výkony: 155 - 147
agresivita: 100 - 100 (rohzhodca 49%)
redky: 0 - 0
zranenia: 1 (58.min, výkon 74 miesto 76) - 0
Je to tam, double v kapse. Ide sa piť

Moderator: Czech Moderators
Congrats! It was well deserved!Hippopotamus wrote:Noldor 1 - 0 FC Bagger United
výkony: 155 - 147
agresivita: 100 - 100 (rohzhodca 49%)
redky: 0 - 0
zranenia: 1 (58.min, výkon 74 miesto 76) - 0
Je to tam, double v kapse. Ide sa piť![]()
gratulace na Slovensko !!!Hippopotamus wrote:Je to tam, double v kapse. Ide sa piť[/color][/size][/b]
Gratuluju !!! A už teda konečně doraz tu borovičku...Hippopotamus wrote:
To mi chcete povedať, že ste ju tam nevychlastali????palo wrote:Gratuluju !!! A už teda konečně doraz tu borovičku...Hippopotamus wrote:
Českí chlapci sú moc mäkkí a nemajú na to, aby pili tvrdé a pivo, takže som ju tam viac-menej pil len ja a Michal Kejchal, a keďže ja som šiel na druhý deň na obed preč autom, nechcel som sa moc ožrať...GeorgeTT wrote: To mi chcete povedať, že ste ju tam nevychlastali????
Slovenští chlapci sú taky moc mäkkí a nemajú na to, aby pili tvrdé a pivo, takže Hippo pil jen tvrdé bez piva.Hippopotamus wrote:Českí chlapci sú moc mäkkí a nemajú na to, aby pili tvrdé a pivo, takže som ju tam viac-menej pil len ja a Michal Kejchal, a keďže ja som šiel na druhý deň na obed preč autom, nechcel som sa moc ožrať...GeorgeTT wrote: To mi chcete povedať, že ste ju tam nevychlastali????
Nabudúce musíš prísť ty, nech to má úroveň
až bude nejaké nabudúce, prídem na 100 percent, aj s fľaškouHippopotamus wrote:Českí chlapci sú moc mäkkí a nemajú na to, aby pili tvrdé a pivo, takže som ju tam viac-menej pil len ja a Michal Kejchal, a keďže ja som šiel na druhý deň na obed preč autom, nechcel som sa moc ožrať...GeorgeTT wrote: To mi chcete povedať, že ste ju tam nevychlastali????
Nabudúce musíš prísť ty, nech to má úroveň
Noldor 1 - 0 Chelsea ChampionHippopotamus wrote:9.kolo (streda 27.8.2014, 4:00)
Noldor - Chelsea Champion
...celkom skoro na takého ťažkého súperaAle aspoň hrám doma, takže si nejdem sťažovať
Škoda, že to nevyšlo, nicméně zase máš motivaci, co by se ještě dalo udělat v další sezoně. Pokud by jsi dokázal vyhrát ligu bez ztráty bodu a ještě vyhrát i pohár, tak už by jsi byl zahrál v oficiálních soutěžích maximálně možné a nebylo by co zlepšovat.Hippopotamus wrote:FC Remedy 1 - 0 Noldor
výkony: 152 - 138
agresivita: 100 - 100 (rozhodca 70%)
redky: 1 (76.min) - 2 (62.min, 81.min)
zranenia: žiadne
Obhajoba double nevyšla, random bol tak trošku proti. Veľakrát som hral s takto agresívnym výberom na súčet 170 a 2 redky som ešte nikdy nedostal, a už vôbec nie tak skoro...
Ale zase, mne a Remedymu hráč zahrali úplne rovnaké výkony, jeden z nás postúpiť musel, proste ten šťastnejší.
Ak mám byť úprimný, príde mi nemožné, aby som vyhral áčko znovu s 90 bodmi. Tím bude starší, odišli mi viacerí top hráči, na ktorých sa nové náhrady moc nechytajú a k tomu, aby sa mi celú sezónu vyhol random, to nie. Aj teraz to bol len tak tak, stačilo, aby áčko malo 31 zápasov a ten 31. (čiže nes proti Remedymu) už by bol v prdelimantel wrote:Škoda, že to nevyšlo, nicméně zase máš motivaci, co by se ještě dalo udělat v další sezoně. Pokud by jsi dokázal vyhrát ligu bez ztráty bodu a ještě vyhrát i pohár, tak už by jsi byl zahrál v oficiálních soutěžích maximálně možné a nebylo by co zlepšovat.