Prihlásil som sa do súťaže SMS-kou za 2 €, asi o dva mesiace sa mi ozvali, že vtedy a vtedy idem natáčať, žiadny konkurz, nič. Bolo nás tam asi 20, v jeden deň sa natáčalo okolo 6 dielov. Panička, čo to tam riadila, trojice vyberala sama, na akom základe to netuším. Vysielalo sa to potom asi o mesiac... Link skúsim pohľadať, ale nič nesľubujemAzor wrote: P.S. Taková technická otázka: Jak vypadá výběr těch 3 "semifinalistů" v Pálím Vám to? A druhá otázka: Jak dlouhá je asi doba mezi vystoupením v soutěži a dovysílám v TV? Já jen, kdybych taky se někdy chystal do nějaké televizní soutěže, tak ať vím o co vlastně jde![]()
Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
-
GeorgeTT
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tlachárna
GeorgeTT
-
PaToM
A čo by som tam ja robil?Azor wrote:A kdy uvidíme Tebe v tom křesle?![]()
Ako som napísal, klobúk dolu pred Milanom (aj Georgeom), ja by som tam určite nešiel. Ale v televízii som už bol (hoci len na pár sekúnd a bolo to už dávno), no zatiaľ v žiadnej súťaži.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
PaToM
Ale že SP mastí aspoň 3 hodiny denne, to neprizná...
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
palo
Taky mě to hned napadlo...PaToM wrote:Ale že SP mastí aspoň 3 hodiny denne, to neprizná...
Ale stejně jste borci aj s Milanem,já bych tam nevlezl ani za prase...
No nic,uděláme si tu sbírku slovenských manažerů z Páli vám to - tak kdo ještě nebyl - okamžitě podávat přihlášky a dávejte sem linky !!!

Ákos Szarka z Dunajské Stredy může dostat za drsný zákrok na Tomáše Kóňu ze Senice exemplární trest - Až 5 let bez fotbalu
No nevím, ale zdá se mi kolem tohoto faulu až moc zbytečně mediální humbuk v Česku, na to že se to stalo na Slovensku. Ano, Szarka to přehnal a asi chtěl udělat šlapák, nicméně nejspíš nechtěl při tom šlapáku zlomit nohu. A ano, za tohle by byl trest méně jak 10 zápasů výsměch, ale prostě média se zase v tomhle "vyžívají". (i)sport.cz jsou toho příkladem, oba dva servery vydaly již třetí zprávu o tomhle během 48h, což je přehnané i na takto nevybíravý faul.
P.S. By mě zajímalo, jaký povyk kvůli tomu dělají média přímo na Slovensku. Inu, Milan je fanouškem právě Dunajské Stredy, tak nám tu může říct něco více o Ákosovi, jestli je to jeho první úlet, anebo jestli hraje agresivně pořád.
No nevím, ale zdá se mi kolem tohoto faulu až moc zbytečně mediální humbuk v Česku, na to že se to stalo na Slovensku. Ano, Szarka to přehnal a asi chtěl udělat šlapák, nicméně nejspíš nechtěl při tom šlapáku zlomit nohu. A ano, za tohle by byl trest méně jak 10 zápasů výsměch, ale prostě média se zase v tomhle "vyžívají". (i)sport.cz jsou toho příkladem, oba dva servery vydaly již třetí zprávu o tomhle během 48h, což je přehnané i na takto nevybíravý faul.
P.S. By mě zajímalo, jaký povyk kvůli tomu dělají média přímo na Slovensku. Inu, Milan je fanouškem právě Dunajské Stredy, tak nám tu může říct něco více o Ákosovi, jestli je to jeho první úlet, anebo jestli hraje agresivně pořád.
Tak jsem zvědav jak dnes budou delegáti případně přerušovat zápas při urážkách v zápasech Sparta - Slavia a Baník - Slovácko. Ještě bych pochopil že jim vadí urážlivé transparenty a třeba pokřik Pelta je čů*ák , nicméně pokud se jim nebude líbit nějaké "chorály" namířené proti soupeř, tak to tedy už bude vážně přes čáru. Prostě vzájemné urážky mezi kluby patřili, patří a budou patřit k fotbalu, těžko se tohle vymýtí a prostě stačí případně ztlumit ruchové mikrofony a ti co jdou na stadion už dopředu vědí, že se při zápase dozví něco neslušného na adresu soupeře.
No a v čt řekli, že dnes jsou 2 rizikové zápasy - Sparta vs. Slávia a Baník vs. Slovácko. Nechápu, jak si tohle může dovolit veřejnoprávní televize, přirovnávat tyto dvě utkání v souvislosti s rizikovostí!
Ano, vždy hrozí nějaký ty nepokoje na Bazlech, ale dnes je šance naprosto minimální, zvýšila se nárazníková zóna na Bazalech mezi sektory domácích a hostů, navíc Ti co dělali bordel se Spartou, tak většina jde právě jen na ni a navíc při zápasech se Slováckem nikdy nebyli žádné nepokoje.
No a v čt řekli, že dnes jsou 2 rizikové zápasy - Sparta vs. Slávia a Baník vs. Slovácko. Nechápu, jak si tohle může dovolit veřejnoprávní televize, přirovnávat tyto dvě utkání v souvislosti s rizikovostí!
-
palo
Slávisté mají prý na dnešek připraveny pokřiky "smrk Spartě" a "Pelta je čumák" tak su zvědavý na ty reakce...Azor wrote:Tak jsem zvědav jak dnes budou delegáti případně přerušovat zápas při urážkách v zápasech Sparta - Slavia a Baník - Slovácko. Ještě bych pochopil že jim vadí urážlivé transparenty a třeba pokřik Pelta je čů*ák , nicméně pokud se jim nebude líbit nějaké "chorály" namířené proti soupeř, tak to tedy už bude vážně přes čáru. Prostě vzájemné urážky mezi kluby patřili, patří a budou patřit k fotbalu, těžko se tohle vymýtí a prostě stačí případně ztlumit ruchové mikrofony a ti co jdou na stadion už dopředu vědí, že se při zápase dozví něco neslušného na adresu soupeře.
No a v čt řekli, že dnes jsou 2 rizikové zápasy - Sparta vs. Slávia a Baník vs. Slovácko. Nechápu, jak si tohle může dovolit veřejnoprávní televize, přirovnávat tyto dvě utkání v souvislosti s rizikovostí!Ano, vždy hrozí nějaký ty nepokoje na Bazlech, ale dnes je šance naprosto minimální, zvýšila se nárazníková zóna na Bazalech mezi sektory domácích a hostů, navíc Ti co dělali bordel se Spartou, tak většina jde právě jen na ni a navíc při zápasech se Slováckem nikdy nebyli žádné nepokoje.

Podlé a špinavé praktiky Znojma:
FAČR nařizuje klubům, aby na své stadiony měli ceny vstupenky do sektoru hostů stejnou jako do nejlevnějšího domácí sektoru (kotle). A Znojmo to má na zítřejší zápas s Baníkem takto: hlavní krytá tribuna - 110 kč ( v předprodeji 100 kč), protější tribuna - 80 kč, sektor hostí - 110 kč. No a v tom nařízení takhle kličkují: Do stejných sektorů, jako je ten pro hosty lístky neprodávají (asi nečekají, že bude vyprodáno) a do těch ochozů podél hřiště dali levnější, není to stejný sektor, tak to můžou udělat. No a kdyby bylo zle, budou tvrdit, že sektor pro hosty je komfortnější než ochozy podél hřiště a dokažte jim, že ne, takže nemá cenu se s nima dohadovat. Nečekal jsem, že zrovna Znojmo je schopné takové vychcanosti
Jo a PéeSko, pokud dorazíš zítra na Srbskou, tak jakmile rozhodčí začne zápas, tak zamávej, ono je celkem možný, v tom počtu znojemských fans to Tvoje mávnutí uvidím i ze sektoru Chacharů
No a blesk podává trestní oznámení na tyto "chuligány" To je už fakt vrchol drzosti, aby zrovna blesk podával trestní oznámení. A nechápu, proč chtějí podávat trestní oznámení za výrok doufám že někdo taky napráská jeho bydliště. Co je na tomhle výroku protiprávního??
A ještě poslední věc: Fans Slávie si stěžují na zákrok PČR při pochodu na o tomhle vydal článek mimojiné i sport.cz. A tam v diskuzí dost lidí mělo kecy typu Ti svině si ještě stěžují apod. Nicméně, takoví chytráci neví, že i když je ten zákrok žádoucí (Slávisti tam měli dělobuchy apod. i přes několik výzev ať toho nechají), tak je někdy přehnaný. Jako třeba na Bazalech. Jak to bylo s těmi Slávisti nevím, nebyl jsem tam a tak nechci tady říkat nějaké soudy, ale nepřekvapilo by mě, kdyby policajti mydlili celý dav, bez ohledu na to, jestli je to výtržník, nebo normální fanoušek, který nesouhlasí s těmi dělobuchy, ale prostě je v průvodu, ze kterého nejde vystoupit díky kordonu policistů, kteří ten průvod doprovázejí A taky by mě zajímalo proč k zásahu policie došlo na místě, kde je nejhorší možnost odejít (Čechův Most). Takhle nemá normální fanoušek šanci uniknout a schytává taky rány pendrekama.
FAČR nařizuje klubům, aby na své stadiony měli ceny vstupenky do sektoru hostů stejnou jako do nejlevnějšího domácí sektoru (kotle). A Znojmo to má na zítřejší zápas s Baníkem takto: hlavní krytá tribuna - 110 kč ( v předprodeji 100 kč), protější tribuna - 80 kč, sektor hostí - 110 kč. No a v tom nařízení takhle kličkují: Do stejných sektorů, jako je ten pro hosty lístky neprodávají (asi nečekají, že bude vyprodáno) a do těch ochozů podél hřiště dali levnější, není to stejný sektor, tak to můžou udělat. No a kdyby bylo zle, budou tvrdit, že sektor pro hosty je komfortnější než ochozy podél hřiště a dokažte jim, že ne, takže nemá cenu se s nima dohadovat. Nečekal jsem, že zrovna Znojmo je schopné takové vychcanosti
Jo a PéeSko, pokud dorazíš zítra na Srbskou, tak jakmile rozhodčí začne zápas, tak zamávej, ono je celkem možný, v tom počtu znojemských fans to Tvoje mávnutí uvidím i ze sektoru Chacharů
No a blesk podává trestní oznámení na tyto "chuligány" To je už fakt vrchol drzosti, aby zrovna blesk podával trestní oznámení. A nechápu, proč chtějí podávat trestní oznámení za výrok doufám že někdo taky napráská jeho bydliště. Co je na tomhle výroku protiprávního??
A ještě poslední věc: Fans Slávie si stěžují na zákrok PČR při pochodu na o tomhle vydal článek mimojiné i sport.cz. A tam v diskuzí dost lidí mělo kecy typu Ti svině si ještě stěžují apod. Nicméně, takoví chytráci neví, že i když je ten zákrok žádoucí (Slávisti tam měli dělobuchy apod. i přes několik výzev ať toho nechají), tak je někdy přehnaný. Jako třeba na Bazalech. Jak to bylo s těmi Slávisti nevím, nebyl jsem tam a tak nechci tady říkat nějaké soudy, ale nepřekvapilo by mě, kdyby policajti mydlili celý dav, bez ohledu na to, jestli je to výtržník, nebo normální fanoušek, který nesouhlasí s těmi dělobuchy, ale prostě je v průvodu, ze kterého nejde vystoupit díky kordonu policistů, kteří ten průvod doprovázejí A taky by mě zajímalo proč k zásahu policie došlo na místě, kde je nejhorší možnost odejít (Čechův Most). Takhle nemá normální fanoušek šanci uniknout a schytává taky rány pendrekama.
Je krásné vědět, že některé věci zůstávají při starém a nemění se. Jako například soccerproject. Pro nás stárnoucí a čím dál konzervativnější manažery, kteří zapomněli polovinu toho, co znali, je to nádherná zpráva...
Aktuality: 11.června 2012...
Letmým pohledem do tři nejvyšších divizí jsem objevil i některé staré známé ksichty. Zdravím Mantele mířícího do Áčka, Hippa mířícího za titulem (doufám), Azora, Milka s Dajem, Frenkieho a další. Hádám, že v dalších dnech zjistím, kdo další tady stále zůstal a kdo naopak odpadl...
A kdože jsem já? No, však vy na to jistě dříve či později (myslím, že spíš dříve) přijdete.
Mimochodem - co nového za posledních cca 20 sezón? Vyhrál Áčko někdo z Čechů, Slováků, Švédů či Jamajčanů?
Aktuality: 11.června 2012...
Letmým pohledem do tři nejvyšších divizí jsem objevil i některé staré známé ksichty. Zdravím Mantele mířícího do Áčka, Hippa mířícího za titulem (doufám), Azora, Milka s Dajem, Frenkieho a další. Hádám, že v dalších dnech zjistím, kdo další tady stále zůstal a kdo naopak odpadl...
A kdože jsem já? No, však vy na to jistě dříve či později (myslím, že spíš dříve) přijdete.
Mimochodem - co nového za posledních cca 20 sezón? Vyhrál Áčko někdo z Čechů, Slováků, Švédů či Jamajčanů?
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
že by obživnul Big El ?
To je jedna možnost. A nebo někdo úplně jiný.mantel wrote:že by obživnul Big El ?
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
tomkycz
no tak já si zatím na wikipedii zjistil kdo nebo co je brisingr, ale to mi moc nepomohlo
těch možností kdo jsi je pořád dost... ale zasejc, El byl vždycky na prachy takže ten už by stavěl centrum mládeže 
Já bych si tipl, že pan záhadný je puzzle. No, ono by bylo nejlepší si vzpomenout kdo skončil okolo 37.sezóny, jenže mě u tohohle paměť selhává
A co paměti ostatních manažerů?
Jinak, začátkem 40. let Sp vládl Sp ještě Hernán, vyhrál 4x za sebou Áčko, jednou se prosadil i Grady, který nyní drží jednu velice hodnotnou a obdivuhodnou sérii, v 58. sezóně bude již 9x za sebou v Áčku. Nyní válí Hippo, má ještě šanci na double, tak uvidíme
Jinak, začátkem 40. let Sp vládl Sp ještě Hernán, vyhrál 4x za sebou Áčko, jednou se prosadil i Grady, který nyní drží jednu velice hodnotnou a obdivuhodnou sérii, v 58. sezóně bude již 9x za sebou v Áčku. Nyní válí Hippo, má ještě šanci na double, tak uvidíme
Last edited by Azor on Sun Apr 20, 2014 8:58 pm, edited 1 time in total.
-
Hippopotamus
Azor, už táto sezóna je ôsmou Gradyho v áčku.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)