Vypil půl litru slivovice, jinak by ho taková hovadina nemohla napadnout.Raduuza wrote:Možná bys měl všem tady vysvětlit, jak jsi na takové odvážné tvrzení přišelpalo wrote: Bude to ode mne hodně odvážné tvrzení ale myslím že Hippo to dokáže...![]()

Moderator: Czech Moderators
Vypil půl litru slivovice, jinak by ho taková hovadina nemohla napadnout.Raduuza wrote:Možná bys měl všem tady vysvětlit, jak jsi na takové odvážné tvrzení přišelpalo wrote: Bude to ode mne hodně odvážné tvrzení ale myslím že Hippo to dokáže...![]()
Mantel mne snad zná či co...mantel wrote:Vypil půl litru slivovice, jinak by ho taková hovadina nemohla napadnout.Raduuza wrote:
Možná bys měl všem tady vysvětlit, jak jsi na takové odvážné tvrzení přišel![]()
![]()
a Ty ho teda budeš nosit ?Mazzy wrote:Tak tomuhle rozhovoru za mák nerozumím.
Je přeci jasné, že letos to dokážu já. Vy jste na mě úplně zapomněli.![]()
Hippo nasadí to nejmladší a já to nejzkušenější, pak se není o čem bavit přeci. Vše mluví pro mě.![]()
Že jo Radů? Podvazek je můj a basta. Hippo už jich má 6 a stejně je nenosí, tak na co mu bude 7.![]()
Teď je na čase dát jeden Mazzymu. Tak to vidím já.
Ne dám ho přítelkyni a ta mi ho pěkně předvede.palo wrote:a Ty ho teda budeš nosit ?Mazzy wrote:Tak tomuhle rozhovoru za mák nerozumím.
Hippo nasadí to nejmladší a já to nejzkušenější, pak se není o čem bavit přeci. Vše mluví pro mě.![]()
Že jo Radů? Podvazek je můj a basta. Hippo už jich má 6 a stejně je nenosí, tak na co mu bude 7.![]()
Mazzy wrote:Ne dám ho přítelkyni a ta mi ho pěkně předvede.palo wrote:a Ty ho teda budeš nosit ?Mazzy wrote:Tak tomuhle rozhovoru za mák nerozumím.
Hlavně nesmí přijít na to, že byl nošen Radůzkou, to bych už se dalšího ročníku těžko zúčastnil.
Nefrajer dopredu a zajtra radšej ukáž, čo je v tebeMazzy wrote:Vidíte!!!
Takhle se má motivovat k výkonu. Teď to půjde úplně samo.
No ty bláho, trefit 28 týmů, to nedokáže jen tak někdo!Hippopotamus wrote:Tipovačka, kto bude vo finále? No to netuším, ale z fleku ti tu vypíšem 28 tímov (z tých 32 zúčastnených), ktoré tam podľa mňa nebudú. Chceš?
Mazzy wrote:Vidíte!!!
Takhle se má motivovat k výkonu. Teď to půjde úplně samo.
Právě na to čumím jak slimák - že ten Mazzy tu mastí takové výkony jak kdyby se nechumelilo - jaktože dávno není v Áčku ???Hippopotamus wrote:Napriek tomu, že Mazzymu patrí gratulácia za postup do finále, nechcela by si si trošku zopakovať matematiku 1. stupňa a poupraviť mu ten zahraný výkon? Ono, v tejto hre nie je veľa tímov, ktoré dokážu vonku zahrať 150, a Mazzy žiaľ nie je jedným z nich
Ale no tak, přece byste mu nezáviděli, on si těch pět navíc získal jindepalo wrote:Právě na to čumím jak slimák - že ten Mazzy tu mastí takové výkony jak kdyby se nechumelilo - jaktože dávno není v Áčku ???Hippopotamus wrote:Napriek tomu, že Mazzymu patrí gratulácia za postup do finále, nechcela by si si trošku zopakovať matematiku 1. stupňa a poupraviť mu ten zahraný výkon? Ono, v tejto hre nie je veľa tímov, ktoré dokážu vonku zahrať 150, a Mazzy žiaľ nie je jedným z nich![]()
No těch 145 už je uvěřitelnějších...