z toho se ještě dostanemefrankie_doparoma wrote:jude slavyje!
pozdravuju tomkycze :p
a pristi sezonu bych se sel asi podivat na derby, tak se tam muzem videt.... ja budu fandit urcite domacim ; viktorce zizkov!

Moderator: Czech Moderators
z toho se ještě dostanemefrankie_doparoma wrote:jude slavyje!
pozdravuju tomkycze :p
a pristi sezonu bych se sel asi podivat na derby, tak se tam muzem videt.... ja budu fandit urcite domacim ; viktorce zizkov!
Jo poslední dobou má slušný záběr..PaToM wrote:Ak by ste hľadali Milana, tak je práve na tribúne a komentuje zápas svojho DAC... http://www.onlajny.eu/match/index/date/ ... /id/102444
Taktéž gratulujiBrisingr wrote:Gratulace do Zlína.palo wrote:MISTŘI !!!
...
Díky všem za gratulace,vzpoměl jsem si jak mi tu Hadis po loňském finále psal,že to Strakovi přál a že Zlín se s tímto mančaftem ještě dočká...Azor wrote: Taktéž gratulujiNicméně, co se týče fanoušků, tak by se to více zasloužila Kometa, bo její fanoušci vyprodali Kajot Arénu hodněkrát, zatímco ve Zlíně nebylo vyprodáno třeba na 3.semifinálový zápas se Třincem a to se hrálo před 3 týdny v neděli. Nicméně to je "nešvar" napříč celou republikou - když se daří, tak se chodí ve velkém počtu a když se nedaří, tak chodí hodně lidí v den zápasu místo na stadion do hospody a u piva nadává na hráče.
To on Sjarel dělá naschvál. Chce, aby mohl posléze s velkou pompou oznámit: "Nová reklamní kampaň"Ataner wrote:Tři reklamy a konec..? No jde vidět že náš fotbal táhne..
Hippopotamus wrote:Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posralAzor wrote:Jojo, to známMccgrady wrote:...
Za první týden se pokusím o 6 bodů...uvidíme co dál. Výhra ve čtvrtek nad Almette by mohla být reálná, ikdyž nemám tým vůbec připravený protože jsem se zbořil v pondělí jako prase.V pondělí po návratu z Olomouce jsem hned šel do jedné knajpy, tam na oslavu obratu jsem dal jedno pivko, pak druhé a tak dále
Výsledkem bylo to, že jsem po návratu při návratu sice pomyslel na SP, ale v trošku jiném významu: Super, postel
takže úterní ligu s Milkem hrálo přednastavené Áčko. V úterý jsem to zase přetáhl až do 3h, po návratu domů jsem byl ve stavu, že bych mohl nastavit na 10h, jneže jsem si věřil že vstanu do školy na 7h. No, vstal jsem až v 10:30
![]()
Takže člověk na ně 2x nedohlídne a oni už někteří dělají, jako kdyby běhali maraton
No a včera jsem na Majálesu měl piva a rumy, ale v rozumné měřítku, ale přišel jsem až po 4h, v době kdy běžela simulace a čekat půlhodinu se mi nechtělo(ale už jsem si na 10h nastavil předem), takže z pohledu SP jsem se vrátil úplně na pikaču
Nicméně, jelikož to vypadá že se SP sraz možná nakonec uskuteční, tak ty 3 večery byli důležité, vzhledem k tréninku na sraz
![]()
Btw. nespamuj áčkový topic príbehmi, ako sa ožieraš, tu sa riešia dôležitejšie veci!
Tak duvod je vždycky ne?mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den.
Prostě se na Tvůj fotbal už nechce nikdo dívat. Možná by bylo lepší, kdybys místo týmu fotbalistů měla tým fotbalistek, to by byla reklama sama o sobě. Navíc by žádní diváci neodcházeli z tribun předčasně, protože by čekali na výměnu dresů.Raduuza wrote:Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň
Jo táááák, Grady založil centrum mládeže? A jakou, že má synátor skrytou vlastnost? Hádám, že další skilly ještě vytrénované nemá...palo wrote:Tak duvod je vždycky ne?mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den.![]()
A u Gradyho byl tuším hodne radostný...