Moderator: Czech Moderators
Já na tom jsem dost podobně. Mám 2 body a Porto taky nevypadá, že by mohlo vstřelit dvě branky. V 25min. dostal Maicon redku, takže to bude slabota.crueface1 wrote:To je všechno podplacenýZatím ani bod ...
A bonusovku jsem si chtěl doplnit..leč jsem v touze po chalupě a pořádném resetu aka kalbě zazdil..
Zápas FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava sa odohrá 30.10.2014 o 14:00.GeorgeTT wrote:Teraz som sa k tomu dostal, som v Chorvátsku, tak sa internetu venujem minimálne...
25.7. - Bohemians 1905 - Sparta 1:2
25.7. - Dukla - Ostrava 1:0
25.7. - Ružomberok - Dunajská Streda 1:2
25.7. - Lok. Zagreb - Din. Zagreb 0:3
26.7. - Jablonec - Brno 2:0
26.7. - Slovácko - Slavia 2:1
26.7. - Trnava - Slovan Bratislava 1:1
26.7. - Příbram - Plzeň 1:3
26.7. - Hradec Král. - Teplice 1:0
27.7. - Jihlava - Mladá Boleslav 1:1
Bonus: NE
K zápasu Trnava - Slovan len toľko, že je odložený na neurčito kvôli pohárom (UEFA, LM)
Vím o tom,už jsem přemýšlel co s tím - jestli dodatečně vyhodnocovat,nebo už to nechat plavat - přeci jenom to budou 3 měsíce a bude se to hrát už za jiných okolností než když se to tipovalo (sestavy,postavení v tabulce,forma...) Zatím jsem teda k ničemu nedospěl...GeorgeTT wrote:
Zápas FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava sa odohrá 30.10.2014 o 14:00.
Ako píšeš, nechaj to "plavat", ale môžeš ho zaradiť do kola, keď to bude aktuálnepalo wrote:Vím o tom,už jsem přemýšlel co s tím - jestli dodatečně vyhodnocovat,nebo už to nechat plavat - přeci jenom to budou 3 měsíce a bude se to hrát už za jiných okolností než když se to tipovalo (sestavy,postavení v tabulce,forma...) Zatím jsem teda k ničemu nedospěl...GeorgeTT wrote:
Zápas FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava sa odohrá 30.10.2014 o 14:00.![]()
Tak co vy na to - vyhodnocovat nebo nechat být??? Tímto spouštím referendum,můžete názor připojit i k tipům 10.kola.
Do kola by se to těžko cpalo - bude se hrát ve čtvrtek...GeorgeTT wrote: Ako píšeš, nechaj to "plavat", ale môžeš ho zaradiť do kola, keď to bude aktuálne