No, tak ste to dotlačili... Dokonca aj tomkycz, čo ma moc neteší.palo wrote:taky ho tlačím u televizeRaduuza wrote:Tak doufam, ze Manchester staci vyrovnat, ja uz chci konecne neco trefit

Moderator: Czech Moderators
No, tak ste to dotlačili... Dokonca aj tomkycz, čo ma moc neteší.palo wrote:taky ho tlačím u televizeRaduuza wrote:Tak doufam, ze Manchester staci vyrovnat, ja uz chci konecne neco trefit
Toto kolo jsi borec nejborcovatějšíGeorgeTT wrote:tak 19 bodov toto kolo celkom solídne... aj keď sú tu aj iní borci
kurňa, s tým som ani nepočítal, myslel som si, že tu budú aj väčšie bodové ziskyRaduuza wrote:Toto kolo jsi borec nejborcovatějšíGeorgeTT wrote:tak 19 bodov toto kolo celkom solídne... aj keď sú tu aj iní borci
Ty Palo počítá vedle, protože některé bonusovky při konci kola nemají ještě výsledky, takže máš štěstíGeorgeTT wrote:kurňa, s tým som ani nepočítal, myslel som si, že tu budú aj väčšie bodové ziskyRaduuza wrote:Toto kolo jsi borec nejborcovatějšíGeorgeTT wrote:tak 19 bodov toto kolo celkom solídne... aj keď sú tu aj iní borcivlastne aj sú, veď aj bonusovky sa počítajú, a taký palo má hneď 24 a PaToM 20
Rozmýšľam, rozmýšľam...aha, ja som Švédtomkycz wrote:ti slováci nás nějak válcují, asi by měli být ze hry vyřazeni