za minutu 32?? To je nové rčení?Hadis wrote:Za minutu 32 jsem to stihl

Moderator: Czech Moderators
za minutu 32?? To je nové rčení?Hadis wrote:Za minutu 32 jsem to stihl
No jistě byl jsem 31. přihlášený.Raduuza wrote:za minutu 32?? To je nové rčení?Hadis wrote:Za minutu 32 jsem to stihl![]()
ahááá a já myslela, že jsi chtěl říct za pět minut 12Hadis wrote:No jistě byl jsem 31. přihlášený.Raduuza wrote:za minutu 32?? To je nové rčení?Hadis wrote:Za minutu 32 jsem to stihl![]()
Ja ani jine ambice nez prohrat dustojne nemel. Cil postoupit z druheho mista by snad nemel byt problemem. Jediny problem je, kdyz se divam na protiskupinu, kde uz si na me brousi zuby MantelHippopotamus wrote:Vstup do turnaja sa mi podaril. S Romanovým Mrakoplašom to zase nič zložité nebolo, nakoľko s nulovou agresivitou zahral výkon 110, avšak zápas u Íčka už napätie priniesol, avšak aj napriek mojej dosť prísnej redke som po výkonoch 148-145 vyhral 3:2 a usadil sa tak na čele skupiny
Už jsem starší ročník a žádné zuby nemám.impossible wrote:Ja ani jine ambice nez prohrat dustojne nemel. Cil postoupit z druheho mista by snad nemel byt problemem. Jediny problem je, kdyz se divam na protiskupinu, kde uz si na me brousi zuby MantelHippopotamus wrote:Vstup do turnaja sa mi podaril. S Romanovým Mrakoplašom to zase nič zložité nebolo, nakoľko s nulovou agresivitou zahral výkon 110, avšak zápas u Íčka už napätie priniesol, avšak aj napriek mojej dosť prísnej redke som po výkonoch 148-145 vyhral 3:2 a usadil sa tak na čele skupiny
se vytahuješ na holku, coooo???Ataner wrote:První poločas byl cítit náznak vzdoru přesto nakonec rozhodl ..![]()
JPD 6 - 1 FK Raduzza
To bych si v životě nedovolil a doma o tom něco vědí ..Raduuza wrote:se vytahuješ na holku, coooo???Ataner wrote:První poločas byl cítit náznak vzdoru přesto nakonec rozhodl ..![]()
JPD 6 - 1 FK Raduzza