No a kdyby proběhla i výměna podprsenek, tak by ta návštěva byla asi ještě většíBrisingr wrote:Prostě se na Tvůj fotbal už nechce nikdo dívat. Možná by bylo lepší, kdybys místo týmu fotbalistů měla tým fotbalistek, to by byla reklama sama o sobě. Navíc by žádní diváci neodcházeli z tribun předčasně, protože by čekali na výměnu dresů.Raduuza wrote:Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň![]()

palo wrote:Tak duvod je vždycky ne?mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den.![]()
A u Gradyho byl tuším hodne radostný...
Taky se přidávám je gratulantům. Naštěstí asi paní Gradyová nečte fórum a neví tak podrobnosti z loňského SP srazuBrisingr wrote: Jo táááák, Grady založil centrum mládeže? A jakou, že má synátor skrytou vlastnost? Hádám, že další skilly ještě vytrénované nemá...

No, já zapíjel výhru Baníku v Olomouci, když už prohrával 0:2 a do 36.min. se mu zranili 3 hráči. Tohle kdyby dokázala česká (slovenská) reprezentace, a díky té výhře by už bylo hodně blízko MS/ME, tak by to byl možná seriózní důvod i pro Tebe.Hippopotamus wrote: Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posral![]()
A já se neurazil, jen se mi ta Tvoje reakce přišla trochu přehnaná, tak jsem na to odepsal "oprsklou" zprávu