zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

sexy kote
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by sexy kote »

oliwapol wrote:Mám ve svém týmu asi necenějšího hřáče SP:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=28756905

Za 3 měsíce byl v 5 týmech s celkovou cenou skoro 70 M :mrgreen:
V dobách dřívějších by jsi byl v očekávání příletu poštovního holuba se zlou zprávou :mrgreen: Je to už druhý nákup ze stejného týmu na kterém máš značný zisk. A toto RF ti ještě prodal za asi 1/4 ceny než za kterou ho o pár dnů dříve koupil.
Jestli jsou ty oba pistolníci z Netherlandu bdělí tak možná budeš docela koukat.
oliwapol

Post by oliwapol »

sexy kote wrote:
oliwapol wrote:Mám ve svém týmu asi necenějšího hřáče SP:

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=28756905

Za 3 měsíce byl v 5 týmech s celkovou cenou skoro 70 M :mrgreen:
V dobách dřívějších by jsi byl v očekávání příletu poštovního holuba se zlou zprávou :mrgreen: Je to už druhý nákup ze stejného týmu na kterém máš značný zisk. A toto RF ti ještě prodal za asi 1/4 ceny než za kterou ho o pár dnů dříve koupil.
Jestli jsou ty oba pistolníci z Netherlandu bdělí tak možná budeš docela koukat.
A co třeba jenom obchodní bdělost? Když vím,že ten hráč má vyšší cenu než 7,6M tak proč ho nekoupit a neprodat za 13-15M (taková cena by mohla být realná). To že předchozí majitel se asi zcvoknul a dal za něj 28,5M to je spíš na ban.

Zajímalo by mě jaký je ten druhý nákup se značným ziskem?

:lol:
ACS Pardubice
tomkycz

Post by tomkycz »

léblík

Post by léblík »

První hráč, kterého jsem koupil v novém týmu byl tento GK http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1 , koupen za 1,5M prodán dnes za 12M, spousta manažerů prodává hráče s nedotrénovanými nebo hodně popadanými skilly ač to nevypadá, dobře se obchoduje :lol:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
tomkycz

Post by tomkycz »

kšeft dobrej ale dát 12M za hráče s max výkonem 71... :roll: holt je třeba umět dobře prodat :wink: jinak ten tým co ho koupil, ragnars, má všechny zaměstnance s křestním jménem Ragnar :wink:
léblík

Post by léblík »

tomkycz wrote:kšeft dobrej ale dát 12M za hráče s max výkonem 71... :roll: holt je třeba umět dobře prodat :wink: jinak ten tým co ho koupil, ragnars, má všechny zaměstnance s křestním jménem Ragnar :wink:
Ceny se trošku změnily, trh mám poměrně zanalyzován, měl by zahrát i těch 72, sám jsem si myslel vzhledem k cenám, že půjde za 15M 8)
mantel

Post by mantel »

léblík wrote:
tomkycz wrote:kšeft dobrej ale dát 12M za hráče s max výkonem 71... :roll: holt je třeba umět dobře prodat :wink: jinak ten tým co ho koupil, ragnars, má všechny zaměstnance s křestním jménem Ragnar :wink:
Ceny se trošku změnily, trh mám poměrně zanalyzován, měl by zahrát i těch 72, sám jsem si myslel vzhledem k cenám, že půjde za 15M 8)
Ceny nejsou problém, vždycky se měnily v určitých fázích hry. Asi pořád není problém vydělat peníze, když člověk chce a má chuť čučet do transfer listu. Nicméně hráčů je na trhu málo a pokud chceš postavit dobře sladěný tým, tak musíš i mimo transfer list. Sám jsem příkladem managera, kterému se to jen na trhu nepovedlo. Tým nemám doladěný ani snad po 10 sezonách, protože ti správní hráči tam prostě nejsou. A když se tam objeví, tak se spustí lavina těžce přemrštěných nabídek. A já jsem hlavně zpočátku nechtěl přeplácet. Dneska na prachy seru a pokud hráče chci, tak za něj dám prakticky cokoliv do výše svého účtu.
Azor

Post by Azor »

mantel wrote:
léblík wrote:
Ceny nejsou problém, vždycky se měnily v určitých fázích hry. Asi pořád není problém vydělat peníze, když člověk chce a má chuť čučet do transfer listu. Nicméně hráčů je na trhu málo a pokud chceš postavit dobře sladěný tým, tak musíš i mimo transfer list. Sám jsem příkladem managera, kterému se to jen na trhu nepovedlo. Tým nemám doladěný ani snad po 10 sezonách, protože ti správní hráči tam prostě nejsou. A když se tam objeví, tak se spustí lavina těžce přemrštěných nabídek. A já jsem hlavně zpočátku nechtěl přeplácet. Dneska na prachy seru a pokud hráče chci, tak za něj dám prakticky cokoliv do výše svého účtu.
To mi připomíná jak jsem jednou o jednoho hráče stál natolik, že jsem si nejen kvůli němu vzal půjčku, ale nakonec mě ani ta nestačila na ČOP, ale rozdíl byl vcelku malý, tak jsem to zaplnil 1 tabulí Samax a 2 obyčejníma, přičemž doba trvání bylo myslím v rozmezí 20 - 40 dní. No a pak toho hráče "konečně" koupil Ale už jsi nemohu vzpomenout jestli jsem nebyl náhodou líznutý :lol:
tomkycz

Post by tomkycz »

obchodovat se skutečně ještě dá a je to o dost snažší než se pak snažit postavit tým, přesně jak píše Mantel. Top hráčů málo a manažerů s tučným kontem je dost, takže ani peníze na kontě nic moc neznamenají, alespoň ne pro toho, kdo nehodlá vyhazovat astronomické cifry za agresivní lamy :?
léblík

Post by léblík »

Obchodovat jde dost slušně, se stavěním slušného týmu je to horší. Za prvé je to běh na dlouhou trat a za druhé TOP hráčů je zkrátka nedostatek, proto je manažer nucen nakoupit spoustu juniorů a zkusit si něco vychovat . . . Jenže právě ceny juniorů se mi zdají oproti létům mého aktivního hraní, nejpřestřelenější . . .
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Na druhej strane, nedostatkom top hráčov trpia všetci, takže možno neposkladáš tím s 30 hráčmi s výkonmi 75+, ale neposkladá ho ani nik iný, takže budú akurát nižšie výkony, ale šanca na top umiestnenia ostáva rovnaká.
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
roofer
Team President

Post by roofer »

léblík wrote:Obchodovat jde dost slušně, se stavěním slušného týmu je to horší. Za prvé je to běh na dlouhou trat a za druhé TOP hráčů je zkrátka nedostatek, proto je manažer nucen nakoupit spoustu juniorů a zkusit si něco vychovat . . . Jenže právě ceny juniorů se mi zdají oproti létům mého aktivního hraní, nejpřestřelenější . . .
no ceny junioru jsou vic nez premrstene!!!jen co jsem si za ty leta trochu nasetril penizek,tak SP jde do kopru,to bych se picnul :evil:
ze bych za usetrene penizky postavil poradnej stadion?mozna bych byl v necom the best na SP :lol: :lol:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

roofer wrote:
ze bych za usetrene penizky postavil poradnej stadion?mozna bych byl v necom the best na SP :lol: :lol:
No veľa šťastia, ak chceš dobehnúť tých troch bláznov, čo majú 640-680k kapacitu a pod chvíľou dostavujú 20k nových miest :mrgreen:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
oliwapol

Post by oliwapol »

Hippopotamus wrote:
roofer wrote:
No veľa šťastia, ak chceš dobehnúť tých troch bláznov, čo majú 640-680k kapacitu a pod chvíľou dostavujú 20k nových miest :mrgreen:
Ty hrají uplně jinou ligu :roll: :mrgreen:
ACS Pardubice
roofer
Team President

Post by roofer »

tak to jsou slusni silenci :lol: ,asi bych na to penize mel,ale jeste si budu chvilku hrat 8)
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”