Samozřejmě, pokud by měl někdo ještě zájem a pozvánku nedostal, stačí říct, vše napravíme...
Moderator: Czech Moderators
Za chvilku na to jdu))))))Raduuza wrote:druhou půlku pošle během rána Roman, takže si netrhejte zoufalstvím vlasy, že jste pozvánku tentokrát neobdrželi
Samozřejmě, pokud by měl někdo ještě zájem a pozvánku nedostal, stačí říct, vše napravíme...
teda, že tě ale huba nebolí, ale nikdo ti stejně určitě věřit nebude, protože všichni vědí, jaká jsem něžná a miláHippopotamus wrote:Tak, po obrovských výtkach a nadávkach prostredníctvom výhražných smskiek od organizátorky, ako som sa dovolil neprihlásiť už 5:20 ráno, hoci ten jej lenivý vypelychaný holub priletel až 5:58, som konečne tu![]()
Človeče ľudia, takúto kontrolu a buzeráciu nechcite zažiť
palo wrote:Hippa do toho netahej...MilanSLOVAKIA wrote:Hip, Hip, Hurááááá![]()
![]()
Jinak já osobně momentálně dva turnaje,z toho jeden fórový (onula).
Tak počítám že místo snad bude...(počítám že ostatní jsou na tom v té turnajové bídě podobně)
Prečo by ma mala bolieť huba, keď som to písalRaduuza wrote: teda, že tě ale huba nebolí, ale nikdo ti stejně určitě věřit nebude, protože všichni vědí, jaká jsem něžná a milá![]()
žeee pánové??![]()
to je takové rčení, tak mě nechytej za slovoHippopotamus wrote:Prečo by ma mala bolieť huba, keď som to písalRaduuza wrote: teda, že tě ale huba nebolí, ale nikdo ti stejně určitě věřit nebude, protože všichni vědí, jaká jsem něžná a milá![]()
žeee pánové??![]()
...ja som to nikomu nehovoril
A za čo ťa mám chytať, keď si odo mňa 440km?Raduuza wrote: to je takové rčení, tak mě nechytej za slovo
Hlavne že v céčkokovom či béčkovom topicu ani písmenoMilanSLOVAKIA wrote:a huraaaaaaaaa, postúpil som už na isto do B Divízie .... aaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()