když není trénink není ani výkon.......ale je to jako jízda na kole, to se nezapomínámantel wrote:Ty už neumíš ani spamovatps2512 wrote:Nechtěl jsem se aktivně zapojovat.........ale musím hájit svoji spamerskou čest.

Moderator: Czech Moderators
když není trénink není ani výkon.......ale je to jako jízda na kole, to se nezapomínámantel wrote:Ty už neumíš ani spamovatps2512 wrote:Nechtěl jsem se aktivně zapojovat.........ale musím hájit svoji spamerskou čest.
Stratovariovská klasika - 0 gólů, 3 červené, 6 zraněnýchpalo wrote:První zápas - remíza po o 6 lepším výkonu a zraněný stoper...
Jinak se v naší skupině hraje krásný oku lahodící ofenzivní fotbal a oba zápasy skončily 0:0...
ps2512 wrote:když není trénink není ani výkon.......ale je to jako jízda na kole, to se nezapomínámantel wrote:Ty už neumíš ani spamovatps2512 wrote:Nechtěl jsem se aktivně zapojovat.........ale musím hájit svoji spamerskou čest.
pššššššššštRaduuza wrote:
ale stále ještě jezdíš s přídavnými kolečky![]()
Tak tady jde videt vazeni pratele, kdo ma jako jediny tym schopny prerusit Hippovo kralovani. Neskromne musim podotknout, ze JARaduuza wrote: 1. ročník: FC Letenská šlechta (pupajdi) 1 - 2 Mccgrady City Football team (Mccgrady)
2. ročník: The Last Mohycan (Milko) 1 - 2 FC Letenská šlechta (pupajdi)
3. ročník: PC Bonner (PaTTrick) 2 - 2 (pen. 4 - 2) FC Crue Olomouc (Crueface)
4. ročník: Litomerice losers Club de Fotbal (tomkycz) 3 - 2 FK Laugaricio (Dajo)
5. ročník: Noldor (Finrod Felagund) 1 - 0 FC Crue Olomouc (Crueface)
6. ročník: Noldor (Finrod Felagund) 3 - 2 Mccgrady City Football team (Mccgrady)
7. ročník: S.S.C. Kenny Juniors (Sexton) 0 - 1 Mission Impossible (Impossible)
8. ročník: Noldor (Finrod Felagund) 7 - 3 DBS on tour (DBS)
9. ročník: Fc Mantel (mantel) 2 - 3 Noldor (Finrod Felagund)
Nechcem nijako uberať z hodnoty tvojho titulu, ale ten, kto ma vyradil, si nebol ty, a myslím, že jemu patrí to ocenenie "Prerušenie Hippovho kraľovania"impossible wrote: Tak tady jde videt vazeni pratele, kdo ma jako jediny tym schopny prerusit Hippovo kralovani. Neskromne musim podotknout, ze JA
O čom hovoríš?ps2512 wrote:to jsou zápasy základních skupin nebo finálová?
Já jen že se tam nikde nevidím, tak to finálová asi nebudou
o té finálové tabulce, jak se tam Ičko chlubíHippopotamus wrote:O čom hovoríš?ps2512 wrote:to jsou zápasy základních skupin nebo finálová?
Já jen že se tam nikde nevidím, tak to finálová asi nebudou
ps2512 wrote:tak to spíše je pomílená ta tabulka![]()
![]()
nene,péesko určitě myslel že je na míle daleko od reality...Raduuza wrote:ps2512 wrote:tak to spíše je pomílená ta tabulka![]()
![]()
víš, že se píše pomýlená??![]()
A to sa už akože niekedy stalo???palo wrote: nene,péesko určitě myslel že je na míle daleko od reality...