SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
Re: SP Pohár
Baníček - Raguolis 1:0 V:130-123 Zisk: + € 179 569 Příště: venku s tvaltnietmee (3 v B.2, dnes 138 doma)
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak jsem včera usnul a nenastavil - i když jsem si moc šancí nedával, tak výkon 135 doma byl k překonání nebo aspoň k remízce... škoda a tím pro mě pohár letos končí
FK Bolka FOREVER
-
teprve teď jsem zjistil že double nebude a že katem seveřanů byli ex berušky nyní neonky...
-
Tak Franki porazil Remedyho a dokráčal si po víťazstvo v SP pohári. Na výkony to bolo 152 - 150, takže dá sa povedať, že domáce prostredie rozhodlo, bez neho by sa pravdepodobne kopali penalty.
Inak, posledných 5 sezón vyhralo SP pohár 5 manažérov z 5 rôznych národností, z toho 3 také, ktorú tu predtým ešte neboli:
53 - Rumunsko (Damned)
54 - Poľsko (Armia)
55 - Švédsko (Noldor)
56 - Holandsko (Remedy)
57 - Ukrajina (Chelsea)
Inak, posledných 5 sezón vyhralo SP pohár 5 manažérov z 5 rôznych národností, z toho 3 také, ktorú tu predtým ešte neboli:
53 - Rumunsko (Damned)
54 - Poľsko (Armia)
55 - Švédsko (Noldor)
56 - Holandsko (Remedy)
57 - Ukrajina (Chelsea)
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Chelsea M FC - Brisingr 1:2 (45:50)
Tohle se úplně nepodařilo. Tedy výhra samotná ano, ale nějak jsem pozapomněl nastavit, takže do zápasu šla spousta hráčů bez fyzičky, kteří se potřebovali zotavit. Situace není tak tragická, jak jsem se bál, ale není ani dobrá. Nu, nějak to snad pošéfuju, ale žere mě to...
Tohle se úplně nepodařilo. Tedy výhra samotná ano, ale nějak jsem pozapomněl nastavit, takže do zápasu šla spousta hráčů bez fyzičky, kteří se potřebovali zotavit. Situace není tak tragická, jak jsem se bál, ale není ani dobrá. Nu, nějak to snad pošéfuju, ale žere mě to...
Poptávka po agresivních (68-88), ne úplně starých (17-24) hráčích s aspoň trochu solidním výkonem po dotrénování (63+) za mrzký peníz (co nejméně) Např. z agresivní prasata z centra mládeže nehodící se do koncepce týmu. Především CB a CM.
-
tak v prvním kole, do kterého zasáhneme, přivítáme doma samotného tvůrce SP - Sjarela.... už jsme si s ním dlouho nekopnuli, tak se těšíme 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Mission Impossible 0 - 4 Giton
Prvni zapas a uspesne vypadnuti...
Prvni zapas a uspesne vypadnuti...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
tak Sjarel vyřazen po penaltách... ideální situace, kombinace B a C týmu si nahnala morálku a moc peněz nás to nestálo....PaTTTTrick wrote:tak v prvním kole, do kterého zasáhneme, přivítáme doma samotného tvůrce SP - Sjarela.... už jsme si s ním dlouho nekopnuli, tak se těšíme

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Avrig United 3 - 4 Noldor
výkony: 142 - 146
Céčkarský Rumun zahral nad očakávanie dobrý výkon, našťastie ja som zahral o čosi lepší.
V sobotňajšom osemfinále hrám doma proti áčkovým Neviditelným sniperom. Minulý ročník som po totálnom odfláknutí práve v sobotu vypadol s Beruškami, takže tentokrát žiadne podcenenie súpera a ide sa do toho naplno
výkony: 142 - 146
Céčkarský Rumun zahral nad očakávanie dobrý výkon, našťastie ja som zahral o čosi lepší.
V sobotňajšom osemfinále hrám doma proti áčkovým Neviditelným sniperom. Minulý ročník som po totálnom odfláknutí práve v sobotu vypadol s Beruškami, takže tentokrát žiadne podcenenie súpera a ide sa do toho naplno

...new beginning...
-
Noldor 1 - 0 FC Tokaj Mala Trna
výkony: 152 - 145
Štvrťfinále som hral doma a keďže súperov tím je ešte hodne mladý, mohol som si dovoliť nepostaviť to najlepšie a zbytočne si nevykartovať hráčov na ďalšie kolá. Vyhral som 1:0 a po tretikrát si zahrám semifinále SP poháru, tentokrát doma s Remedym.
výkony: 152 - 145
Štvrťfinále som hral doma a keďže súperov tím je ešte hodne mladý, mohol som si dovoliť nepostaviť to najlepšie a zbytočne si nevykartovať hráčov na ďalšie kolá. Vyhral som 1:0 a po tretikrát si zahrám semifinále SP poháru, tentokrát doma s Remedym.
...new beginning...
Pěkné Hippo 156, je nutné aktualizovat deníček 

-
gratulace Hipo, 156 tuším dost překonalo současný rekord, ne? Na jednu stranu trochu škoda Remedyho červené karty, ale i tak super výkony 156-149
)

-
Noldor 1 - 0 FC Remedy
výkony: 156 - 149
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 52%)
redky: 0- 1 (78.min)
zranenia: 0 - 0
Tak sa mi splnil jeden z tajných cieľov a tím zahral 156. K dispozícii bol kompletný áčkový výber, ani jeden hráč nemal spadnutú žiadnu vlastnosť a akurát jeden mal "ešte len" 99,5% skúseností. Či sa jedná o nový rekord SP neviem, nakoľko niekto tvrdí, že to ešte nikto nikdy nezahral, ale je tu aj taký, čo tvrdí, že Július 156 zahral. Ak niekto má presné info, rád uvítam
V piatok si na domácej pôde kopnem finále s holandským béčkovým tímom FC Bagger United vedeným manažérom Ronom Jeremym, s ktorým som hral vo finále aj pri mojom prvom (a zatiaľ jedinom) triumfe v SP pohári v 55. sezóne, vtedy však na jeho štadióne.
výkony: 156 - 149
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 52%)
redky: 0- 1 (78.min)
zranenia: 0 - 0
Tak sa mi splnil jeden z tajných cieľov a tím zahral 156. K dispozícii bol kompletný áčkový výber, ani jeden hráč nemal spadnutú žiadnu vlastnosť a akurát jeden mal "ešte len" 99,5% skúseností. Či sa jedná o nový rekord SP neviem, nakoľko niekto tvrdí, že to ešte nikto nikdy nezahral, ale je tu aj taký, čo tvrdí, že Július 156 zahral. Ak niekto má presné info, rád uvítam

V piatok si na domácej pôde kopnem finále s holandským béčkovým tímom FC Bagger United vedeným manažérom Ronom Jeremym, s ktorým som hral vo finále aj pri mojom prvom (a zatiaľ jedinom) triumfe v SP pohári v 55. sezóne, vtedy však na jeho štadióne.
...new beginning...
V deníčku mám jen dva zápasy kdy Julius zahrál 155
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
V obou případech byla rezerva v útočných pokynech u krajních obránců, jaký byl individuální pokyn u záložníků, těžko říct.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=32
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=33
V obou případech byla rezerva v útočných pokynech u krajních obránců, jaký byl individuální pokyn u záložníků, těžko říct.