Moderator: Czech Moderators
Jsem naprosto spokojenej !!!palo wrote:ZÁKLADNÍ ČÁST:
nejlepší výkony:
149 - Noldor
146 - 1.SK Carl Kozojidky
143 - Fc Mantel , Mission Impossible
-----
přehled výkonů:
nejlepší zápasy:
282 (146:136) 1.SK Carl Kozojidky - Mccgrady City Football team 1:0
-----
-- 281 (141:140) Šutrteam - ACS Pardubice 1:1
-----
-- 279 (149:130) Noldor - Fc Mantel 2:0
-----
all stars:
Krup mě v minulosti hlídal párkrát tým. Nicméně, asi budu fandit Tobě, jelikož jako jeden z mála ještě SP ještě hodně prožíváš, což je dobře, SP by potřebovalo více takových lidí. No, ale pokud je u moci Sjarel, změny se asi nedočkáme.MilanSLOVAKIA wrote:Jeeeeejha v jubilejný 20. ročník Stratovarius Cupu zatiaľ makáme maximálne. Historicky prvýkrát sa nám podarilo dostať sa do all stras výberu kola 2 krát a to dokonca s dvomi hráčmi, čo sme doteraz ešte ani náhodou nezažili. K tomu sme pridali aj postup ďalej do osemfinále a dokonca aj v tabuľke výkonov sme historicky najvyššie. Aby toho nebolo málo, tak dnes sa nám podaril úplne historický výkon. V ligovom zápase sme konečne po dlhých rokoch pokorili historickú hranicu 140 a dokonca sme zahrali na 141. Ešte k tomu aj pán organizátor nás nezatracuje ( a že dokonca televízna hviezda) a tak veríme, že toľko pozitív nám zajtra v náročnom osemfinálovom zápase pomôže a budeme sa tešiť z postupu ďalej. Ak však mám byť úprimný, tvak favoritom zajtrajšieho zápasu je pre mňa skôr súper AFC Temosa Praha. Do boja sa aj tak budeme snažiť dať maximum. DAC DO TOHO!
Škoda, a som si vravel, že konečne som trošku slušnejšie zahral v tvojom turnajipalo wrote:Bohuzel tu momentalne nemuzu poskytnout servis jaky by si turnaj zaslouzil protoze mi klekl monitor a musel jsem ho dat do opravy.Osmifinalova All Stars se tu urcite objevi,jenom ted nevim kdy...
Konečně jsi dostal po těch nýmandech nějaký pořádný tým ?Hippopotamus wrote:Škoda, a som si vravel, že konečne som trošku slušnejšie zahral v tvojom turnajipalo wrote:Bohuzel tu momentalne nemuzu poskytnout servis jaky by si turnaj zaslouzil protoze mi klekl monitor a musel jsem ho dat do opravy.Osmifinalova All Stars se tu urcite objevi,jenom ted nevim kdy...
ne, se mnou nehrálmantel wrote:Konečně jsi dostal po těch nýmandech nějaký pořádný tým ?Hippopotamus wrote:Škoda, a som si vravel, že konečne som trošku slušnejšie zahral v tvojom turnajipalo wrote:Bohuzel tu momentalne nemuzu poskytnout servis jaky by si turnaj zaslouzil protoze mi klekl monitor a musel jsem ho dat do opravy.Osmifinalova All Stars se tu urcite objevi,jenom ted nevim kdy...
mantel wrote:Špatně jsi to přečetl, já jsem nepsal podřadný tým.
přečet jsem to dobřeRaduuza wrote:mantel wrote:Špatně jsi to přečetl, já jsem nepsal podřadný tým.![]()
![]()
Rozhodlo to pivo na dresu soupeře, ani sudí, natož pak moji borci, se nemohli soustředit na fotbal. To bych zakázalps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 2 - 1 Kenjiho Queenipalo wrote:OSMIFINÁLE:
pondělí 7.4.2014 14:00 - Oleksovice Football Stadium (61000) , rozhodčí 96%
Dynamo Oleksovice - Kenjiho Queeni
-----
Kenji je mírným favoritem ale každý ví co péesko s pomocí své černé magie dokáže...![]()
že by černá magie??????
teď jsi mě rozsekalroman.zloch wrote:
Rozhodlo to pivo na dresu soupeře, ani sudí, natož pak moji borci, se nemohli soustředit na fotbal. To bych zakázal
Kenji
bohužel jsem na tebe nemohl postavit to nejlepší, ale ani to by zřejmě nestačilo, gratulace.mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1-0 Macropus Ultras Mania
Nevím jak je to možné ale jdeme dál a jednou možná i promluvíme do sestavy kola.
Tak proto. Díkgeo75 wrote:bohužel jsem na tebe nemohl postavit to nejlepší, ale ani to by zřejmě nestačilo, gratulace.mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1-0 Macropus Ultras Mania
Nevím jak je to možné ale jdeme dál a jednou možná i promluvíme do sestavy kola.