Nemám v pláne napodobňovať Oslíčka, ba dokonca ani Resiho, ani len Mccgradyho či MikefaAzor wrote:No jo, ale problém je v tom, že se možná stane, že zůstaneš v Áčku až do své smrti a my se to tak nedozvímeHippopotamus wrote:Až sa poberiem z áčka, tak to napíšem. Dovtedy sa držte Íčkových múdrych slov (ale tie z Prahy mať nemôže)
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
Hippopotamus
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
PaTTTTrick
no právě se mi povedl pěkný kousek, měl jsem nahozeno asi na 7 CB juniorech, cena povětšinou na 5M... krom toho jsem měl nahozeno ještě asi na 3 LB juniorech, ale jakmile cena přešla 3M, tak jsem to zrušil, že za LB více nedám... no zůstal mi tam jen poslední, který při posledním přihlášení měl 2,5M ... nu co myslíte, přihlásím se a vidím poštu s okamžitou na 7M. Kliknu na něho a vidím pěkný junior s 10% agresí. Tak ho hodím na SP Info, skrytá 95... sice sp info ukazovalo cenu těsně pod 3M, ale já zaslepen tím, mít juniora s nízkou agresí a vysokou skrytou jsem se vůbec nevšimnul, že to není žádné z těch mých CB, ale to jediné LB. Tož jsem ho koupil a až potom když jsem ho chtěl dát trénovat jsem si všimnul, že mi žádné CB nepřibylo. Po prvotním šoku, že mi ho někdo vyfouknul, přišel šok ještě větší
Ještě že už šerifové nefungují nebo bych snad ještě dostal ban za přemrštěnou cenu 
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
tomkycz
dobře ti tak
já koupil za 8,5 M mladé nevytrénované cb s jednou super hlavní a jaké bylo mé zděšení, když jsem si všiml, že není z centra. Přitom na to před kupem koukám... no samozřejmě že druhá hlavní se sekla kolem 50-ti a třetí dovednost rovněž. Že sem se toho hráče dnes za 6M zbavil považuji za úspěch 
-
PaToM
No také kokotiny robia dokonca aj triezvi ľudia...Raduuza wrote:A ja si myslela, ze takovy kokotiny delam jen ja![]()
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Hippopotamus
Patrik, ale v jednom ťa poteším - to nie je na žiadny ban, ale je to skôr priemerná cena za také LB. Žiaľ, ceny idú hodne vysoko a nakoľko podobné CB sa predá v pohode za 15M, tak LB za 7M nie je nič extra.
...new beginning...
Tak víš jak, za virtuální prachy se dá koupit klidně i rohlík za sto biliónů dolarů, v tomhle se fantazii meze nekladouHippopotamus wrote:Patrik, ale v jednom ťa poteším - to nie je na žiadny ban, ale je to skôr priemerná cena za také LB. Žiaľ, ceny idú hodne vysoko a nakoľko podobné CB sa predá v pohode za 15M, tak LB za 7M nie je nič extra.
-
PaTTTTrick
co to je triezvi ludia?? To je něco jako střízlivý?PaToM wrote:No také kokotiny robia dokonca aj triezvi ľudia...Raduuza wrote:A ja si myslela, ze takovy kokotiny delam jen ja![]()
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)
-
PaTTTTrick
jestli mě pamět neklame, tak jsem ještě nikdy nedal za žádného juniora více než 4M, to byl prostě takový můj strop. Ale bohužel jak říkáš, ceny se mění a dnes už za takovéhle prachy skoro nejde junior koupit, natož středová pozice. Tož jsem se chtěl jednou plácnout přes kapsu, ale jen proto že je to CB a jak jsem dopadnulAzor wrote:Tak víš jak, za virtuální prachy se dá koupit klidně i rohlík za sto biliónů dolarů, v tomhle se fantazii meze nekladouHippopotamus wrote:Patrik, ale v jednom ťa poteším - to nie je na žiadny ban, ale je to skôr priemerná cena za také LB. Žiaľ, ceny idú hodne vysoko a nakoľko podobné CB sa predá v pohode za 15M, tak LB za 7M nie je nič extra.
)
Plánuješ koupit a udělat odtučňovací kůru u chrochtíka?Raduuza wrote:Viděli jste tohle? Je to normální??
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=28597582
sexy kote wrote:Plánuješ koupit a udělat odtučňovací kůru u chrochtíka?Raduuza wrote:Viděli jste tohle? Je to normální??
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=28597582
To by chudák asi už pošel hlady

-
Hippopotamus
A čo ťa na tom tak prekvapuje?
...new beginning...
-
tomkycz
takového hráče bych potřeboval, ale za méně jak třetinovou cenu...