Tlachárna
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Tlachárna
http://www.sport.cz/hokej/ostatni/clane ... tml#hp-sez
že naše soudy stojej za ho.no vím dávno, ale že jsou na tom na Slovensku ještě hůř jsem netušil...
že naše soudy stojej za ho.no vím dávno, ale že jsou na tom na Slovensku ještě hůř jsem netušil...
-
Góóóóóóól! Dávame gól!
Dobre začíname kvalifikáciu.
Ale Ukrajinci majú zatiaľ prevahu, tak kto vie ako dlho to vydržíme bez inkasovaného gólu.

Ale Ukrajinci majú zatiaľ prevahu, tak kto vie ako dlho to vydržíme bez inkasovaného gólu.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
ale tak nakoniec sme to ukopali 
hrali sme obetavo, škoda že sme nezvýšili na 2:0, dohrávalo by sa v kľude, my tuším vždy potrebujeme drámu do konca.
ale potešili aj mladí v holandsku, dúfam že baráž uhrajú, bol by to super úspech.. a potom niekoho z mladých útočníkov zapracovať do áčka, lebo tam máme slabinu už pekných pár rokov..

hrali sme obetavo, škoda že sme nezvýšili na 2:0, dohrávalo by sa v kľude, my tuším vždy potrebujeme drámu do konca.
ale potešili aj mladí v holandsku, dúfam že baráž uhrajú, bol by to super úspech.. a potom niekoho z mladých útočníkov zapracovať do áčka, lebo tam máme slabinu už pekných pár rokov..
Team: FC Rovinka
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
History:
First season: 51 - 1. in H.890; Winner of G (53), F (54), E (57, 63 & 78), D (64, 70 & 79), C (65) and B (81). Played 2 seasons in A division (73 & 82).
-
mantel wrote:Ani se neptejByl jsem na konci července na operaci s kolenem, nudil jsem se doma, tak jsem kliknul na travian, což bylo u mně kdysi skoro závislost.

tak o tom není pochybpalo wrote:Máme posilu !!! Teď už to půjde samo...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6G_Q8PL5 ... C8cWPdqAVw

Tak Na Pasienkách se to trochu zvrhlo
Ale i pořadatelská služba totálně selhala. Nicméně, válka, jak to píší některá média, to určitě nebyla, to je znevážení slova válka. A zajímalo by mě, zda Hadis jako fans Sparty víc něco víc, jestli opravdu to vyprovokovali fans Slovanu a to nejen pokřikem sparta sparta buzerantům parta, anebo těch 10 individuí začalo dělat bordel "z ničeho nic". A taky mě zajímá Hadisi Tvůj celkový názor na ten konflikt. A byl někdo přímo na Pasienkách?

No trosku se to tam pofackovalo, ale nic tak hrozneho se zase nestalo. Pohledem ze sektoru hostu, nekdy po 35 minute, prisla k "natraznikovemu sektoru" ktery jistilo asi 4-5 SBS skupinka tak 7- 10 belasich ci Brna, nebo jeste ve ctvrtek druzebniho Ruchu, pokrikovala a snazila se plutek zdolat. Na to reagovalo nekolik ACS a "Breznanik" prelezlo do pasma nikoho, zdolalo ten plutek a vtrhlo na domaci tribunu(nekteri i kusy plotu v ruce) pak se pridalo par dalsich a vtrho tam tak 15-20 spartanu, provokateri dostali biti, tribuna se rozutekla na plochu, cast ACS se dostala az k domacimu kotli a pak se vratili zpet, nekolik opozdilcu dostalo slusne po hube, neb vtu dobu se na tribunu presunula tak tretina domaciho kotle. V druhem polocase stejna cast domacich provokateru se presunula na druhy konec stadionu za branu vedle sektoru Sparty, kde byla mimo sektor tak 50tka ACS. Nez se zase obevil nejakej ten SBS, belasi dostali na drzku a utekli, pak tam doslo par SBS. Kdyz si projdes po netu ruzna videa, tak zjistis ze ta skupinka domacih od plotu je stejna, jako ta co dostala na drzku i v druhe vyprohovane potycce.Azor wrote:Tak Na Pasienkách se to trochu zvrhloAle i pořadatelská služba totálně selhala. Nicméně, válka, jak to píší některá média, to určitě nebyla, to je znevážení slova válka. A zajímalo by mě, zda Hadis jako fans Sparty víc něco víc, jestli opravdu to vyprovokovali fans Slovanu a to nejen pokřikem sparta sparta buzerantům parta, anebo těch 10 individuí začalo dělat bordel "z ničeho nic". A taky mě zajímá Hadisi Tvůj celkový názor na ten konflikt. A byl někdo přímo na Pasienkách?
Ta rujna je stejne pruchozi jako na Bazalech a u toho naraznikoveho sektoru bylo jen par SBS, proste nezvladnuta poradatelska sluzba. Ve meste jen jedna vetsi bitka v jedne hospode, jinak asi jen par mensich sarvatek ruzne po meste. Nase skupinka od prijezdu v poledne do mesta za cely den behem turistiky a vysedavani v hospodach nenarazila na jedineho belaseho

Hodne prekvapilo chovani mistnich fizlu, kteri maji horsi povest nez ceske korytnacky, narozdil od fizlu v ziline a po ceskych mestech, zadne zbytecne provokace a snaha vyvolat konflik za kazdou cenu.
Na ceste do propadliste dejin.
-
Azore, na Slovensku jsem nebyl, ačkoli jsem původně chtěl jet.
Když ale vidím, co se tam stalo, tak si říkám zaplať za to.
Ne že bych se vyloženě bál, ale abych byl spojován s tím, co se tam stalo, to fakt ne.
Acskncl to vysvětlil dost přesně, když tam byl.
Já se k tomu mohu vyjádřit pouze takto :
Za prvé a za jednoznačné selhání považuji pořadatelskou službu. Ačkoliv UEFA zakázala a následně udělila výjimku, měli se Slováci posrat v tom, aby se nic nestalo. Ba naopak, Lafata po utkání do TV vykládal, jak jim před zápasem říkali, že kdyby něco, utíkej tam. Z toho jsem pochopil, že prostě bylo dopředu počítáno s výtržnostmi.
U sektoru hostů měl stát kordon policajtů, přesně těch, kteří tam přišli po 5-ti minutách, a nic bychom tu neřešili.
To, že Slováci a někteří Sparťani jsou vypatlanci, o tom se tady bavit nebudeme, to víme, všude jsou, jen se oblečou do dresu a stávají se z nich ještě větší kokoti než ve skutečnosti jsou.
Za druhé, chyba je na straně fanoušků obou táborů, nebyl jsem tam, neviděl záběry, takže nebudu hodnotit.
Pokud ale UEFA chce tento problém řešit, tak já bych očekával zavření stadionu v Bratislavě, pokutu jako prase pro Slovan a nějaký ty drobný ( myslím tím menší pokutu než pro Slovan ) pro Spartu.
Na závěr bych chtěl jenom podotknout, že se mi líbil zbytek sektoru hostí, jak se tam těch pár debilů snažilo něco vyprovokovat a zbytek stál poklidně na svém místě, osobně si myslím, že kdyby se všichni rozutekli, tak Slováci ještě teď počítají škody a možná i mrtvý.
Když ale vidím, co se tam stalo, tak si říkám zaplať za to.
Ne že bych se vyloženě bál, ale abych byl spojován s tím, co se tam stalo, to fakt ne.
Acskncl to vysvětlil dost přesně, když tam byl.
Já se k tomu mohu vyjádřit pouze takto :
Za prvé a za jednoznačné selhání považuji pořadatelskou službu. Ačkoliv UEFA zakázala a následně udělila výjimku, měli se Slováci posrat v tom, aby se nic nestalo. Ba naopak, Lafata po utkání do TV vykládal, jak jim před zápasem říkali, že kdyby něco, utíkej tam. Z toho jsem pochopil, že prostě bylo dopředu počítáno s výtržnostmi.
U sektoru hostů měl stát kordon policajtů, přesně těch, kteří tam přišli po 5-ti minutách, a nic bychom tu neřešili.
To, že Slováci a někteří Sparťani jsou vypatlanci, o tom se tady bavit nebudeme, to víme, všude jsou, jen se oblečou do dresu a stávají se z nich ještě větší kokoti než ve skutečnosti jsou.
Za druhé, chyba je na straně fanoušků obou táborů, nebyl jsem tam, neviděl záběry, takže nebudu hodnotit.
Pokud ale UEFA chce tento problém řešit, tak já bych očekával zavření stadionu v Bratislavě, pokutu jako prase pro Slovan a nějaký ty drobný ( myslím tím menší pokutu než pro Slovan ) pro Spartu.
Na závěr bych chtěl jenom podotknout, že se mi líbil zbytek sektoru hostí, jak se tam těch pár debilů snažilo něco vyprovokovat a zbytek stál poklidně na svém místě, osobně si myslím, že kdyby se všichni rozutekli, tak Slováci ještě teď počítají škody a možná i mrtvý.
AC Had Bozak
-
trochu nešťastná formulace,snad myslels Slovanisty i když taky bych je do jednoho pytle neházel...Hadis wrote:To, že Slováci a někteří Sparťani jsou vypatlanci

-
palo wrote: trochu nešťastná formulace,snad myslels Slovanisty i když taky bych je do jednoho pytle neházel...
Taky jsem si říkal když jsem si to přečetl ale už se mi to nechtělo opravovat. Bylo to myšleno stejně pro domácí i hostující rádoby fanoušky
AC Had Bozak
-
Nedávno som "oslávil" 6 rokov na SP, no a nedalo mi to neobzrieť sa trošku za tým obdobím a nezamyslieť sa, či to za to stálo...
Ale k veci. Aj 10 rokov už prešlo ako voda. Popovú hudbu už dnes mnohí odsudzujú najmä kvôli často veľmi strohým a až príliš jednoduchým či detinsky trápnym textom, lascívnym klipom a hudbe poskladanej na počítači z pár beatov zostavených nanajvýš za pár sekúnd. Biznis je biznis. Napriek tomu sa týmto skladbám z času na čas nevyhneme a niektoré z nich si nájdu miesto, ak nie rovno v našich srdciach, tak aspoň v našich pamätiach (či už chceme alebo nie).
Tu je kompilácia ukážok hitov z roku 2004 (vrátane názvov skladieb a ich interpretov): https://www.youtube.com/watch?v=oKTJCzmFQIU
Niektorí títo speváci, speváčky a skupiny sú ešte aktívni, o niektorých už prakticky nepočuť. Ale minimálne vrámci krátkej chvíle nostalgie to stojí za vypočutie. Schválne, koľko z nich si ešte pamätáte?
Pre tých, čo by radi zaspomínali na časy ešte viac minulé, tak v 90. rokoch hrali rádiá aj toto: https://www.youtube.com/watch?v=MrobdR-urpo
Ale k veci. Aj 10 rokov už prešlo ako voda. Popovú hudbu už dnes mnohí odsudzujú najmä kvôli často veľmi strohým a až príliš jednoduchým či detinsky trápnym textom, lascívnym klipom a hudbe poskladanej na počítači z pár beatov zostavených nanajvýš za pár sekúnd. Biznis je biznis. Napriek tomu sa týmto skladbám z času na čas nevyhneme a niektoré z nich si nájdu miesto, ak nie rovno v našich srdciach, tak aspoň v našich pamätiach (či už chceme alebo nie).
Tu je kompilácia ukážok hitov z roku 2004 (vrátane názvov skladieb a ich interpretov): https://www.youtube.com/watch?v=oKTJCzmFQIU
Niektorí títo speváci, speváčky a skupiny sú ešte aktívni, o niektorých už prakticky nepočuť. Ale minimálne vrámci krátkej chvíle nostalgie to stojí za vypočutie. Schválne, koľko z nich si ešte pamätáte?

Pre tých, čo by radi zaspomínali na časy ešte viac minulé, tak v 90. rokoch hrali rádiá aj toto: https://www.youtube.com/watch?v=MrobdR-urpo
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
-
Tiež som to práve dopočúval, no, niektoré z nich som poznal 

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
No ani by som nepovedal.Hippopotamus wrote:Inak nádhera, normálne to človeku pozdvihlo náladu

Mimochodom, do ležiaceho sa nekope - to v Trnave nevedia?
(narážam na to, že Slovan je v kríze)
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )