SP ?
Doufám a myslím, že žádnou.
Ostatní:
Kolik je Ti let?
35
V jakém jsi znamení?
Ryba
Odkud jsi?
Olomouc
Jaké je Tvé zaměstnání,příp.co studuješ?
Vedoucí údržby
Máš nějaké životní motto?
Žádný koníček, žádná zábava není nikdy ztráta času.
Ženatý/svobodný,manželské/nemanželské děti?
Jedna krásná dcerka.
Jaké máš záliby?
Sport, fotbal, americký fotbal, posilovna, TRX, kino, bowling.
Děláš aktivně nějaký sport?
Ano, fotbal, už téměř 30 let.
Komu ve fotbale fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?
Doma asi Viktorii Plzeň a Baníku Ostrava. V zahraničí Interu Milán.
Komu v hokeji fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?
HC Třinec a v zahraničí v NHL přeji kanadským týmům v souboji s americkými.
Oblíbený fotbalista?
Esteban Cambiasso. Javierr Zanetti. Walter Samuel. Zkrátka slavná dynastie vítězů Ligy mistrů, která už ale pomalu odchází do fotbalového důchodu.
Oblíbený hokejista?
Jiří Dopita.
Ideální dovolená?
Moře, pláž, opalená ženská těla, vychlazený drink. A vedle mě přítelkyně a dcerka.
Idol z dětství?
Walter Zenga – bývalý brankář Interu Milán a italské reprezentace.
Když jsi zjistil že s Tebe popelář ani kosmonaut nebude..jaké je tedy vysněné povolání?
V mém věku už raději nesním a jsem rád za to co mám.
Jakou hudbu posloucháš? Dáš nějaký konkrétní tip?
Poslouchám vše kromě vážné hudby a dechovky. V poslední době se mi hodně líbí melodický metal na čele s Within Temptation.
Oblíbené jídlo?
Hovězí steak.
Jídlo které nesnášíš?
Rajskou.
Umíš vařit? (pokud ano,co Ti jde nejlíp?)
Ne….
Oblíbené nealko?
Kofola.
Oblíbený alkohol?
Pivečko.
Pivo nebo víno?
Viz předešlá odpověď.
Oblíbená značka místního piva?
Holba.
Jakou značku mobilního telefonu používáš?
Nokia.
Jakou značkou vozidla se vozíš?
Octávka.
Oblíbený film?
Slunce, seno, jahody a pár facek…jen kdyby to pořád neopakovali v telce jako kolovrátek.
Na jaký film jsi byl naposledy v kině?
2. díl Hobita, Vlk z Wall Street, Kmotr, Kouzlo vánoc…
Oblíbená herečka a titul ve kterém zahrála svou nejlepší roli?
Sharon Stone…Základní instinkt
Oblíbený televizní pořad (né manželky Tvůj)..ale to je vlastně totéž..?
Nesleduji seriály. Nemám je rád.
Legalizace lehkých drog ano či ne?
Asi ne…
Máš doma akvárko?
Ne.
oslicek:
1) teda taková ikona. to se stydím i něco zeptat. co bys potřeboval, abys chytil třetí dech? existuje nějaká taková motivace?
Ty víš, že se stydět nemusíš. Ikona to je od slova Okena?
Nevím, asi aby Sjarel celkově znovu SP nastartoval, jinak asi třetí dech nenajdu.
2) nevyrazíš letos aspoň na chvíli na sraz? budeme tě bránit, aby tě zas někdo nefackoval...
Asi ne. Protože v tom termínu mám velkou akci na chatě a tam jsem jedním z organizátorů, takže tam být musím. Že si to tak každý pamatuje a to jsem v tom byl tak nevinně.
3) když teď SP tak šolicháš, našel sis něco nového, zajímavějšího, čím se bavíš?
Hodně věcí, hlavně se snažím více sportovat, kromě fotbalu, chodím do posilovny, na TRX, na bowling. Takže jsem vyměnil PC relax za aktivní…
4) co degumming a podobné technologie, pořád děláš na stejném místě? někdy na konci ledna sem zrovna znovu řešil membránovou separaci olejů, tak sem si na tebe vzpomněl.
Jj, pořád mám údržbu těchto technologií pod sebou. Minulý rok jsme přešli z enzymatického odslizení na kyselé, což přineslo roční úsporu v řádově miliónech korun. Ale v naši globální společnosti se to přešlo jen poplácáním po zádech…
5) chytáš ještě ve fotbale anebo si pověsil kopačky na hřebík, protože už se nechytáš?
Stále chytám a vždy na konci sezóny mám chuť s tím praštit, ale přes zimu už mě zase svrbí ruce a těším se do brány.
tosa_CZ:
Zdar mistře, zajímá mne toto:
1) Vzpomeneš si někdy na velkopavlovického facana?
Kdyby mi to Tvůj předchůdce v otázkách nepřipomněl, tak i ano. Zajímavé, že ostatní na to nezapomněli.
)
2) Tvůj tip na mužského hokejového vítěze OH?
Jelikož, to píši v pátek po semifinále, tak vím kdo hraje finále, takže můj tip nebude světoborný, ale myslím, že opět Kanada, i když bych to více přál Švédům.
3) Probouzí tě v noci někdy potřeba a musíš courat?
Naštěstí ne.
4) Jel bys někdy do Afriky na černošky?
Jelikož jsem spíše na moravské blondýny a brunety, tak asi ani ne.
ps2512:
1. jak vidí svou budoucnost na SP?
Asi se už nepustím do žádných velkých akcí.
2. jak to vidí s příjezdem na SP sraz? (abych tam nebyl nejlepší manažer
)
Viz. Otázečka výše.
3. jak vidí budoucnost SP?
Nevidím ji vůbec růžově a to mě moc mrzí…
MilanSLOVAKIA:
Zdravím ťa,
1) Hneď ťa idem napadnúť silnou otázkou. Ako podľa teba dopadnú Česi v hokeji na ZOH?
Dopadli jsme bledě…ale nečekal jsem nic lepšího.
2) A čo Slováci?
Ještě hůř…u vás jsem čekal lepší výsledek.
3) ZOH samozrejme zostáva hlavnou témom. Koľko času si im zaitaľ venoval?
Denně tak dvě hodinky, o víkendu troku víc.
4) Ktorý športy máš zo ZOH najradšej?
Biatlon. Ten sport se mi už pár sezón neskutečně líbí a této olympiády jsem si díky úspěchům českých barev náležitě užil. Škoda, že se to jelo většinou v době kdy jsem musel být v práci. Tak jsem to alespoň sledoval online.
5) A teraz aj na SP. Je tvojim cielom v tejto sezóne vypadnúť? Ak áno. Podarí sa ti to podľa teba?
Upřímně, já si už cíle na SP nedávám žádné.
6) Za sebou máš neskutočné úspechy. Čo si myslíš? Zopakuješ ich ešte niekedy?
Děkuji, bylo by to lákavé. Ale nezopakuji, to už je zcela nereálné.
7) Neviem, či sa mi to len snívalo alebo som niekde čítal, že už s SP po poslednej vyhranej A divízie plánuješ skončiť. Čo ťa presvedčilo, že si ešte zostal? (samozrejme je to správne rozhodnutie
)
Psal jsem, že končím, což jsem i udělal, ale psal jsem i, že se budu občas přihlašovat, aby mi nezanikl účet, což dělým v podstatě do teď.
Stretli sme sa už vôbec niekedy v nejakom pohári? Nech rozmýšľam ako rozmýšľam, mňa taký zápas nenapadá.
Nevím, omlouvám se, ale neuvědomuji si to.
9) Ak áno ako sme dopadli?
Viz předchozí otázečka.
10) Znovu silná otázka. Ty si už počul o onlajnoch? (samozrejme nemyslím z predošlého rozhovoru
)
Sorry, ale neslyšel jsem, nic mi to neříká.
A je to
Mccgrady:
Jednoduchý dotaz: KDE BEREŠ MOTIVACI A CHUŤ POŘÁD HRÁT SOCCERPROJECT, když vidíš, jak to jde šíleně do kytek?
Proto už nehraji, ale jen tak živořím. Je to obrovská škoda a mám z toho špatné pocity, že to jednou skončí nadobro.
Pavel:
"Tvoje poslední tiskové prohlášení zní celkem pesimisticky. Ale nedávno jsi psal, že tě SP zase začíná bavit. Můžeme se tedy těšit na postupný návrat do vyšších divizí? Měj se krásně! Pavel"
Je to pravda, ale optimismus mě zase asi opustil. Takže momentálně jedu zase ve starých kolejích, s občasným přihlašováním a zkrátka můj svět je už asi jinde.
palo:
1) víš že je Pohár mezi čs. komunitou nazýván Hernán Cupem?
Vím a těší mě to je. Je to pro mě pocta a vždy si to rád přečtu.
2) víš co je to Hujer Trophy?
Promiň, ale ne.
3) jsi držitelem nejlepšího výkonu Stratovarius Cupu (150 společně s Hippem) i nejlepšího zápasu turnaje (299 s rudou mašinou).Zúčastníš se nadcházejícího jubilejního ročníku?
Pokud mě pozveš, tak milerád.
A je tu závěrečná otázka:
Které z manažerů bys rád nechal vyslechnout v dalších vydáních fízlárny?
Xixor z týmu FCB Shucadlo, asi nejlepší manažer v historii SP, kterému se nepovedlo dosáhnout na žádný velký titul, protože měl tu smůlu, že zrovna natrefil na nepřemožitelné FC Widlack.
Díky za Tvůj čas.
palo
---------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------s Hernánem Crespem:
Ahoj,toto je předvolání Na fízlárnu !

Na rozehřání je tu malý dotazník...
Socccerproject:
Proč máš takový název týmu a co znamená?
Zde nebude odpověd asi nějak zajímavá. Je to podle italské týmu FC Inter Milano a z důvodu, že už od mých snad osmi let je to můj suverénně nejoblíbenější tým.
Proč máš takový nick a co znamená?
Zase nijak převratná odpověd. Nick mám podle tehdejší hvězdy v útoku Interu Hernána Crespa.
Jaké jsou Tvé nejbližší a dlouhodobé ambice na SP?
Nejbližší ambice jsou asi takové, abych se občas přihlásil a nezanikl můj účet. Dlouhodobé? Nevím, bude to i hodně záležet jakým směrem se vydá SP. Pokud bych cítil, že by se opět mohl trochu zvednout, tak bych asi opět něco zkusil, v opačném případě…nevím.
Kdo Tě k SP přivedl nebo jak ses k němu vlastně dostal?
Dostal jsem se k němu přes fórum na stránkách http://www.fcintermilano.com, kde se o tom dva přispěvovatelé bavili a mě to zaujalo, tak jsem to zkusil a chytlo mě to neskutečným způsobem.
Co se Ti vybaví z Tvých začátků na SP?
Neskutečná zábava, neskutečný relax, neuvěřitelné soutěžení a velká online přátelství. Když si vzpomenu na ty jména, tak se mi to úplně vrací…Koffi, Frankie Doparoma, Happyna, Foxir, Jencha, Adriano, Pavel, Patqa, Bart, atd. atd. atd. Nerad bych na někoho zapomněl.
Co považuješ za své největší úspěchy na SP?
Bude toho asi víc. Pět vítězství v A-divizi. První při mé první cestě (sezóna 24) a čtyři po sobě jdoucí při mé druhé (sezóny 40 až 43). Šest vítězství v SP poháru. Opět jedno při mé první cestě, (sezóna 25), dále čtyři po sobě jdoucí triumfy (v sezónách 36 až 39) a následováno posledních vítězstvím (v sezóně 41), což byl asi největší úspěch, jelikož to znamenalo zisk double. A ještě trochu i to, že při obou cestách jsem získal všechny poháry od H až do A. Při první cestě postupně, jen se dvěmi pauzami v E a C divizi. Při mé druhé cestě dokonce bez jediné pauzy.
Tvá nejcennější turnajová trofej?
Všechny jsou cenné a nerad bych na nějakou zapomněl.
Kolik času denně na SP strávíš?
Bývaly to i 2-3 hodiny denně, sedm dní v týdnu. Teď tak hodina za týden…
Koho ze SP světa znáš osobně?
Hodně manažeru hlavně ze srazu ve Velkých Pavlovicích.
Nejlepší zahraný týmový výkon?
154
Největší zklamání na SP?
Osobně žádné. Globálně řečeno, z toho co se s SP děje.
Tvůj největší manažerský přehmat?
Nechci, aby to znělo nějak povýšenecky, ale žádný si neuvědomuji. Kdybych se měl vrátit a něco změnit, tak bych nezměnil vůbec nic.
Dostal jsi někdy ban? (za co?)
Ne. Nikdy jsem nic neprovedl co by mohlo vést k banu a jsem za to moc rád. Podvádění nemám rád nikde a o to víc mě mrzí, kam se naše politická společnost řítí, ale to jsem zabředl do bahna z kterého raději rychle pryč.
Co Tě na SP nejvíc baví?
Momentálně asi nic. Spíš jedu trochu ze setrvačnosti a aby nezanikl můj účet.
Co Tě na SP nevíc rozčiluje?
Kam se SP vydalo. Z obrovského boomu, kdy to hrálo přes 40 tis. lidí v době kdy jsem vyhrál svůj první A-divizní pohár, to nechal Sjarel neskutečně padnout. Škoda!!!
Jaký byl nejvyšší stav Tvého účtu na SP?
Něco málo přes 300M.
Máš představu o Tvém nejlepším nákupu/prodeji hráče na SP?
Ano, byl to CF- Fischer, kterého jsem ve 20-letech jako hráče mimo mládežnického centra koupil za 780 tis., s jedním nehlavním skillem kolem 75..který následně vyrostl až na výkon 74 při agresivitě 8% a provázel mě celou mou druhou cestou z H-divize až k triumfům v A-divizi.
Máš představu o Tvém nejhorším nákupu/prodeji hráče na SP?
Měl jsem asi štěstí, ale nikdy jsem neměl nákup, který by byl vyložený propadák, protože já nikdy nekupoval drahé nevytrénované hráče z mládežnických center. Má strategie byla úplně jiná.
Máš na SP nějaký vzor? (mužstvo/manažer)?
Byl to asi Bart Simpson a jeho Sokol Oldřichovice.
Oblíbené SP turnaje?
Je jich spousta, které jsem měl moc rád.
Nejlíp organizované SP turnaje?
Viz. Předchozí otázka.
Na kterého soupeře se Ti vůbec nedaří?
Momentálně nezodpověditelné.
Na kterého si naopak věříš?
Viz výše.
S kterým manažerem si nejvíc rozumíš a s kterým naopak vůbec?
Výborně si rozumím s Pavlem-Bohemians Jeníkov, Xixorem-FCB Shucadlo a množstvím dalších. Na druhou část otázky s klidným svědomím mohu odpovědět, že snad za celou dobu jsem neměl žádný větší konflikt s nikým a jsem za to upřímně rád.
Jak dlouho poté,co ráno vstaneš,zjišťuješ ligový výsledek?
Zjišťoval jsem to hned po zapnutí PC. Teď vůbec.
Jak snáší Tvoje rodinka čas,který na SP trávíš?
Snášela to statečně, ale nevím jestli se ji to líbilo…
Jakou největší prasárnu jsi provedl(a) za dobu účinkování na SP ?
Doufám a myslím, že žádnou.
Ostatní:
Kolik je Ti let?
35
V jakém jsi znamení?
Ryba
Odkud jsi?
Olomouc
Jaké je Tvé zaměstnání,příp.co studuješ?
Vedoucí údržby
Máš nějaké životní motto?
Žádný koníček, žádná zábava není nikdy ztráta času.
Ženatý/svobodný,manželské/nemanželské děti?

Jedna krásná dcerka.

Jaké máš záliby?
Sport, fotbal, americký fotbal, posilovna, TRX, kino, bowling.
Děláš aktivně nějaký sport?
Ano, fotbal, už téměř 30 let.
Komu ve fotbale fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?
Doma asi Viktorii Plzeň a Baníku Ostrava. V zahraničí Interu Milán.
Komu v hokeji fandíš v domácí soutěži a v zahraničí?
HC Třinec a v zahraničí v NHL přeji kanadským týmům v souboji s americkými.
Oblíbený fotbalista?
Esteban Cambiasso. Javierr Zanetti. Walter Samuel. Zkrátka slavná dynastie vítězů Ligy mistrů, která už ale pomalu odchází do fotbalového důchodu.
Oblíbený hokejista?
Jiří Dopita.

Ideální dovolená?
Moře, pláž, opalená ženská těla, vychlazený drink. A vedle mě přítelkyně a dcerka.

Idol z dětství?
Walter Zenga – bývalý brankář Interu Milán a italské reprezentace.
Když jsi zjistil že s Tebe popelář ani kosmonaut nebude..jaké je tedy vysněné povolání?
V mém věku už raději nesním a jsem rád za to co mám.
Jakou hudbu posloucháš? Dáš nějaký konkrétní tip?
Poslouchám vše kromě vážné hudby a dechovky. V poslední době se mi hodně líbí melodický metal na čele s Within Temptation.
Oblíbené jídlo?
Hovězí steak.
Jídlo které nesnášíš?
Rajskou.
Umíš vařit? (pokud ano,co Ti jde nejlíp?)
Ne….
Oblíbené nealko?
Kofola.
Oblíbený alkohol?
Pivečko.
Pivo nebo víno?
Viz předešlá odpověď.
Oblíbená značka místního piva?
Holba.
Jakou značku mobilního telefonu používáš?
Nokia.
Jakou značkou vozidla se vozíš?
Octávka.
Oblíbený film?
Slunce, seno, jahody a pár facek…jen kdyby to pořád neopakovali v telce jako kolovrátek.
Na jaký film jsi byl naposledy v kině?
2. díl Hobita, Vlk z Wall Street, Kmotr, Kouzlo vánoc…
Oblíbená herečka a titul ve kterém zahrála svou nejlepší roli?
Sharon Stone…Základní instinkt
Oblíbený televizní pořad (né manželky Tvůj)..ale to je vlastně totéž..?
Nesleduji seriály. Nemám je rád.
Legalizace lehkých drog ano či ne?
Asi ne…
Máš doma akvárko?
Ne.
oslicek:
1) teda taková ikona. to se stydím i něco zeptat. co bys potřeboval, abys chytil třetí dech? existuje nějaká taková motivace?
Ty víš, že se stydět nemusíš. Ikona to je od slova Okena?

2) nevyrazíš letos aspoň na chvíli na sraz? budeme tě bránit, aby tě zas někdo nefackoval...
Asi ne. Protože v tom termínu mám velkou akci na chatě a tam jsem jedním z organizátorů, takže tam být musím. Že si to tak každý pamatuje a to jsem v tom byl tak nevinně.

3) když teď SP tak šolicháš, našel sis něco nového, zajímavějšího, čím se bavíš?
Hodně věcí, hlavně se snažím více sportovat, kromě fotbalu, chodím do posilovny, na TRX, na bowling. Takže jsem vyměnil PC relax za aktivní…
4) co degumming a podobné technologie, pořád děláš na stejném místě? někdy na konci ledna sem zrovna znovu řešil membránovou separaci olejů, tak sem si na tebe vzpomněl.
Jj, pořád mám údržbu těchto technologií pod sebou. Minulý rok jsme přešli z enzymatického odslizení na kyselé, což přineslo roční úsporu v řádově miliónech korun. Ale v naši globální společnosti se to přešlo jen poplácáním po zádech…
5) chytáš ještě ve fotbale anebo si pověsil kopačky na hřebík, protože už se nechytáš?

Stále chytám a vždy na konci sezóny mám chuť s tím praštit, ale přes zimu už mě zase svrbí ruce a těším se do brány.
tosa_CZ:
Zdar mistře, zajímá mne toto:
1) Vzpomeneš si někdy na velkopavlovického facana?
Kdyby mi to Tvůj předchůdce v otázkách nepřipomněl, tak i ano. Zajímavé, že ostatní na to nezapomněli.

2) Tvůj tip na mužského hokejového vítěze OH?
Jelikož, to píši v pátek po semifinále, tak vím kdo hraje finále, takže můj tip nebude světoborný, ale myslím, že opět Kanada, i když bych to více přál Švédům.
3) Probouzí tě v noci někdy potřeba a musíš courat?
Naštěstí ne.
4) Jel bys někdy do Afriky na černošky?
Jelikož jsem spíše na moravské blondýny a brunety, tak asi ani ne.

ps2512:
1. jak vidí svou budoucnost na SP?
Asi se už nepustím do žádných velkých akcí.
2. jak to vidí s příjezdem na SP sraz? (abych tam nebyl nejlepší manažer

Viz. Otázečka výše.
3. jak vidí budoucnost SP?
Nevidím ji vůbec růžově a to mě moc mrzí…
MilanSLOVAKIA:
Zdravím ťa,
1) Hneď ťa idem napadnúť silnou otázkou. Ako podľa teba dopadnú Česi v hokeji na ZOH?
Dopadli jsme bledě…ale nečekal jsem nic lepšího.
2) A čo Slováci?
Ještě hůř…u vás jsem čekal lepší výsledek.
3) ZOH samozrejme zostáva hlavnou témom. Koľko času si im zaitaľ venoval?
Denně tak dvě hodinky, o víkendu troku víc.
4) Ktorý športy máš zo ZOH najradšej?
Biatlon. Ten sport se mi už pár sezón neskutečně líbí a této olympiády jsem si díky úspěchům českých barev náležitě užil. Škoda, že se to jelo většinou v době kdy jsem musel být v práci. Tak jsem to alespoň sledoval online.
5) A teraz aj na SP. Je tvojim cielom v tejto sezóne vypadnúť? Ak áno. Podarí sa ti to podľa teba?
Upřímně, já si už cíle na SP nedávám žádné.
6) Za sebou máš neskutočné úspechy. Čo si myslíš? Zopakuješ ich ešte niekedy?
Děkuji, bylo by to lákavé. Ale nezopakuji, to už je zcela nereálné.
7) Neviem, či sa mi to len snívalo alebo som niekde čítal, že už s SP po poslednej vyhranej A divízie plánuješ skončiť. Čo ťa presvedčilo, že si ešte zostal? (samozrejme je to správne rozhodnutie

Psal jsem, že končím, což jsem i udělal, ale psal jsem i, že se budu občas přihlašovat, aby mi nezanikl účet, což dělým v podstatě do teď.

Nevím, omlouvám se, ale neuvědomuji si to.
9) Ak áno ako sme dopadli?

Viz předchozí otázečka.
10) Znovu silná otázka. Ty si už počul o onlajnoch? (samozrejme nemyslím z predošlého rozhovoru

Sorry, ale neslyšel jsem, nic mi to neříká.
A je to

Mccgrady:
Jednoduchý dotaz: KDE BEREŠ MOTIVACI A CHUŤ POŘÁD HRÁT SOCCERPROJECT, když vidíš, jak to jde šíleně do kytek?
Proto už nehraji, ale jen tak živořím. Je to obrovská škoda a mám z toho špatné pocity, že to jednou skončí nadobro.
Pavel:
"Tvoje poslední tiskové prohlášení zní celkem pesimisticky. Ale nedávno jsi psal, že tě SP zase začíná bavit. Můžeme se tedy těšit na postupný návrat do vyšších divizí? Měj se krásně! Pavel"
Je to pravda, ale optimismus mě zase asi opustil. Takže momentálně jedu zase ve starých kolejích, s občasným přihlašováním a zkrátka můj svět je už asi jinde.
palo:
1) víš že je Pohár mezi čs. komunitou nazýván Hernán Cupem?

Vím a těší mě to je. Je to pro mě pocta a vždy si to rád přečtu.

2) víš co je to Hujer Trophy?
Promiň, ale ne.
3) jsi držitelem nejlepšího výkonu Stratovarius Cupu (150 společně s Hippem) i nejlepšího zápasu turnaje (299 s rudou mašinou).Zúčastníš se nadcházejícího jubilejního ročníku?

Pokud mě pozveš, tak milerád.
A je tu závěrečná otázka:
Které z manažerů bys rád nechal vyslechnout v dalších vydáních fízlárny?
Xixor z týmu FCB Shucadlo, asi nejlepší manažer v historii SP, kterému se nepovedlo dosáhnout na žádný velký titul, protože měl tu smůlu, že zrovna natrefil na nepřemožitelné FC Widlack.
Díky za Tvůj čas.
palo

-
Trošku neskôr sa ozývam, no mne by termín mal sedieťPaToM wrote:Môže byť.palo wrote:Tak co ostatni - ctvrtek 18:15?

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
-
Nooo bohužiaľ mám školu päť krát do týždňa. Keď sa už tak ponúkaš, tak skús mi dať nejakú tú lekciu. Síce mi nepomôže, ale aspoň budem mať pocit, že snaha bolaHippopotamus wrote:Termín je na hovno aj pre mňa, jediný poriadny futbal v týždni hrám v stredu od 17:00 do 19:00, ale keď vidím, ako najväčší konkurenti vyhlasujú svoju neúčasť, rozmýšľam, že by som futbalík raz obetoval![]()
Milan: 5 dní do mesiaca či do týždňa? Lebo ak to druhé, asi by som ti mal dať lekciu, ako sa správne robí rozvrh

Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
NAJ 60. sezóna - B1
Re: Stratovarius Cup XX - Na fízlárně Hernánem Crespem
Opět úžasné počtečníčko. Díky za to co Palo děláš ! Je to jedno z mála věcí, které nás tu ještě drží pospolu.