Am si eu o curiozitate.
Am primit azi mesaj de la tine cum ca as fi unul si acealsi manager cu cipriansimi.
As dori daca poti sa-mi explici si mie cum ai ajuns la concluzia asta. Sunt curios.

Bizone probabil a renuntat.
Moderator: Romanian Moderators
In primul rand nu trebuia sa postezi aici,puteai sa-mi trimiti prin PM,si acum sa iti raspund si la curiozitatea ta:cercel_jr wrote:O manager Filip.
Am si eu o curiozitate.
Am primit azi mesaj de la tine cum ca as fi unul si acealsi manager cu cipriansimi.
As dori daca poti sa-mi explici si mie cum ai ajuns la concluzia asta. Sunt curios.![]()
nu suntem una si aceeasi persoana. el e mai vechi ca mine in joc. eu joc din 2008 iar el din 2006. este pura intamplare ca pe amandoi ne cheama Ciprian.F.I.L.I.P wrote:In primul rand nu trebuia sa postezi aici,puteai sa-mi trimiti prin PM,si acum sa iti raspund si la curiozitatea ta:cercel_jr wrote:O manager Filip.
Am si eu o curiozitate.
As dori daca poti sa-mi explici si mie cum ai ajuns la concluzia asta. Sunt curios.![]()
1.Asemanarea de nume(cipriansimi si cyp)
2. Numele echipelor (Foresta & Fotbal Club Botosani ) http://postimage.org/image/mb2z4ayun/full/
O seara buna iti doresc!!!
PS: Este doar parea mea,nu inteleg ce te-a deranjat asa de tare.
julyano3 wrote:nu prea mai sunt jucatori,dar moderatori))
Mie imi spui?julyano3 wrote:da.. era mai frumos inainte cand si forumul nostru ( romanian ) era foarte populat..