Jeden z těchto čtyř oceněných hráčů bude vyhlášen jako NEJLEPŠÍ HRÁČ TURNAJE.Kdo to bude?
Žebříček deseti nejlepších hráčů a ALL STARS TEAM TURNAJE UŽ BRZY !!!
10. Uruateaba - RF - 75 Mccgrady City Football team
9. Jiménez Sancho - CF - 75 Noldor
8. Stenman - RM - 75 Fc Mantel
7. Thiaw - LM - 75 Noldor
6. Van Heijnsbergen - RF - 75 Fc Mantel
5. Aronica - GK - 75 Noldor
4. Winberg - RF - 76 Noldor
3. Abdul Rahim - CB - 76 Noldor
2. Borota - LF - 76 Noldor
1. da Silva Moura - RB - 76 Noldor
-----
ALL STARS TEAM TURNAJE:
Abych předešel výhradám vůči jednotvárnosti,je tu rovnou i "All Stars B" (i když zas tak výrazně se od áčka neliší... )
Kdo se stane nejlepším mladým hráčem turnaje? Ve kterých týmech se dobře starají o "potěr"?
Žebříček 10 nejlepších hráčů do 25 let a Youth All Stars turnaje budou vyhlášeny následně. Tato kategorie se vyhlašuje od 12.ročníku a její vítězové se později stali veličinami Soccerprojectu.
Rozhodujícím pro zařazení do této kategorie je nedosažení 25 let do skončení skupinové fáze turnaje.
Kdo získá tuto prestižní cenu se dozvíme UŽ BRZY !!!
Jak je možné, že Hippo připustil ty dvě vady na kráse v allstars A?
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
Brisingr wrote:Jak je možné, že Hippo připustil ty dvě vady na kráse v allstars A?
Keď vidím "áčkové" RM u Mantela s výkonom 75 a moje "béčkové" RM rovnako s výkonom 75 (a nepochybne s nižšou agresivitou), tak to smrdí obyčajnou protekciou Ale na to CM som proste nemal, Mantel ho má lepšie
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Brisingr wrote:Jak je možné, že Hippo připustil ty dvě vady na kráse v allstars A?
Keď vidím "áčkové" RM u Mantela s výkonom 75 a moje "béčkové" RM rovnako s výkonom 75 (a nepochybne s nižšou agresivitou), tak to smrdí obyčajnou protekciou Ale na to CM som proste nemal, Mantel ho má lepšie
Agresivita rozhoduje jenom při sestavě kola.Tady rozhodly výkony,konkrétně u těch RM 75/74/74 u Stenmana proti 75/74/73 u Kosmakova.
palo wrote:
Agresivita rozhoduje jenom při sestavě kola.Tady rozhodly výkony,konkrétně u těch RM 75/74/74 u Stenmana proti 75/74/73 u Kosmakova.
Tak to je správne, v tom prípade beriem späť, obaja Mantelovci sú tam zaslúžene
...a teraz idem zjebať moje RMká, všetci traja hrajú 75 a ani jeden nemá na A-tím, bieda
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Stejně Palo hledal kritérium, které bude vyhovovat Mantelovu chlapci. Ale je dobře, že Hippo jde do sebe - resp. do hráčů - a zpytuje svědomí po takové ostudě a pouhých 9 borcích v all stars A.
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
Lidi, buďte rádi za ty dvě skvrny v nej sestavách, dívalo by se na to jinak hrozně. Asi jako na černobílý televizor. Jinak mě samozřejmě mí chlapci potěšili, oba pocházejí ze skromných poměrů, na rozdíl od Hippa jim platím mizerný plat a musejí furt makat, protože stejně dobré už další nemám. A přesto nechají pokaždé na hřišti úplně všechno. Jinak gratulka Hippovi za způsob, jakým ovládnul statistiky.
Statistiky dokončeny,Palolína je na cestě k Hippovi.
Hippovým Hattrickem symbolicky končí éra kdy byl turnaj na vrcholu.Uvažoval jsem jak dál,protože na mě nějak dolehla soccerprojectová krize,turnaj už není kam posunout,žádná vylepšení už mne nenapadají a z druhé strany současný servis už se pro mne stal tak trochu přítěží,dochází chuť i energie.Asi dopad momentálně polomrtvého fóra.
Tento ročník jsem ještě dotáhl do konce,ale popravdě už jsem se k tomu musel nutit,i když pořád ještě marodím,stala se z toho pro mne spíš taková koule na noze než zábava a radost.Je čas skončit.Rozhodoval jsem se jestli Stratovarius Cup ukončit úplně,nebo ho jen očesat od všech těch blbinek co jsem si tu na sebe upletl... Druhá varianta nakonec zvítězila,turnaj pojede dál,jenom ukončuju veškeré své aktivity v tomto topiku,končí představovačky,Hujeři,statistiky,sestavy kola,fízlárny i Palolíny.
Zítra nebo pozítří rozešlu pozvánky,obešlu celý playlist.SPFA mám ještě víc než na rok,do té doby turnaj určitě bude nějak pokračovat,některý ročník bude možná i otevřený,uvidíme.Co bude za rok to zatím neřeším.
Na fóru se pohybovat budu,mám dokonce v hlavě i dvě nové věci které bych tu možná spustil,určitě to ale nebude v nejbližší době,možná už vůbec,momentálně nevím - potřebuju pauzu.Třeba mne zas časem něco nakopne...
palo wrote:Statistiky dokončeny,Palolína je na cestě k Hippovi.
Hippovým Hattrickem symbolicky končí éra kdy byl turnaj na vrcholu.Uvažoval jsem jak dál,protože na mě nějak dolehla soccerprojectová krize,turnaj už není kam posunout,žádná vylepšení už mne nenapadají a z druhé strany současný servis už se pro mne stal tak trochu přítěží,dochází chuť i energie.Asi dopad momentálně polomrtvého fóra.
Tento ročník jsem ještě dotáhl do konce,ale popravdě už jsem se k tomu musel nutit,i když pořád ještě marodím,stala se z toho pro mne spíš taková koule na noze než zábava a radost.Je čas skončit.Rozhodoval jsem se jestli Stratovarius Cup ukončit úplně,nebo ho jen očesat od všech těch blbinek co jsem si tu na sebe upletl... Druhá varianta nakonec zvítězila,turnaj pojede dál,jenom ukončuju veškeré své aktivity v tomto topiku,končí představovačky,Hujeři,statistiky,sestavy kola,fízlárny i Palolíny.
Zítra nebo pozítří rozešlu pozvánky,obešlu celý playlist.SPFA mám ještě víc než na rok,do té doby turnaj určitě bude nějak pokračovat,některý ročník bude možná i otevřený,uvidíme.Co bude za rok to zatím neřeším.
Na fóru se pohybovat budu,mám dokonce v hlavě i dvě nové věci které bych tu možná spustil,určitě to ale nebude v nejbližší době,možná už vůbec,momentálně nevím - potřebuju pauzu.Třeba mne zas časem něco nakopne...
Toho Hujera je škoda, co takhle ho vyhlásit na víkend? Přeci jen pozvánky pošleš vždy více lidem, a právě Hujer byl kořeněním toho přihlašování