Mazzy wrote:Rome ty jsi zapomněl na mojí vycházející Brazilskou hvězdu (Carlos Marques do Nascimento) s pěti trefami.
nebuď malichernej, pět gólů sem, pět gólů tam

Moderator: Czech Moderators
Mazzy wrote:Rome ty jsi zapomněl na mojí vycházející Brazilskou hvězdu (Carlos Marques do Nascimento) s pěti trefami.
Já se na to podívám.Mazzy wrote:Rome ty jsi zapomněl na mojí vycházející Brazilskou hvězdu (Carlos Marques do Nascimento) s pěti trefami.
jenom lehce...Ataner wrote:Máme tu poslední zápas skupiny možná nakonec i turnaje..![]()
No Madam! 1 - 2 JPD
Střelecky na pikaču i ten Palo se rozhodl vzdorovat..
Musím naše střelce nějak motivovat.Raduuza wrote:Mazzy wrote:Rome ty jsi zapomněl na mojí vycházející Brazilskou hvězdu (Carlos Marques do Nascimento) s pěti trefami.
nebuď malichernej, pět gólů sem, pět gólů tam![]()
Rome není to záměr nahánět na Radůzce. Víš jak jí mám rád a nikdy bych to nedělal, ale bohužel je jediná kterou se mi ve skupině daří porazit.mrakoplas44 wrote:Já se na to podívám.Mazzy wrote:Rome ty jsi zapomněl na mojí vycházející Brazilskou hvězdu (Carlos Marques do Nascimento) s pěti trefami.
Tak nezapomněl, jenom stará data. Ale že si naháníš skore na Radůzce to není moc pěkné.
Tak to jo, to beru.Mazzy wrote: Tak příští ročník už snad budu o nějakou tu zkušenost lepší.