Pozerám, že Radúzka ti to opravila a bola ticho, ale ja som sviňapupajdi13 wrote:simbolické

Moderator: Czech Moderators
Pozerám, že Radúzka ti to opravila a bola ticho, ale ja som sviňapupajdi13 wrote:simbolické
já již ve 22:24 - trénink na Hujera.ps2512 wrote:22:32 přijato
Azor wrote:já již ve 22:24 - trénink na Hujera.ps2512 wrote:22:32 přijatoJinak jako vždy máme v Minci ambice semifinále a výše.
no musíš číst , pak bys věděl, že se to posílat měloHadis wrote:Já jsem dost nasranej.....
Spustit pozvánky přes noc bez předchozího upozornění.....
Do rána místo nezůstalo
pupajdi13 wrote:
zítra vyhlásím datum nové Mince,jestli se ještě najdou nějací nadšenci,co by si kopli.
Tak už jsem to vymyslel hned ted......aby to bylo simbolické ...... v den třetích narozenin mého malého Tomíka 3.3.2014 dáme v podvečer pozvánky na novej ročník.![]()
![]()
Raduuza wrote:pupajdi13 wrote:
zítra vyhlásím datum nové Mince,jestli se ještě najdou nějací nadšenci,co by si kopli.
Tak už jsem to vymyslel hned ted......aby to bylo simbolické ...... v den třetích narozenin mého malého Tomíka 3.3.2014 dáme v podvečer pozvánky na novej ročník.![]()
![]()
no každej máme podvečer jindy nooHadis wrote:Raduuza wrote:pupajdi13 wrote:
![]()
To jsem četl, ale hlava děravá.
Na druhou stranu, podvečer není o půl 11, to už je noc