SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

impossible
Member of the Soccer Project Association

Re: SP Pohár

Post by impossible »

sexy kote wrote:V tom Bruselu to teda losujou :roll: ve třetím kole na rozehrání zápas na hřišti 6 týmu loňské sezóny A divize :mrgreen:
Takovou porazeneckou naladu bych necekal od nekoho, kdo tady uz par sezon pise, ze jeho tym hraje vykony o level vyse nez vsichni jeho ligovy konkurenti. S takovym pristupem se vyhravat neda 8)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
sexy kote

Post by sexy kote »

impossible wrote:
sexy kote wrote:V tom Bruselu to teda losujou :roll: ve třetím kole na rozehrání zápas na hřišti 6 týmu loňské sezóny A divize :mrgreen:
Takovou porazeneckou naladu bych necekal od nekoho, kdo tady uz par sezon pise, ze jeho tym hraje vykony o level vyse nez vsichni jeho ligovy konkurenti. S takovym pristupem se vyhravat neda 8)
Jaká poraženecká nálada? V Áčku budí respekt pouze dva týmy, s ostatníma se nechá hrát naprosto v pohodě a reálně se dá porazit každý z nich. Prostě mi jen přijde zápas se soupeřem z nejlepší divize už ve třetím kole trošku brzo :mrgreen:
PS: Netuším kde jsi přišel k psaní, že můj tým hraje výkony o level výše ligové konkurence. To si možná pleteš s Kopečkářem.
Azor

Post by Azor »

sexy kote wrote:
impossible wrote:
Jaká poraženecká nálada? V Áčku budí respekt pouze dva týmy, s ostatníma se nechá hrát naprosto v pohodě a reálně se dá porazit každý z nich. Prostě mi jen přijde zápas se soupeřem z nejlepší divize už ve třetím kole trošku brzo :mrgreen:
PS: Netuším kde jsi přišel k psaní, že můj tým hraje výkony o level výše ligové konkurence. To si možná pleteš s Kopečkářem.
Nemusel jsem hledat dlouho, abych našel tohle:
sexy kote wrote:První zápas v kombinované A-B sestavě doplněné o záložníka z C týmu dopadl vítězně a výkon 147 není nejhorší 8) Největší soupeři výkony 146 a 145, oba s redkou před 80 minutou. Taková legrace, jako v D , kdy body sebral jen rozhodčí to tedy rozhodně nebude :roll:
sexy kote wrote:Pohárek je doma :twisted: 6 kol před koncem skromný náskok 20 bodíků :mrgreen:
I z tohoto vyplývá, že si o svém týmu myslíš že je o něco více než všechny ostatní týmy.
sexy kote

Post by sexy kote »

Po výkonech 115:52 výhra na hřišti týmu z první poloviny A divize 8:0 :mrgreen: Další zápas na hřišti Fkaře bude značně prodělečná záležitost :?
tomkycz

Post by tomkycz »

gratulace seveřanům k double !!! :wink:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Tak vážení, aj keď tu spamujem pomaly každý topic fóra, tak na tento, kde by asi ani nebolo úplne odveci v mojom prípade písať, som úplne zabudol :oops:
Záverečný výsledok už asi väčšina z vás vie, ale "v krátkosti" tu zhrniem moju pohárovú sezónu.

Prvé kolo voľné, druhé až ôsme hrateľní súperi (výsledky aspoň o 2 góly), 3x doma, 4x vonku.

Prvý vážny súper prišiel v 9. kole a to nový tím acskncla - Glory Glory. Na moje šťastie sa hralo vo Švédsku a po výkonoch 152-146 (súper v závere vyfasoval redku) som vyhral 4:3.

Desiate kolo (osemfinále) som hral síce vonku, ale z tej zostávajúcej 16ky tímov nastúpil proti mne asi najslabší. Ten napokon ešte utŕžil v zápase aj 3 červené karty...

Vo štvrťfinále bol opäť ku mne los zhovievavý - síce vonku, ale zase asi najľahší možný súper a výhra o gól po výkonoch 142-150. Tu sa stali však 2 dôležitejšie veci - Remedy s výkonom o 2 vyšším vonku len remízoval s Baggerom a ani v penaltách šťastie nemal. Neónka hrajúca u Chelsea Champion síce stiahla domácu výhodu a zahrala rovnaký výkon ako súper, ale rovnako v penaltách vypadla. Oba tieto tímy (Remedy, neónky) sú jedinými, ktoré ma dokázali v posledných 7 sezónach z SP poháru vyradiť (Remedy 3x, neónky 1x), takže sa mi trošku zväčšili šance.

V semifinále som hral doma proti bulharskému tímu U.C.SAMPDORIA (minulú sezónu padol až na ihrisku Remedyho vo finále). Aj keď mám menej agresívny tím ako Bulhar, rozhodca 93% bola jeho najväčšia nádej. A ten sa prejavil. Moji hráči s agresivitou 3-11% (nastavenú som mal 85%!) dohrali desiati, nakoľko druhý najmenej agresívny z nich (LF Kirilins - 4% agr.) vyfasoval priamu redku v 60. minúte. Bulhar mal hráčov s agresivitou 4-19%, avšak to programu nevadilo a napriek jeho 100%-nej nastavenej agresivite v pohode dohral v plnom počte. Vo výkonoch sa to značne odrazilo a skončilo to 145-148 (z môjho pohľadu). Obaja sme však hrali štýl 0%, a tak zápas dospel do penált. Bulhari ich asi moc nemajú vo zvyku trénovať, takže v nich dostali jasne 3:0 a šiel som do finále ja. V druhom semifinále Bagger vyradil Chelsea Champion na penalty a na (opäť moje) šťastie mi los prisúdil si zahrať finále doma.

Pre Baggera to bolo už 4. SP finále za posledných 11 sezón, avšak stále bez úspechu (skvelá a o to smutnejšia štatistika)! Pre mňa to bolo tretie SP finále a tretie proti tomu istému súperovi (druhýkrát doma). Vzhľadom na to, že rozhodca mal 39% a mal som k dispozícii prakticky celé áčko v takmer plnej sile, bol som jasný favorit. V 45. minúte sa mi zranil stredný útočník, čo ešte nijak vážne nevadilo. Viac už vadilo, keď moje filipínske CMko s agresivitou 10% dostalo v 71. minúte druhú žltú, a teda červenú kartu (agresivita mojich hráčov bola od 3 do 17%, agresivita súperových bola od 4 do 28%). To mi znížilo výkon z vytúžených 156 na 152, súper však zahral len 148 a nakoľko o jediný gól zápasu sa v 42. minúte postaralo moje brazílske CMko Jardel Cardoso (a nebol to gól do vlastnej siete), vybojoval som si tretí titul z SP poháru, a zároveň druhé double :)

Tým, ktorí mi fandili a gratulovali, veľmi pekne ďakujem, tým, ktorí mi priali nešťastie a nefandili mi, sa neospravedlňujem :lol:

Na záver prikladám ešte moju klasickú tabuľku financií:

Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Stavěl jsi do posledních kol Lechleitera ? :lol: Nebo proč máš tolik redek ? Jinak samozřejmě gratulace k dalšími skvělému výsledku, je vidět, že jsi ty prachy neškudlil nadarmo. Random řádil naplno v lize i poháru. A já pořád čekal, kdy se objeví u mně a on letos prakticky vůbec nedošel.
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:Stavěl jsi do posledních kol Lechleitera ? :lol: Nebo proč máš tolik redek ? Jinak samozřejmě gratulace k dalšími skvělému výsledku, je vidět, že jsi ty prachy neškudlil nadarmo. Random řádil naplno v lize i poháru. A já pořád čekal, kdy se objeví u mně a on letos prakticky vůbec nedošel.
Už se na Tobě vyřádil, tak, že se už u Tebe nudil, tak zase potáhl o dům dál :mrgreen:
A taky gratuluji Hippovi, tož jde vidět, že ještě určitě neřekl poslední slovo :twisted:
palo

Post by palo »

mantel wrote:Stavěl jsi do posledních kol Lechleitera ? :lol: Nebo proč máš tolik redek ? Jinak samozřejmě gratulace k dalšími skvělému výsledku, je vidět, že jsi ty prachy neškudlil nadarmo. Random řádil naplno v lize i poháru. A já pořád čekal, kdy se objeví u mně a on letos prakticky vůbec nedošel.
Lechleiter? On ho ještě nevyhodil? :mrgreen:
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:
Ne, pořád nemá nikoho jiného, kdo je tak blbej, že s takovým výkonem nosí ostatním akorát pití.
palo

Post by palo »

mantel wrote:
palo wrote:
Ne, pořád nemá nikoho jiného, kdo je tak blbej, že s takovým výkonem nosí ostatním akorát pití.
Hned si člověk vzpomene na sraz,co? :mrgreen:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

palo wrote:
mantel wrote:
palo wrote: Lechleiter? On ho ještě nevyhodil? :mrgreen:
Hned si člověk vzpomene na sraz,co? :mrgreen:
Srandičky, chlapci, srandičky, čo? Ale mať takého malého fašistu v tíme, to vám nie je žiadna sranda :wink:
A nie, za tie redky on moc nemohol, keďže si nespomínam, kedy naposledy hral nejaký oficiálny zápas, jedine žeby aj z hľadiska zariaďoval redky pre môj tím (čo zase nie je také nereálne) :lol:
Ja sa hlavne bojím tej ďalšej sezóny (nie tejto, ale až 62.), keď sa má stať mojím áčkovým hráčom na pozícii RF, to skončím asi 17. v áčku :mrgreen:
Ale ten zraz bol super... :)
...new beginning...

oliwapol

Post by oliwapol »

První kolo pro mě a celkově druhé a hned mě čeká tým Landstormers,B divize.
Na začátek solidní rozlosování :mrgreen:
ACS Pardubice
oslicek

Post by oslicek »

tak sem si dal cíl dojít v této sezóně v poháru co nejdále. nastavil sem proto dneska na soupeře áčko i s pokyny a soupeř se ani neobtěžoval nastavit pokyny a... vyhrál :-(. asi nemám tak kvalitní tým, jak sem si myslel. :cry:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

oslicek wrote:tak sem si dal cíl dojít v této sezóně v poháru co nejdále. nastavil sem proto dneska na soupeře áčko i s pokyny a soupeř se ani neobtěžoval nastavit pokyny a... vyhrál :-(. asi nemám tak kvalitní tým, jak sem si myslel. :cry:
Tak to moc úspešná misia fakt nebola :shock:
Ja som prvykrát po 37 sezónach, čo túto hru hrám, SP pohár úmyselne vypustil. Trošku som mal obavy, aby som omylom nepostúpil, keďže súper sa už pár dní neprihlásil, ale nakoniec je z toho pohodlná prehra 5:1 :lol:
...new beginning...

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”