samozrejme jednu z nich chcem skupinu číslo 7
Moderator: Czech Moderators
Ok, takže môžu byť skupiny č. 7 a 8?MilanSLOVAKIA wrote:tak zatiaľ minimálne tie 2 skupiny môžem pobraťsamozrejme jednu z nich chcem skupinu číslo 7
samozrejme som spokojnýPaToM wrote:Ok, takže môžu byť skupiny č. 7 a 8?MilanSLOVAKIA wrote:tak zatiaľ minimálne tie 2 skupiny môžem pobraťsamozrejme jednu z nich chcem skupinu číslo 7

ďakujem za motiváciuPaToM wrote:Tím FC Košice KVP prichádza nakoniec, no môže skončiť prvý a to nielen v skupine č. 3.
 dúfam, že naozaj skončíme prvý
  dúfam, že naozaj skončíme prvý  

Chválim ťa PaToMe
 Chválim ťa PaToMe 
Ďakujem. Chcel som to spraviť čo najjednoduchšie, ale ten počet tímov je občas pri tom formáte rozhodujúci, a tak to niekedy vyzerá tak zložitejšie.MilanSLOVAKIA wrote:PremakanéChválim ťa PaToMe
 A tipujem, že Laborec, tak ako v skupine, už asi posielať pozvánku nebude.
 A tipujem, že Laborec, tak ako v skupine, už asi posielať pozvánku nebude.Tak som sa nakoniec zmýlil a Laborec pozvánku poslal a tento dvojzápas už je ako prvý kompletne naplánovaný.PaToM wrote:Tak správy o barážových zápasoch si už čítali všetci zúčastnení, napriek tomu sa nedá povedať, že by sa roztrhlo vrece s pozvánkami...A tipujem, že Laborec, tak ako v skupine, už asi posielať pozvánku nebude.