uvidímeBártek wrote:moje skupina už je rozhodnuta , ale ještě neni hotové kdo pujde na Primisimo
1 White Devils FC 12
2 FC MEDICOOL 12
šesté kolo White Devils FC ?? - ?? FC MEDICOOL
v lize mi o nic nejde tudíž musim vyhrat v turnaji

Moderator: Czech Moderators
uvidímeBártek wrote:moje skupina už je rozhodnuta , ale ještě neni hotové kdo pujde na Primisimo
1 White Devils FC 12
2 FC MEDICOOL 12
šesté kolo White Devils FC ?? - ?? FC MEDICOOL
v lize mi o nic nejde tudíž musim vyhrat v turnaji
A to jsi neměl zrovna slabou skupinku. Gratuluju Rome.mrakoplas44 wrote:Taky jdu z prvního místa.Mazzy wrote:Tak dnes jsme si zajistili první postupové místečko. Jsem zvědav kdo nám přijde pod ruku v osmifinále.
Tak to na sebe nejspíše narazíme v semifinále Páťo. Což mě zase tak moc netěší. Ještě jsem tě nikdy neporazil. Ale je to ještě daleko.PaTTTTrick wrote:taky jsem si udržel první místo
Tak to máš pravdu. NEJDE.Mazzy wrote:A to jsi neměl zrovna slabou skupinku. Gratuluju Rome.mrakoplas44 wrote:Taky jdu z prvního místa.Mazzy wrote:Tak dnes jsme si zajistili první postupové místečko. Jsem zvědav kdo nám přijde pod ruku v osmifinále.
Škoda, že ti to takhle nejde i v POHODĚ.![]()
Myslím že nemám nárok něco vyhrát.Mazzy wrote:
Je to pro tebe zakletý turnaj. Od POHODY 14., která se poslední hrála na 16. týmů jsi téměř vždy zůstal ve skupině. Hrozně bych ti přál POHODU zase vyhrát, stejně jako sobě.
Asi nie. Ale pri 128 možno áno.Hippopotamus wrote:Btw. Roman, top strelci sa asi pri 164 účastníkoch nerobia, čo?
Tak som si sekol číselká, to bol len preklep, posratá klávesnicaPaToM wrote:Asi nie. Ale pri 128 možno áno.Hippopotamus wrote:Btw. Roman, top strelci sa asi pri 164 účastníkoch nerobia, čo?
Bojím se že ani při 128 to nejde spočítat.Hippopotamus wrote:Tak som si sekol číselká, to bol len preklep, posratá klávesnicaPaToM wrote:Asi nie. Ale pri 128 možno áno.Hippopotamus wrote:Btw. Roman, top strelci sa asi pri 164 účastníkoch nerobia, čo?![]()
tak jedem, jedemMilanSLOVAKIA wrote:sakra, sakra, meškám, meškám