. deci adio locul 1
 . deci adio locul 1  
Moderator: Romanian Moderators
 . deci adio locul 1
 . deci adio locul 1  
 . Saptamana trecuta am fost plecat cu acces limitat la net si mi-am pierdut RF-ul titular, s-a terminat contractul
 . Saptamana trecuta am fost plecat cu acces limitat la net si mi-am pierdut RF-ul titular, s-a terminat contractul  . In continuare locul 1 dar am numai 1 punct avans si se apropie meciul cu locul 2, vedem ce iasa
 . In continuare locul 1 dar am numai 1 punct avans si se apropie meciul cu locul 2, vedem ce iasa

, adica ma asteptat la un meci strans cu locuriel 2-3 dar cu locul 7 chiar nu m-am stresat sa vad de tactica si alte cele. Chiar daca am jucat cu stil si agresivitate maxima am reusit doar un egal, bine poate in dezavantajul meu a fost ca am avut arbitru de 23% si a putut el sa joace agresiv.
 , adica ma asteptat la un meci strans cu locuriel 2-3 dar cu locul 7 chiar nu m-am stresat sa vad de tactica si alte cele. Chiar daca am jucat cu stil si agresivitate maxima am reusit doar un egal, bine poate in dezavantajul meu a fost ca am avut arbitru de 23% si a putut el sa joace agresiv.
bv domnualex_steaua wrote:victorie nesperata impotriva locului 1 si inca sunt neinvins in campionat de la revenire

Bravo, poate te-a ajutat experientaalex_steaua wrote:victorie nesperata impotriva locului 1 si inca sunt neinvins in campionat de la revenire

cu siguranrta m-a ajutat, ce-i drept nivelul este destul de slab fata de ce-a fost,Viola wrote:Bravo, poate te-a ajutat experientaalex_steaua wrote:victorie nesperata impotriva locului 1 si inca sunt neinvins in campionat de la revenire

, 1-3 in deplasare impotriva locului 2
 , 1-3 in deplasare impotriva locului 2