Tak já jsem to pořídil za 8,5 mega, minulou sezonu bych to tipoval ještě o fous méně. Holt je vidět, že na to máš a klukům dopřeješHippopotamus wrote:Sezóna 56, platy hráčov (môjho tímu): € -29.479.984,00
To ma poser

Moderator: Czech Moderators
Tak já jsem to pořídil za 8,5 mega, minulou sezonu bych to tipoval ještě o fous méně. Holt je vidět, že na to máš a klukům dopřeješHippopotamus wrote:Sezóna 56, platy hráčov (môjho tímu): € -29.479.984,00
To ma poser
Já to měl za 9M a minulou sezonu velký minimum,doufámmantel wrote:Tak já jsem to pořídil za 8,5 mega, minulou sezonu bych to tipoval ještě o fous méně. Holt je vidět, že na to máš a klukům dopřeješHippopotamus wrote:Sezóna 56, platy hráčov (môjho tímu): € -29.479.984,00
To ma poser
taky koukám jak z jara, uvidíme, jak dlouho bude...GeorgeTT wrote:Ejha
SoccerProject.com Nová sponzorská kampaň 9 Máj (09:12)
SoccerProject.com Nová sponzorská kampaň 9 Máj (09:09)
Chicago Fire Chicago fire € 168.750,00 5 dni(í) Prijať Viac informácii
Chicago Fire Chicago fire € 9.000,00 7 dni(í) Prijať Viac informácii
tú 5 dňovú beriem, tú druhú necháme vyrásť
to joootomkycz wrote:hmm tak ta dnešní byla taky velice příjemná
CML to vyhodnotil tak, že letošní sezona by byla nudná, tak se stará o zajímavý průběh v divizi A.Hippopotamus wrote:Za posledných 12 zápasov 7 zranených hráčov. To už pomaly trhá rekordy, nie?
mantel wrote:CML to vyhodnotil tak, že letošní sezona by byla nudná, tak se stará o zajímavý průběh v divizi A.Hippopotamus wrote:Za posledných 12 zápasov 7 zranených hráčov. To už pomaly trhá rekordy, nie?
U Tvých hráčů se to ale dá pochopit: Minulý týden slavili 2 dny a 2 noci titul no a prostě někteří to přehnali a jelikož jim není tento týden asi dobře, tak si holt řekli, že se hodí marod, bo i další víkend můžou oslavovat titul, navíc stráví více času se zdravotními sestřičkamiHippopotamus wrote:Za posledných 12 zápasov 7 zranených hráčov. To už pomaly trhá rekordy, nie?
Ja mávam z času na čas tiež takú vlnu zranení - naposledy pred štartom aktuálnej sezóny mi odišlo tuším 6 hráčov v priebehu 2-3 dní. Tentokrát našťastie väčšina z nich bola out len zopár dní, ale pár sezón dozadu mi odišlo naraz pár hráčov na viac ako 5 dní..Hippopotamus wrote:Za posledných 12 zápasov 7 zranených hráčov. To už pomaly trhá rekordy, nie?