Hippopotamus wrote:Hlavne že v céčkokovom či béčkovom topicu ani písmenoMilanSLOVAKIA wrote:a huraaaaaaaaa, postúpil som už na isto do B Divízie .... aaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
protože se chtěl pochlubit mně

Moderator: Czech Moderators
Hippopotamus wrote:Hlavne že v céčkokovom či béčkovom topicu ani písmenoMilanSLOVAKIA wrote:a huraaaaaaaaa, postúpil som už na isto do B Divízie .... aaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Hippopotamus wrote:A za čo ťa mám chytať, keď si odo mňa 440km?Raduuza wrote: to je takové rčení, tak mě nechytej za slovoJa nie som Saxana...
![]()
A bez tak som mal pravdu :p
a ženám .. (já jen ať to máme komplet) ..Raduuza wrote: bláznům a dětem nemá cenu něco vymlouvat
ženy jsou úplně jiná kategorie, ty drzoune pcheAtaner wrote:a ženám .. (já jen ať to máme komplet) ..Raduuza wrote: bláznům a dětem nemá cenu něco vymlouvat
To je síce pravda, ale tým by som sa na tvojom mieste moc nechválilRaduuza wrote: ženy jsou úplně jiná kategorie, ty drzoune pche
teda pánové, já jsem tady jak na pranýři, kam zmizela vaše galantnost a úcta k ženám???Hippopotamus wrote:To je síce pravda, ale tým by som sa na tvojom mieste moc nechválilRaduuza wrote: ženy jsou úplně jiná kategorie, ty drzoune pche
hej, ja som chcel byť galantný, tak som to písal semRaduuza wrote:Hippopotamus wrote:Hlavne že v céčkokovom či béčkovom topicu ani písmenoMilanSLOVAKIA wrote:a huraaaaaaaaa, postúpil som už na isto do B Divízie .... aaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
protože se chtěl pochlubit mně
Nová doba pane kolego ..palo wrote:Ty kráso - dvě stránky keců v jednom topicu za den - to tu nebylo snad rok...![]()
Melo by to tam byt:-)PaToM wrote:Ešte sa nežrebovalo? Môžem poprosiť pozvánočku?
Ďakujem, sme tu.Raduuza wrote:Melo by to tam byt:-)PaToM wrote:Ešte sa nežrebovalo? Môžem poprosiť pozvánočku?