Zdravim ta,pisem v takej nesportovej veci

Moderator: Czech Moderators
jáps2512 wrote:Kdo ještě dostal tuto zprávu?
Zdravim ta,pisem v takej nesportovej vecimam snahu zorganizovat take mensie stretnutie priatelov SoccerProjectu - ak sa mi to podari...islo by o vikend 12-14.september/zari na horskej chate pri Ružomberku na Maline Bude..Ak by si uvazoval nad touto moznostou,daj mi prosim ta vediet cim skor,nech viem aky je zaujem
v takom pripade dam blizsie info...diky za odpoved..vela zdaru Jano
Azor wrote:začít můžem u spoluorganizátora - Palo taky ještě neposlal zálohu...
Hadis wrote:Zaplacená záloha :
1. Matteo - 500 Kč
2. Krup72 - 500 Kč
3. Palo - 500 Kč
4. Jari Malanta - 500 Kč
5. Azor - 500 Kč
Hadis
Azor mal zase raz veselší víkend?PaToM wrote:Azor wrote:začít můžem u spoluorganizátora - Palo taky ještě neposlal zálohu...Hadis wrote:Zaplacená záloha :
1. Matteo - 500 Kč
2. Krup72 - 500 Kč
3. Palo - 500 Kč
4. Jari Malanta - 500 Kč
5. Azor - 500 Kč
Hadis
A sakraHippopotamus wrote:Azor mal zase raz veselší víkend?PaToM wrote:Azor wrote:začít můžem u spoluorganizátora - Palo taky ještě neposlal zálohu...Hadis wrote:Zaplacená záloha :
1. Matteo - 500 Kč
2. Krup72 - 500 Kč
3. Palo - 500 Kč
4. Jari Malanta - 500 Kč
5. Azor - 500 Kč
Hadis
Azor wrote:Nechci nějak plašit, ale doufám že se nedočkám toho, že tu zálohu dostanu zpět jako předloni - jenom 5 lidí to je hodně málo.
Tak snad během těch 2 zbývajících týdnů budou zálohy přibývat tak, aby měl V. sraz vůbec smysl
Abych řekl pravdu tak já bohužel taky...Hadis wrote:Azor wrote:Nechci nějak plašit, ale doufám že se nedočkám toho, že tu zálohu dostanu zpět jako předloni - jenom 5 lidí to je hodně málo.
Tak snad během těch 2 zbývajících týdnů budou zálohy přibývat tak, aby měl V. sraz vůbec smysl
Abych řekl pravdu, nějak jsem přestal věřit, že se to naplní
Tak pošli aspoň něco, ať si dalšíps2512 wrote:já jsem 6. ale švorc
jj,přijel jsem k Hadisovi a to pětikilo z něj vytřískalpalo wrote:Proč v tom výčtu chybí mantel? Je to šotek nebo to stáhl ???
To nevímmantel wrote:jj,přijel jsem k Hadisovi a to pětikilo z něj vytřískalpalo wrote:Proč v tom výčtu chybí mantel? Je to šotek nebo to stáhl ???
A koukejte zbytek pohnout prdelí a zaplatit