Synátoři teď nechodí (naposledy byli na rozhodující finále) a já taky ne.Ani ze znechucení ani z nedostatku času ale protože čím su starší tím su zdechlejší a nechce se mi tam lozit...

Permicu jsem míval prakticky odmalička a ještě asi dvě sezony zpátky ale pak jsem se už dostal do fáze že jsem tam chodil vlastně jen proto že jsem tu permicu měl i když se mi třeba kolikrát vůbec nechtělo.Vidím ale skoro všechny zápasy,čučím na Tipsportu.Jasně,není to ono,ale momentálně mi to vyhovuje.
Sám su zvědavý jak tato sezona dopadne,v play off už teda moc nevěřím.Nikdo tu moc nechápe co se s nima děje,je to prakticky stejný tým co vyhrál loni titul.Říkalo se že nedostali všechny prachy co byly slíbené za titul tak že to nějak bojkotují,tomu ale nevěřím - člověk už za ty roky pozná když se něco vypouští a když to prostě nejde - a snaha se jim absolutně upřít nedá.Někdy se to prostě tak přihodí že se nedaří vůbec nic a čím větší je snaha tím horší to je.Kdo někdy dělal nějaký sport tak ví o čem mluvím.
Podepsala se na tom určitě i narušená příprava,Zlín nechtěl hrát Champions League ale dostal to direktivně a prostě musel (což ale chápu,mistr by takovou soutěž měl hrát automaticky).Takže místo už tradiční přípravy se slovenskými mančafty přišly zápasy s Berlínem,Fribourgem a Djurgardenem.Tam se paradoxně ze začátku hodně dařilo a dlouho se hrálo o postup,jenže nebyl prostor na nějaké zkoušení.No a pak přišla liga a katastrofický začátek.Před sezonou jsem četl rozhovor s Rosťou Vlachem kde říkal že z toho začátku má obavy protože nováčci mají ještě hodně sil a odhodlání - no a věděl o čem mluví.A začala tato prapodivná sezona: Boleslav se zasekla na dálnici a úvodní zápas začal snad o hodinu později - prohra.Mlha v Brně a zrušený zápas.V Olomouci vedli 2:0 a přestali hrát - prohra na nájezdy tuším.Vlachův vlastní gól - teď nevím co to bylo za zápas - hrajem přesilovku 5:4,svíráme soupeře v pásmu a má jít do tří - místo abysme odevzdali puk Vlach to dává na modrou kde nikdo není - vlastní gól!!! Paterův gól co svět neviděl při odvetě s Olomoucí - při rozhodujícím nájezdu Patera padá přes Kašíkovu hokejku a rozhodčí uznává technický gól i když nájezd se podle pravidel měl opakovat.No a včera v Liberci vlastní gól Říčky přímo z buly.To by nenapsal ani úplně ožralý scénárista...
Mluvilo se o trejdech ale nepřišlo zatím nic - nabízení hráči prý nebyli adekvátní za ty požadované...Tomu také rozumím - jak napsal Záruba - Zlín je v tomto jiný - spolu vyhrávali a spolu se z toho vyhrabou...Nefandím tomu rozprášit nesmyslně mančaft i kdyby měla jedna sezona přijít vniveč.Tesařík odešel domů do Vsetína - po zranění se nedostal do kondice a formy a taková byla i domluva před sezonou.O Balaštíkovi se hodně mluvilo v souvislosti s těmi trejdy - vypadala hotová výměna s Vítkovicemi buď za Burgera nebo za Olesze kterým to také nešlo ale nějak to celé padlo.U něho je i problém se smlouvou která prostě neodpovídá momentálním výkonům.Proto asi to rozvázání.
Posily: Říčka z Havířova je pro mne obrovské překvapení - patří k nejlepším a nechápu že v 25 letech doteď nehrál extraligu.Šťastný z Přerova se mi také docela líbil.A teď poslední Důras se Šlahařem - to už mi přijde trochu zoufalé - jen aby se něco změnilo.Důras už když odcházel byl docela jalový a Šlahař je odchovanec který se dosud neprosadil.
Lidi zatím docela chodí a fandí,pokud vím zatím nebyl ani nějaký větší pískot.Furt všichni doufají že se to zlomí ale přichází další a další zápasy a furt nic.Tak uvidíme...
Kua to jsem se zas rozepsal,takový román nebude nikdo ani číst...
Toš tak je to u nás s hokejem...