Azore, s tebou se za dobu mé nepřítomnosti nic nezměnilo, možná je to ještě horší. Nebudu reagovat na ty bláboly o nesnášenlivosti národů a na komenty po nějakým články, protože každýmu zdravě uvažujícímu člověku, jsou u prdele, protože tam nic směrodatnýho nenajdeš. Ale prosim tě, nemůžu se ubránit pocitu, že hokeji moc nerozumíš. Abych to nějak shrnul a nepsal příspěvek na X řádek. Za prvý sleduju juniorskej hokej celkem důkladně už tak 5 let, od zámořských juniore WHL, OHl QMJHL, přes juniory například u nás ve Švédsku nebo MHL. U těchle mladých kluků je fce trenéra nejdůležitější a mnohem významější než u Áčkových výběrů. Tady musí být trenér psycholog, umět hráče vést, dobře vysvětlit a zasadit je do herního systému, který pan Přerost nikdy neměl a je to zase jen tlačenka se shora a proto tam taky bez výsledků vydržel 5 let . . . Sám jsem hokej kdysi hrával a navštěvoval jsem střední sportovní gymnázium, obklopen samými hokejkami. Nejenže se mládežnický hokej dělá špatně, kluci sec htějí hlavně ulít ze školy a jsou mistry světa a ve finále si nezplácají ani extraligu, ale korupce a vyřizování účtů, funguje už u žáčků, tak se neni čemu divit . . . Smrdí to u Přerosta už dlouho, tohle je jen eskalace a já pevně doufám, že dvacku převezme Petr. Kdyby jsi to sledoval trochu víc, zjistíš, že už nominace byla při nejmenším úsměvná a plno hráčů ze zámoří, kteří měli na první druhou pětku za trest nejelo, protože si dovolili odejít do zahraničí. A nebylo to poprvé, registruju tyhle praktiky u Přerosta poslední tři roky a dost okatě. Zkrátka letos měl k dispozici takovou kvalitu, že je to opravdu ostuda a jen veliké štěstí, že jsme o záchranu nehráli a měli jsme podle mě. Nicméně, za celý šampionát jsme neviděl náznak herního systému v našem týmu, všechno hrané na haluz, často šlo vidět, že si hráči neví rady a to je chyba trenéra. A Zacha si může být namyšlenej jak chce a jeho otec taky. Vypiplal ho, tady po něm šlapou protože odešel do zámoří a Zacha starší nedrží hubu, tak jim to musejí dát sežrat, klasická česká připosranost a nepřejícnost. Za Zachu mluví jasně čísla, názory odborníků a to především ze zámoří, přece jen kluk který je odhadovaný na první pětku draftu nejvýraznějšími zámořskými odborníky, si to nějak nevyplakal přes tatínka

Takhle se prostě nezvedneme a bude hůř. V USA a CAN je MS20 nejsledovanější akcí a místo toho aby se naše největší hvězdičky ukázali, dostali prostor od trenéra aby mohli být v draftu vysoko, tak jsou upozadovaný. Otevři oči Azore a vytáhni občas tu halvu z prdele. Nebud jen prototyp konzumní ovečky . . .
Uuuuf . . . sorry přeci jen je to celkem dlouhý a to jsem nevypsal zdaleka všechno

Jestli někoho takhle dlouhej příspěvek nasral, jsem jen rád

HOWG.