Moderator: Czech Moderators
Tak už je to rozbor poslední skupiny .. ale asi bych to taky nepil ..PaToM wrote:Tssss... toľká irónia... NU PAGADI!palo wrote: Čtyři největší favorité se sešli ve skupině smrti,těžko tipovat.Jančařík s PaToMem to ale asi zvládnou...
Ty sis evidentně nepřečetl prognózy...MilanSLOVAKIA wrote:Ja sa tak zamýšľam, že to čo za skupinu som dostal?človek si tu ide užiť vianočnú pohodu a zrazu pozrime sa, traja Goliáši proti mne
Tak takhle by se mě to líbilo. Myslím , že Íčko a Hippo by se vůbec neměli proti těm prognózám stavět a do zápasů nominovat jen juniory, protože stejně nemají šancipalo wrote: skupina 4:
FC DAC , Mission Impossible , Noldor , Wellweak
Íčko bude neviditelný a Hippovi Švédi ? - možná by měli šanci v hokeji.S přehledem jdou dál Milan s kosterem.
Rad by som ti splnil prianie, ale moj najmladsi junior ma 25 rokov a najslabsi hra vykon 73koster wrote: Tak takhle by se mě to líbilo. Myslím , že Íčko a Hippo by se vůbec neměli proti těm prognózám stavět a do zápasů nominovat jen juniory, protože stejně nemají šanci
Já už myslel že jsi bluda porazil, když se tu tak raduješ, nicméně i remíza je dobrý počinimpossible wrote:Yesss
Yesssimpossible wrote:Yesss
YYYEEESSSHippopotamus wrote:Yesssimpossible wrote:Yesss
To sú stručné komenty našich vzájomných zápasov a naše pocity z nichpalo wrote:Co tady yesujete - spamerská soutěž byla u Radúzky...
Slušný zápas gratulace víc už jsem bohužel nedokázal takže skupina je pro nás konečná ...Azor wrote:Baníček - JPD 0:0 V:127-129
uff, tak jsme společně s Panem Randomem a VDP uhájili 1.místo před Atanerem v osmičce. V osmifinále nás však čeká šutřík, což bude teda obrovský balvan v cestě do čtvrtfinále. Takže naruším zdejší kolorit a můj výrok zní: NNOOOO!!!
NoooHippopotamus wrote:To sú stručné komenty našich vzájomných zápasov a naše pocity z nichpalo wrote:Co tady yesujete - spamerská soutěž byla u Radúzky...