To vite, musi to vzit do ruky zenska, aby to teprve stalo za toAtaner wrote:Nová doba pane kolego ..palo wrote:Ty kráso - dvě stránky keců v jednom topicu za den - to tu nebylo snad rok...![]()

Moderator: Czech Moderators
To vite, musi to vzit do ruky zenska, aby to teprve stalo za toAtaner wrote:Nová doba pane kolego ..palo wrote:Ty kráso - dvě stránky keců v jednom topicu za den - to tu nebylo snad rok...![]()
Tak to je dobre:-)PaToM wrote:Ďakujem, sme tu.Raduuza wrote:Melo by to tam byt:-)PaToM wrote:Ešte sa nežrebovalo? Môžem poprosiť pozvánočku?
v tuto hodinu by ses měl spíše zabývat pannami než spamamiMilanSLOVAKIA wrote:Dámy a páni, nadišiel nový deň, tak šup, šup s novými spamami
v tuto hodinu už je pozdě ..Raduuza wrote:v tuto hodinu by ses měl spíše zabývat pannami než spamamiMilanSLOVAKIA wrote:Dámy a páni, nadišiel nový deň, tak šup, šup s novými spamami
myslela jsem v tu, co to psalAtaner wrote:v tuto hodinu už je pozdě ..Raduuza wrote:v tuto hodinu by ses měl spíše zabývat pannami než spamamiMilanSLOVAKIA wrote:Dámy a páni, nadišiel nový deň, tak šup, šup s novými spamami
Na tie nikdy nie je pozdě, vždy je čas tak akurátAtaner wrote:v tuto hodinu už je pozdě ..Raduuza wrote: v tuto hodinu by ses měl spíše zabývat pannami než spamami
Hippopotamus wrote:Na tie nikdy nie je pozdě, vždy je čas tak akurátAtaner wrote:v tuto hodinu už je pozdě ..Raduuza wrote: v tuto hodinu by ses měl spíše zabývat pannami než spamami
Sakra, nejak dlho sa čaká na toho poslednéhoRaduuza wrote:Nejaci podvazkuchtivy dobrovolnici??
Panove, nenechte se prosit;-)
Ešte 7 mužstiev chýba...Hippopotamus wrote: A ako to je v tej druhej skupine?
Já jsem spokojen, nevím jak jsou spokojení ostatní se mnou.Raduuza wrote:Tak a ÁČKO máme rozlosované, doufám, že jsou všichni nadmíru spokojeni
Tak co máme dělat ..mantel wrote:Já jsem spokojen, nevím jak jsou spokojení ostatní se mnou.Raduuza wrote:Tak a ÁČKO máme rozlosované, doufám, že jsou všichni nadmíru spokojeni