Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

oliwapol
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince - probíhá uprava úvodní stránky.

Post by oliwapol »

Hippopotamus wrote:Skupina č.1:

ACS Pardubice (oliwapol)
PC Bonner (PaTTrick)
Noldor (ja)
Wellweak (koster)

Myslím, že celkom kvalitná skupina. Zobrať jedno postupové by asi nemal byť pre mňa problém (teda, verím si, že bez problémov postúpim, dúfam, že to neznie moc namyslene :wink: ), ale o to druhé sa bude najskôr dosť tuho bojovať, keďže Oliwa trochu rozpredáva a sila jeho kádru slábne. Som zvedavý, kto pôjde so mnou ďalej.
1.místo je asi jasný :roll: :mrgreen: ale o druhý postupový to bude asi velký boj
ACS Pardubice
Azor

Post by Azor »

1. FC Borat - Baníček 3:2 V:129-126

No, přísný rozhodčí nám nedovolil dát agresivitu naplno, navíc vyběhl mix A a B týmu a tak jsme ne úvod mince prohráli. No nic, musíme porazit Liba, abychom si uchovali šance na postup.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 6 - 1 Traxtorm Hardcore
Tak první zápas máme za sebou a v týmu zavládla spokojenost.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
PaToM

Post by PaToM »

Mission Impossible 1:2 FC Hostage

výkony: 123 - 126

No... zase som zabudol nastaviť na Íčka. Ten asi pozná nejaké woodoo, že sa mi to s ním deje. :) Tentokrát však nebol s jeho narábaním opatrný a nám sa podarilo zvíťaziť. O všetkom rozhodlo záverečných 10 minút, počas ktorých sme si vybudovali 2-gólový náskok a súper už len znížil v nadstavenom čase a zaznamenali sme prvú (a asi jedinú) výhru v tomto ročníku Mince aj napriek ČK. Íčko zjavne šetril sily na ligu, a tak už jeho hráči neboli schopní zahrať to najlepšie.
V tabuľke sme zatiaľ na 2. postupovom mieste. Len rozmýšľam, ako poraziť zvyšných dvoch súperov v skupine... :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oliwapol wrote:

ACS Pardubice (oliwapol)
PC Bonner (PaTTrick)
Noldor (ja)
Wellweak (koster)

Myslím, že celkom kvalitná skupina. Zobrať jedno postupové by asi nemal byť pre mňa problém (teda, verím si, že bez problémov postúpim, dúfam, že to neznie moc namyslene :wink: ), ale o to druhé sa bude najskôr dosť tuho bojovať, keďže Oliwa trochu rozpredáva a sila jeho kádru slábne. Som zvedavý, kto pôjde so mnou ďalej.
1.místo je asi jasný :roll: :mrgreen: ale o druhý postupový to bude asi velký boj
tak boj o druhé místo jsem začal dobře :-)
Wellweak - PC Bonner 1:2 (126-131)

(koster přímá redka ve 44minutě, u nás zranění v 1. minutě - výkon 63 nahrazen výkonem 45)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
impossible

Post by impossible »

PaToM wrote:Mission Impossible 1:2 FC Hostage

výkony: 123 - 126

No... zase som zabudol nastaviť na Íčka. Ten asi pozná nejaké woodoo, že sa mi to s ním deje. :) Tentokrát však nebol s jeho narábaním opatrný a nám sa podarilo zvíťaziť. O všetkom rozhodlo záverečných 10 minút, počas ktorých sme si vybudovali 2-gólový náskok a súper už len znížil v nadstavenom čase a zaznamenali sme prvú (a asi jedinú) výhru v tomto ročníku Mince aj napriek ČK. Íčko zjavne šetril sily na ligu, a tak už jeho hráči neboli schopní zahrať to najlepšie.
V tabuľke sme zatiaľ na 2. postupovom mieste. Len rozmýšľam, ako poraziť zvyšných dvoch súperov v skupine... :)
Zaslouzena vyhra soupere. Po dvou zapasech mame 1 bod. To moc slavne nevypada :roll:
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

když to stihnu , tak po vyhlášení týmu SP-FDT ...se pokusím vrhnout ještě na nějakej sumář skupin Mince.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Ahoj Pupi. Na kdy plánuješ další Minci? Já jen, abych sladil start další Pohody.
No Boost

Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Mazzy wrote:Ahoj Pupi. Na kdy plánuješ další Minci? Já jen, abych sladil start další Pohody.
no už vyběhla :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Azor

Post by Azor »

Baníček - FC Letenská šlechta 7:0 V:128-68

Zaspal jsem a tak na hřiště vyběhlo Áčko a skóre se nakonec zastavilo na skóre 7:0.
PaToM

Post by PaToM »

FC Hostage 2:2 Šutrteam

výkony: 119 - 130

Do stretnutia sme nemohli poslať ani zďaleka to najlepšie. Avšak tentokrát sme predviedli obrat, aký sa naposledy podaril carlsberkovi na našom trávniku v rámci Stratovarius Cupu. Hostia mohli ísť do vedenia ešte pred koncom polčasu, no penaltu náš brankár bravúrne zneškodnil. V 2. polčase sme sa už ale neubránili a od 63. minúty sme prehrávali už 0:2. Poslednú štvrťhodinu zápasu sme zabrali a behom 4 minút vyrovnali na 2:2.
Zdanlivo pre nás jednoznačná skupina sa preto vyvíja pomerne prekvapujúco, pretože po polovici zápasov skupinovej fázy sme na 3. mieste so 4 bodmi a len o skóre za prvými Bohemians, posledný je trojbodový Šutrík. Aj keď si myslím, že nakoniec zostaneme na 4. mieste, som zvedavý, či ešte budeme mať toľko šťastia a podarí sa nám ozbíjať ešte niektorého z troch favoritov na postup o body. :)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 0 - 0 Husičova 11

A jdeme dál. :shock:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Azor

Post by Azor »

FC Letenská šlechta - Baníček 2:10 V:67-124

Tak jsme si vylepšili skóre a před zítřejším 6.kolem jsme 2., o skóre před Boratem, 3 body ztrácíme na Liba, ale máme lepší skóre takže úkol zní jasně: porazit Liba.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Azor wrote:FC Letenská šlechta - Baníček 2:10 V:67-124

Tak jsme si vylepšili skóre a před zítřejším 6.kolem jsme 2., o skóre před Boratem, 3 body ztrácíme na Liba, ale máme lepší skóre takže úkol zní jasně: porazit Liba.
Tak slavíme postup z prvního místa a o další postup se popereme s Boratem.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

oliwapol wrote:

ACS Pardubice (oliwapol)
PC Bonner (PaTTrick)
Noldor (ja)
Wellweak (koster)

ufff, tak s hodně velkým štěstím jsem v přímém souboji s Oliwou uhájil druhý postupový flek. Oba jsme nasadili čerstvé áčko, kolegovo je přeci jen o velký schod lepší, ale rozhodčí se rozhodl poslat do další fáze mě :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”