Tlachárna

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Tlachárna

Post by Azor »

Brisingr wrote:
Raduuza wrote:Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň :evil:
Prostě se na Tvůj fotbal už nechce nikdo dívat. Možná by bylo lepší, kdybys místo týmu fotbalistů měla tým fotbalistek, to by byla reklama sama o sobě. Navíc by žádní diváci neodcházeli z tribun předčasně, protože by čekali na výměnu dresů. :lol:
No a kdyby proběhla i výměna podprsenek, tak by ta návštěva byla asi ještě větší :mrgreen:
palo wrote:
mantel wrote:Já chápu i ožrání bez důvodu:Samozřejmě to nesmí být každý den. :lol:
Tak duvod je vždycky ne? :wink:
A u Gradyho byl tuším hodne radostný...
Brisingr wrote: Jo táááák, Grady založil centrum mládeže? A jakou, že má synátor skrytou vlastnost? Hádám, že další skilly ještě vytrénované nemá...
Taky se přidávám je gratulantům. Naštěstí asi paní Gradyová nečte fórum a neví tak podrobnosti z loňského SP srazu :wink:
Hippopotamus wrote: Azor, ale Grady mal fakt seriózny dôvod sa ožrať, ty nie, takže to tu neporovnávaj a začni pekne napravovať, čo si v SP posral ;)
No, já zapíjel výhru Baníku v Olomouci, když už prohrával 0:2 a do 36.min. se mu zranili 3 hráči. Tohle kdyby dokázala česká (slovenská) reprezentace, a díky té výhře by už bylo hodně blízko MS/ME, tak by to byl možná seriózní důvod i pro Tebe.
A já se neurazil, jen se mi ta Tvoje reakce přišla trochu přehnaná, tak jsem na to odepsal "oprsklou" zprávu :wink:
Last edited by Azor on Fri May 09, 2014 10:03 am, edited 2 times in total.
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Radúzka sa trošku vyplače, zhodí podprsenku a hneď príde nová reklama, a dokonca celkom slušná (5 dní, 225tisíc, teda u mňa v áčku 225) :mrgreen:

EDIT: Dokonca dve :shock: A dokonca obe od Chicago Fire, akurát tá druhá, síce je len na 7 dní, už taká výhodná nie je, vzhľadom na tých 12tisíc, čo mám za ňu dostať :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Raduuza

Post by Raduuza »

Brisingr wrote:
Raduuza wrote:Můžeme ni někdo říct, kam se ztrácejí reklamy? Každý den mám o jednu míň :evil:
Prostě se na Tvůj fotbal už nechce nikdo dívat. Možná by bylo lepší, kdybys místo týmu fotbalistů měla tým fotbalistek, to by byla reklama sama o sobě. Navíc by žádní diváci neodcházeli z tribun předčasně, protože by čekali na výměnu dresů. :lol:
jsi kecka, naše mužstvo je tak skvělé, že teď máme od Chicaga už rovnou tři reklamy, heeeč :mrgreen:
Image
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

Raduuza wrote:
Brisingr wrote:
jsi kecka, naše mužstvo je tak skvělé, že teď máme od Chicaga už rovnou tři reklamy, heeeč :mrgreen:
No, však. Ale to jsi musela dát dolů nejen podvazky, ale i podprdu, aby jsi nějaký lukrativní kontrakt vůbec dostala, co? :lol:

No neříkal jsem to?
Brisingr wrote:
Ataner wrote:Tři reklamy a konec..? No jde vidět že náš fotbal táhne.. :mrgreen:
To on Sjarel dělá naschvál. Chce, aby mohl posléze s velkou pompou oznámit: "Nová reklamní kampaň" :lol:
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
PaToM

Post by PaToM »

mantel wrote:Jsi byl vždycky měkký. :mrgreen: A pro Gradyho i ode mně gratulace k založení centra mládeže.
Kdeže... centrum mládeže bolo založené cca. pred 9 mesiacmi, akurát až teraz prišiel prvý mladík vhodný pre A-tím. :mrgreen:
Každopádne, tiež gratulujem, Grady.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
palo

Post by palo »

Ještě k tomu co patří do jakého topiku - lidi buďme rádi že sem ještě někdo něco píše... :|
Image
PaToM

Post by PaToM »

palo wrote:Musel být aj tvrdý když dva přišli - já jsem teda taky ukončil kariéru ve stejné fázi... :wink:
"Ukončil kariéru?" To akože ťa už sex nebaví, hej?
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

PaToM wrote:
palo wrote:Musel být aj tvrdý když dva přišli - já jsem teda taky ukončil kariéru ve stejné fázi... :wink:
Já myslím, že má na mysli jenom to, že už propustil šéftrenéra mládeže, aby nevodil další mlaďasy :P
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
PaToM

Post by PaToM »

Brisingr wrote:Já myslím, že má na mysli jenom to, že už propustil šéftrenéra mládeže, aby nevodil další mlaďasy :P
Alebo aj nie... :mrgreen:

Mimochodom, Francúzi remizovali s Kanaďanmi. :shock: Asi by mi nikto neveril, keby som teraz povedal, že som to tušil, tak to radšej nepoviem.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
palo

Post by palo »

PaToM wrote:
už hraju jen rekreačně v nižší soutěži... :wink:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

PaToM wrote: Mimochodom, Francúzi remizovali s Kanaďanmi. :shock: Asi by mi nikto neveril, keby som teraz povedal, že som to tušil, tak to radšej nepoviem.
Aj tak ti neverím :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Brisingr
Team Manager

Post by Brisingr »

PaToM wrote:
Brisingr wrote:Já myslím, že má na mysli jenom to, že už propustil šéftrenéra mládeže, aby nevodil další mlaďasy :P
Alebo aj nie... :mrgreen:

Mimochodom, Francúzi remizovali s Kanaďanmi. :shock: Asi by mi nikto neveril, keby som teraz povedal, že som to tušil, tak to radšej nepoviem.
Neříkej, nevěřil. :lol: Ale takové překvapení to zase až není. Frantíci už loni (či předloni) hráli hodně dobře a brali body favoritům.
PaToM

Post by PaToM »

Tak to tí žabožrúti nakoniec vyhrali. Ale Slovákom to skôr nevyhovuje, pretože Francúzsko bude zrejme jeden z tímov, s ktorými budeme bojovať o postup (ak sa nám bude dariť).
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Azor

Post by Azor »

PaToM wrote:Tak to tí žabožrúti nakoniec vyhrali. Ale Slovákom to skôr nevyhovuje, pretože Francúzsko bude zrejme jeden z tímov, s ktorými budeme bojovať o postup (ak sa nám bude dariť).
Tak neznám jejich sestavu, ale myslím že tam poslali to slabší z NHL, jim stačí už vyhrané OH, tam nyní MS asi málokoho zajímá, jim možná bude stačit aby nesestoupili :mrgreen:
Ale začátky mají celkem často slabší, takže pořád to zlato může Kanada urvat :wink:
palo

Post by palo »

Azor wrote: Tak neznám jejich sestavu, ale myslím že tam poslali to slabší z NHL, jim stačí už vyhrané OH, tam nyní MS asi málokoho zajímá, jim možná bude stačit aby nesestoupili :mrgreen:
Ale začátky mají celkem často slabší, takže pořád to zlato může Kanada urvat :wink:
Tomu nevěř,Kanada by si jela pro zlato i se študáky z univerzit... :)
Image
Post Reply

Return to “Pokec o všem možném (cz/sk)”