Navíc krásné 11 místo v Hujer Trophy, no není to krásné ?

Moderator: Czech Moderators
tak jsem si prolistoval posledních pár stránek a ty tvoje příspěvky mě pobavilyMilanSLOVAKIA wrote:Anooooooooo máááááááááám tooooooo huraaaaaaaa som hujeeeeeeeeer
nananaaaaana nananaaaaana eeeeeeeeeeeeeej vyhral soooooooooom![]()
![]()
Je v úvodnom príspevku. Raz ho vyhrala rudá mašina. Asi bol na dovolenke v Tatráchpupajdi13 wrote:palo máš někde seznam všech Hujerů? mě to vždycky přijde,že vyhrávaj jen na slovensku,....asi tam maj časovej posun a My jsme bez šance.
Máš pravdu,je to už podezřelé - asi za eura je ten internet rychlejší než za ty naše kačky...Hippopotamus wrote:Je v úvodnom príspevku. Raz ho vyhrala rudá mašina. Asi bol na dovolenke v Tatráchpupajdi13 wrote:palo máš někde seznam všech Hujerů? mě to vždycky přijde,že vyhrávaj jen na slovensku,....asi tam maj časovej posun a My jsme bez šance.
síce sme len do počtu,ale budeme sa biť čo to dá...MilanSLOVAKIA wrote:Jak ja mám rád prognózy hlavne keď predpovedajú mne dobrú budúcnosť?
nápodobnědoctor46 wrote: síce sme len do počtu,ale budeme sa biť čo to dá...![]()
Kdyz Ty to menis jak ponozky...pupajdi13 wrote:brouku,......musíme rychle zrobit nové dresy![]()
....tohle už je silně neaktualní,i když krásné
.......klubové barvy (černá,zlatá,zelená,bílá)