Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 Dynamo Oleksovice (141:139)
Moderator: Czech Moderators
Nenašli motivaciPapa Bouba Diop wrote:tak hráčí péeska to asi dneska fakt vypustili...jinak sem čekal debakl
![]()
Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 Dynamo Oleksovice (141:139)
Já Vám to říkalmantel wrote:Nenašli motivaciPapa Bouba Diop wrote:tak hráčí péeska to asi dneska fakt vypustili...jinak sem čekal debakl
![]()
Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 Dynamo Oleksovice (141:139),PS-ko jim dělal alibi už dopředu.
jopalo wrote:čekal jsem kdo se na to chytnetomkycz wrote:pravila rudá kněžkapalo wrote:noc je temná a plná hrůz![]()
taky všechny série?
Aby ji ty tvé primadony našli aspoň na mistra, teda pokud vůbec budou mít příležitost ho potkat .ps2512 wrote:Já Vám to říkalmantel wrote:Nenašli motivaciPapa Bouba Diop wrote:tak hráčí péeska to asi dneska fakt vypustili...jinak sem čekal debakl
![]()
Valcíři Chomutov C.F. 4 - 3 Dynamo Oleksovice (141:139),PS-ko jim dělal alibi už dopředu.
Co je to voda?ps2512 wrote:To asi nepotkaj, protože cítí obrovské zklamání po losu a chování pana pořadatele.
Prý jim dokonce místo slivovice, pan pořadatel Palo, dal do kabiny o poločase neperlivou vodu!!!!!![]()
Ne není to do nebe volající?
tak to tam máš asi nějaký žáškodníkapalo wrote: Co je to voda?
dnešní výkon v lize proti měacskncl wrote:Prvni souboj s bludem bude sice az za tyden, ale dnesni vykon v lize ac to na vyhru nestacilo![]()
by mohl bluda malinko vystrasit
Jaká tma, lepší vyhralpalo wrote:Došlo k prvnímu střetu s bludem!
Dajo dělal co mohl,tma ale hovořila v bludův prospěch a nakonec byl rád že z bitky unikl,byť řádně oškubán.Do druhého fightu už jde raději v 10 ráno...