větší strach už mít ani nemužouHippopotamus wrote:Špicujú tu kdejakí Nederlandi a Belgáni, nemôžem tu písať, koľko mám na účte

Moderator: Czech Moderators
větší strach už mít ani nemužouHippopotamus wrote:Špicujú tu kdejakí Nederlandi a Belgáni, nemôžem tu písať, koľko mám na účte
jestli máš českou klávesnici tak můžeš použít místo čísel +ěščřžýáíé to nikdo ostatní nepochopíHippopotamus wrote:Špicujú tu kdejakí Nederlandi a Belgáni, nemôžem tu písať, koľko mám na účte
zato ty už jsi dopil, že jsi konečně něco napsal co?palo wrote:máš absťák,co?Hippopotamus wrote: Ale však už 36 dní som nekúpil nikoho nad 50M
ani já nePapa Bouba Diop wrote:jestli máš českou klávesnici tak můžeš použít místo čísel +ěščřžýáíé to nikdo ostatní nepochopíHippopotamus wrote:Špicujú tu kdejakí Nederlandi a Belgáni, nemôžem tu písať, koľko mám na účte
Jo takhle. Tak u me to bylo 147, kdyz nepocitam muj tym, ktery mam pod pseudonymem Finrod Felagund.Hippopotamus wrote: Papa myslel proste výkon tímu, akurát PSko sa pomýlil a sčítal výkony svojich 11 hráčov, inak neviem, ako by došiel k 151
Hippopotamus wrote:Sakra, Hippo má súpera, Sparta prišlafrankie_doparoma wrote:cest praci soudruzi!
Nevim, jestli mam frenkice pozdravit, aby to nebral jako provokaci a nezvrhlo se to k nejake slovni prestrelce. Dlouho tady zadna nebyla. Ale mozna prijde i koupeckar...frankie_doparoma wrote:cest praci soudruzi!
Asi hejpalo wrote:máš absťák,co?Hippopotamus wrote: Ale však už 36 dní som nekúpil nikoho nad 50M
ja myslim, ze misto kraulicka to byly jenom ty prsicka, ale tvoje ne, takze prosedene dve hodky ve studene vode pri pozorovani mladych mrsinpupajdi13 wrote:tak jsem tu.....byl jsem plavat na bazénu....prsíčka a kraulík![]()
jdu si pročíst co jste tu zatím sesmolili
já jsem přešel z PC na mobil tak to dycky hodinu píšu...ps2512 wrote:zato ty už jsi dopil, že jsi konečně něco napsal co?palo wrote:máš absťák,co?Hippopotamus wrote: Ale však už 36 dní som nekúpil nikoho nad 50M