Predslov k 11. ročníku ČSL
Zdravím vás milí priatelia, fanúšikovia športu a hlavne milovníci Soccerprojectu,
na začiatok by som vám chcel oznámiť radostnú a hlavne prekvapujúcu správu v tomto ťažkom SP období, ktoré pomaly, ale isto upadá. V tomto ročníku si totiž zahrá minimálne
22 manažerov, čo je prosím pekne nárast! oproti poslednému ročníku o 3 manažérov!!!
Ďalej by som vám mohol predstaviť základné pravidlá. Rozhodol som sa, že si momentálny počet, 22 manažérov, rozdelíme do
6 skupín, ktoré sa zajtra budú žrebovať. Prvé 4 skupiny budú po štyroch manažérov a ďalšie 2 zase po troch manažérov. Bude sa hrať bez trestov. Samozrejme zápasy sa majú plánovať podľa
termínovky. Hracie časy zostávajú o
18:00 a 22:00. Predohrávky a dohrávky budú samozrejme tiež možné, no
manažér, ktorý bude chcieť zmenu termínu, ju musí oznámiť vedúcemu skupiny alebo mne ľubovoľnou formou!!!
Postup do
štvrťfinále si automaticky vybojujú tímy, ktoré skončia na
prvých miestach v daných skupinách.
Štyri najlepšie tímy na druhých miestach si zase zahrajú
baráž o postup do
štvťfinále. Barážové dvojice budú určené podľa mini tabuľky tímov na druhých miestach. 1. si zahrá so 4. a 2. si zase zahrá s 3. tímom. Samozrejme sa bude hrať aj na odvety. Aby však nebol v mini tabuľke zvýhodnený ani jeden tím, tak sa do nej nebudú počítať výsledky dosiahnuté proti mužstvu, ktoré skončí na poslednom, štvrtom mieste.
Teraz si však treba povedať
kritéria, ktoré určia
poradie v skupinách :
1) vyšší počet bodov
2) vyšší gólový rozdiel (myslím si, že takto môžeme mať viacero prekvapení ako keby sa vymenil bod 2 a 3)
3) vzájomné zápasy (samozrejme väčšiu vážnosť tam bude mať počet gólov na ihrisku súpera)
4) celkový súčet výkonov za skupinovú fázu
5) najvyšší výkon
6) poradie manažéra v ČSL rebríčku
Keď už budeme mať všetkých postupujúcich do
štvrťfinále, tak sa budú opäť
žrebovať štvrťfinálové dvojice. Tímy budú rozdelené na
nasadené a nenasadené. Samozrejme podľa výsledkov dosiahnutých v skupinovej fáze.
Semifinále bude určené
podľa pavúka.
V baráži a aj v
play-off tiež nebudú platiť tresty za červené karty a
postupujúci budú určení nasledovne:
1) V prvom rade samozrejme rozhodne počet víťazstiev
2) vyšší počet gólov na ihrisku súpera
3) vyšší súčet výkonov v dvojzápase
4) najvyšší výkon v dvojzápase
5) ranking ČSL
To je na začiatok zrejme všetko.
Ešte raz vitajte a kebyže mi tu niečo chýba, máte
otázku alebo hocičo, tak ma v kľude
kontaktujte.
Teším sa na vás
P.S. Tuto vymenované pravidlá platia nad pravidlami, ktoré sú so skupinou v termínovke!!!