Nevím, proč mi neodepisuje....
Mantel - potřeboval bych se s Tebou na něčem domluvit, tak mi buď písni na FB, nebo napiš SMS

Moderator: Czech Moderators
Na Facebooku od tebe nic nemám, takže nevím na co mám odpovídatHadis wrote:Na pátek vše domluveno, myšleno s Betisem, jen čekám na odpověď na Facebooku od Mantela....
Mantel - potřeboval bych se s Tebou na něčem domluvit, tak mi buď písni na FB, nebo napiš SMS
mantel wrote:Na Facebooku od tebe nic nemám, takže nevím na co mám odpovídatHadis wrote:Na pátek vše domluveno, myšleno s Betisem, jen čekám na odpověď na Facebooku od Mantela....
Ja ho mám tiežimpossible wrote:Tak mantel ma fejsbuk? Tak to vysvetluje, proc je v lize az 7. Asi se az moc venuje sklizeni zeleniny na farme a zapomina nastavovat SP...
ona totiž dokonce na FB existuje skupina Soccerprojejtáři,divil by ses kdo všechno tam je.Hippopotamus wrote:Ja ho mám tiežimpossible wrote:Tak mantel ma fejsbuk? Tak to vysvetluje, proc je v lize az 7. Asi se az moc venuje sklizeni zeleniny na farme a zapomina nastavovat SP...
Už len 3 a pol dňa a je to tu
No lebo o nej neviempalo wrote: No ale Hippo tam není - jak to ???
Jo jo, už se to blížíHippopotamus wrote:Posledný deň do najväčšej futbalovej udalosti roku (nejaké MS v Brazílii sa totiž na to nechytajú)
To se nám to na poslední chvíli pěkně ztenčuje,nejdřív pupajdi,teď Ty...jancarik wrote:tak ja jsem taky mimo![]()
Ja...a vieš, že taký hroch, to je aj za piatichpalo wrote: To su zvědavý,kolik se nás tam zítra vlastně sleze.
Aj Hippo už stíska borovičku, nevie sa dočkať, kedy ju otvorí, alkoholik jedenpalo wrote:TAK LIDI,AŤ NÁS BUDE KOLIK BUDE - TĚŠÍM SE NA VÁS !!!
ZÍTRA V TUTO DOBU UŽ BUDEME VŠICHNI PŘIMĚŘENĚ CHYTŘÍ,UŽ SE TĚŠÍM NA TY DEBATY
SLIVOVICU UŽ MÁM NACHYSTANOU - TAKŽE NIC NEBRÁNÍ VYRAZIT...